FIV 231
Raspunsuri - Pagina 6
sufletel_80 spune:
Off, Luca, imi pare sincer rau, te-am urmarit in speranta ca vei fi rasplatita pe masura eforturilor depuse de tine ...Daca am sti ce planuri are Dumnezeu cu fiecare dintre noi... Iti doresc din tot sufletul rabdare, putere, speranta ...
Rubia, este tragic cu adevarat ce ti s-a intamplat. Pentru linistea ta sufleteasca, ar fi bine sa mergi la un preot, suntem in postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel ...iti va fi de mare folos, incearca in aceasta directie ...Dumnezeu te cheama sa iti vorbeasca ...sa iti linisteasca furtuna din suflet si constiinta ...
Cocolyso, este foarte greu, ranile deschise trebuie lasate sa se vindice incet, incet ... Citeam un articol in care scria ca depresiile de dupa un FIV esuat sunt similare cu cele pe care le au persoanele care afla ca sunt suferinde de cancer... este grav... Trebuie sa mai cauti o picatura de optimism, sa nu care cumva sa incerci acele sentimente de frustrare, pentru ca fac mult rau psihicului... te rog mult sa te aduni!
mai exista inca raze de lumina care asteapta sa patrunda in sufletele voastre, chiar daca in acest moment, le este foarte greu sa razbata prin intunericul greu ce s-a lasat...Noi le vedem din exterior... permiteti-ne sa va povestim despre acea lumina, noua, pe care o intrezarim cum sta sa se reverse si asupra voastra, si asupra tuturor care lupta pentru dorinta sfasietoare a nasterii de prunci ... Este atat de frumoasa si stralucitoare, calda, mangaietoare ... Este lumina nadejdii, a sperantei, a increderii... Trebuie sa o simtiti!
ingeras26a spune:
Fetelor, am si eu o intrebare. Voua v-a intarziat CM a doua luna dupa FIV esuat? ca prima luna mi-a venit ok, desi eram in timul tratamentului de sustinere...acum mi-a intarziat deja cateva zile, mentionez ca gravi nu sunt :(, desi mi-as dori :)...
multumesc,
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Blue Flower, alegerea este a ta. Eu iti urez sarcina usoara si bebelus sanatos.
Totusi, nu dai dovada de mai putina "rautate" cand spui "de Catalina nu imi pare rau". Nu iti cere nimeni sa intelegi, pentru ca nu ai cum. Dar ca un om bun ce esti, ar trebui sa dai dovada de mai multa compasiune. Daca Fereasca Dzeu, ai trece printr-o trauma de genul acesta (si nu, nu iti doresc, pt ca am pierdut doua sarcini si stiu ce inseamna), ai realiza ca iti pierzi mintile. Si nu, nu este cazul Catalinei :)
Sa ne ajute dzeu pe toate, asa cum suntem, fiecare dintre noi.
Atat am avut de spus.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
catalina2307 spune:
Luca, Cocolyso - imi pare nespus de rau...sper doar sa aveti putere de a merge mai departe.Si stiu ca aveti.
blue flower - sunt convinsa ca nu o sa citesti , dar eu totusi tin sa spun un singur lucru - esti patetica. Uite , pentru ca sunt o persoana cu suflet mare, promit un lucru - sa ma rog zilnic -copilu' tau sa semene cu taica'su.
coltul meu de rai
sufletel_80 spune:
Ingeras, si mie mi s-a prelungit CM dupa FIV-urile ratate. Dupa primul FIV, menstruatia a venit la 35 zile, dupa FIV 2, la 32 zile (in conditiile in care un CM normal nu depasea 27-28 zile). Eu oricum am sperat de fiecare data sa nu fie o dereglare hormonala, chiar daca Moniland imi spusese ca sunt normale aceste intarzieri dupa un tratament FIV. Mai mult, dupa FIV 2, nu numai ca menstruatia a intarziat, dar am avut si niste sangerari usoare, cam pe la jumatatea CM-ului (cand ar fi trebuit sa fie ovulatia). Si asta s-a intamplat 2 luni la rand. Abia din luna a 3-a s-a reglat ciclul menstrual.
MadalinaM spune:
eleny79,
mie mi s-a intimplat asa. Aveam mai mutle chisturi si o val mare a estradiolului. Cind estr e mare nu o sa vina CM decit dupa o echilibrare hormonala.
Cit e de mare chistul tau? ai idee ce val de estradiol ai avut atunci, cind ai intrerupt tratamentul?
Poti sa faci acum un estradiol si apoi dr are 2 variante:
-ori asteapta, inca, pe natural sa iti vina CM
-ori iti prescrie Duphaston(=progesteron) pt echilibrarea estradiolului cam 5 zile timp in care ori vine CM, ori, dupa ce il intrerupi, o sa vina.
La mine a optat pt varianta a 2-a.
Cu cine ai facut FIV-ma rog, stimularea pt FIV?
Important e ca si dupa acest CM sa mergi la echo-monitorizari sa vezi daca chistul s-a dus sau daca se mai formeaza altul
ingeras26a spune:
Sufletel_80, multumesc. Mie imeduiat dupa FIV mi-a venit normal, iar acum, a doua luna, vad ca nu mai vine si eu de obicei nu am simptome, asa ca...nici nu-mi dau seama daca e "pe vine" sau nu...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
huski spune:
Luca, Cocolyso ....offff fetelor !
Imi pare sincer rau si tare as vrea sa va iau durerea, daca as putea, si s-o duc departe departe...
eleny79 spune:
Madalina,mersi mult de raspuns.
Primul FIV l-am facut cu dr DRACEA,iar tratamentul pt al doilea l-am facut cu dr Codreanu. In ambele cazuri nu am ce sa reprosez nimanui.
Val estradiolului era mare intradevar dar acum sunt la serv si nu am dosarul sa-ti spun cat,iar chistul si el destul de maricel.
Si la primul FIV am avut un chist dar s-a eliminat.
Acuma nu stiu ce sa spun cel mai tare m-a speriat ideea de menopauza precoce - eu am probleme cu trompele(le am infundate) si la asta chiar nu m-as fi asteptat.
daria08 spune:
Va salut pe toate fetele. Eu sunt noua pe acest forum dar citesc de ceva timp , evenimentele prein care treceti, si pot spune ca sunt cu sufletul langa bucuriile si necazurile voastre. Eu ar urma sa fac un FIV luna viitoare si mi-au dat un anticonceptional in luna premergatoare, cum ar fi, am inceput sa-l iau de ieri. Intrebarea mea este daca vi s-a prescris si voua si care ar fi motivul?