FIV 231
Raspunsuri - Pagina 7
claudia79 spune:
draga Cocolyso,
nu vreau sa scriu cat de rau imi pare pentru ca este clar. vreau doar sa spun ca este normal tot ce simti si ca o sa te ridici si o sa mergi mai departe ca de aia esti aici pe forum, esti o femeie puternica, cauti solutii la probleme. asa ca plangi o zi- azi, dar apoi gata! du-te in concediu, bucura-te de vara si mai vorbim peste o luna. toate am trecut pe unde esti tu. te pup, capu sus!
maria08 spune:
Luca, Cocolyso: Va imbratisez cu drag! Din pacate stiu ce inseamna aceasta durere.....e greu, e tare greu, insa trebuie sa mergem mai departe!
Blue Flower; O sarcina usoara si un bebita sanatos!!
Ingeras 26: Multumesc pentru detalii; inteleg ca doza unica de diphereline este doar pentru procedura lunga?!
Sufletel 80: Voi ce mai faceti?
Eleny: Eu chiar nu ma pricep, dar cred ca tot dr. ar trebui sa te ajute sa lamuriti problema.
mami_vreau spune:
draghiluiza felicitari pentru beta pozitiv!!! sarcina usoara!!!
ankflor bine ai venit si sa te ajute Dumnezeu sa iti iei cat mai repede talpasita la odisee!
alrak, luca, ingeras, cata, rubia si toate acele fete care ati pierdut cel putin o sarcina vreau sa va spun ca imi pare tare rau, nu pot spune in cuvinte cat deoarece exista momente cand acestea sunt de prisos! ma voi ruga pentru ingerasii vostri!
cocolyso offffff... imi pare rau!!!!
luca speram din suflet sa fie un embrionas luptator! imi pare rau!!!!
anka, ellanik, miruna bafta fetelor! haideti, ultimele scapa turma!!!
Laura
iazminn spune:
LUCA, imi pare tare rau. La cat bine ai facut nu meritai asta, dar asta-i viata, nu avem ce face.
draghiluiza spune:
Imi pare nespus de rau fetelor. Nu am cuvinte. Trebuie sa fiti tari si Dumnezeu va va ajuta in final.
Eu am aceleasi pete maronii care uneori dau in sange si azi cred ca scurgerile sunt mai abundente. Am vorbit si cu medicul; a spus ca trebuie sa asteptam, nu avem ce face. Asa am mai pierdut o sarcina in noiembrie. Eu iau utrogestan 2 la 8 ore, duphaston 2 la 8 ore,aspenter si acid folic. Ar putea exista si alt tratament?
ellanik spune:
Luca, Cocolyso sa reusiti pana la urma.Imi pare tare, tare rau!
Blue_flower
pentru fiecare.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
ankflor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Fetelor, am si eu o intrebare. Voua v-a intarziat CM a doua luna dupa FIV esuat? ca prima luna mi-a venit ok, desi eram in timul tratamentului de sustinere...acum mi-a intarziat deja cateva zile, mentionez ca gravi nu sunt :(, desi mi-as dori :)... multumesc, Ingeras, mami de Maya Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
Ingeras si eu dupa esecul de la Fiv mi-a venit iar luna urmatoare trebuia sa vina pe 4 (mai) si a venit pe 26 mai deci a intarziat 22 zile. Nu te speria o sa vina. Nici eu nu am avut nici un simptom cand a venit, cu toate ca de obicei in prima zi de menstruatie nu eram om de durere.
Mami_vreau multumesc pentru urare :*
Va pup pe toate
ALRAK spune:
LucaLuca, cocolyso Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va dea puterea sa mergeti mai departe
citat din mesajul lui Sufletel:mai exista inca raze de lumina care asteapta sa patrunda in sufletele voastre, chiar daca in acest moment, le este foarte greu sa razbata prin intunericul greu ce s-a lasat...Noi le vedem din exterior... permiteti-ne sa va povestim despre acea lumina, noua, pe care o intrezarim cum sta sa se reverse si asupra voastra, si asupra tuturor care lupta pentru dorinta sfasietoare a nasterii de prunci ... Este atat de frumoasa si stralucitoare, calda, mangaietoare ... Este lumina nadejdii, a sperantei, a increderii... Trebuie sa o simtiti!
Cat de sensibila esti!!!! MULTUMESC MULT DE TOT PENTRU ACESTE MINUNATE CUVINTE! Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-ti lumineze calea vietii.
Ganduri bune tuturor
Doamne Ajuta-ne!
sufletel_80 spune:
Maria, draga mea, eu astept cu nerabdare sa incep stimularea ...23.06 prima zi... a fost asa de lunga asteptarea... calculele mele calendaristice sunt date total peste cap ... prima zi de stimulare = ziua 22 a CM? ciudat, dar ma conformez cu incredere ..poate tocmai pentu ca e un protocol cu totul diferit, sper eu sa fie bine ...
Despre cetrotide, nu stiu nimic. Asa cum a scris si Ingeras, Diphe de 3,75 se face in doza unica, doar in cazul protocolului lung, in ziua 21 a CM-ului din luna anterioara lunii cu stimularea. Tot la protocolul lung se poate incepe si cu Diphe de 0,1 din ziua 21 a CM anterior.
La protocolul scurt se fac doze de Diphe de 0.1 din ziua in care ai inceput stimularea sau la cateva zile dupa inceperea stimularii. cel putin asa am inteles eu .
Probabil dna dr. ti-a propus varianta cu protocolul scurt ca sa va incadrati cu FIV-ul in luna iulie. In luna august au vacanta...si anul trecut au avut libera toata luna. Cand ar trebui sa vina CM? in ce zi esti? ti-a mai dat si alte analize sa refaci? Histeroscopia ai facut-o tu sau a cerut-o dna dr? te intreb deoarece nici eu nu am facut histeroscopie...mi-a spus ca nu e cazul.
Succes si sa iti ajute Dumnezeu!
sufletel_80 spune:
Dragiluiza, dar te-ai interesat de progesteron injectabil? Este absorbit mult mai bine de organism ...Sunt fete pe forum care au folosit injectiile cu rezultat. Numai sa citeasca mesajul tau, si iti vor raspunde.
Alrak, eu ma bucur enorm daca te-ai regasit in mesaj....