FIV 231

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Rubia te imbratisez

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Rubia: Imi pare sincer rau....... acum cuvintele sunt de prisos, dar sa stii ca-ti suntem alaturi!
Ellanik: Sunt cu ochii pe tine, ai grija ce faci cu testele, sper ca reusesti sa stai departe de ele?!
Ioanatugs: Ai reusit sa refaci HSG? Ce planuri aveti acum? Pot sa-ti spun ca eu am facut-o cu anestezie totala si a fost ok!!
Vineri am ajuns si noi la dr. si dupa mai multe discutii, avem 2 optiuni: sa asteptam pana in septembrie si sa facem procedura lunga sau sa incepem in iulie, dar cu procedura scurta.....Dr. spune ca avand in vedere faptul ca organismul a raspuns destul de bine data trecuta, ba chiar am facut si o usoara hiperstimulare, am putea incerca si varianta a 2-a.....fetele cu experienta ce ma sfatuiti? Noi am vrea sa incercam si procedura scurta....ce tareri aveti despre cetrotide? Exist asi posibilitatea unei doze unice de diphereline?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Maria08, eu am facut doza unica de diphereline si initial, dupa ce au vazut estradiulul dupa 6 zile de stimulare cu gonalF 150ui, dr au spus (inainte de eco) ca e pos sa fi fost prea puternica doza unica pt mine.
Dar rezultatul stimularii a fost bun, eco 9 foliculi, punctie 9 ovocite, 9 embrioni la 72 ore, 6 blastocisti la 5 zile...
2 blasto transferati, nici unul prins, asta e altceva :(

Eu am facut diphe de 3.75 in z 21 a CM premergator FIV-ului. Cred ca depinde de dr, de noroc, de multe...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Ziua 11 ET, hcg <0.1
Sunt impietrita de durere .......iertati-ma stiu ca sunt fete care au suportat pierderi si mai mari, insa pt mine e cumplit.
Nu stiu cand voi mai avea putere sa o iau de la capat.
Va tin pumnii si va doresc rezultate bune tuturor.

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

ECO
Maria.m - ziua 56 de la ET, un bebe in burtica
Alina Oprea - ziua 39 de la ET, un bebe in burtica, in ziua 12 HCG-87
Alsima - un bebe in burtica, ziua 41 de la ET, in ziua 14 HCG-530
Mirimir -2 bebelusi in burtica, ziua 39 de la ET, in ziua 14 HCG-674
Huski - un bebe in burtica, ziua 35 de la ET,in ziua 10 HCG-40,HCG in ziua 14-408, ziua 17-662,9
Iana - 2 bebelusi in burtica, ziua 32 de la ET, in ziua 11 HCG-123, ziua 14-188.9, 15-478,in ziua 19-2738.

HGC
Simona2 - ziua 19 de la ET,in ziua 12 HCG - 86.21
Draghiluiza - ziua 15 de la ET,ziua 12 de la ET HCG - 87.44.
Alrak - in ziua 11 HCG-0.1777
Iazmin - CM
Kitta - in ziua 14 HCG 1.62
Frank – in ziua 14 HCG 0.5
Dana_bebe - in ziua 11 HCG-1
Cocolyso - in ziua 11 HCG<0.1 ce sa zic, stiu ca e greu dar nu avem de ales trebuie sa ne scuturam si sa mergem mai departe! curaj!
LucaLuca - in 10 de la ET HCG<2 - imi pare tare rau

In focuri:
Anka_daria - ziua 11 de la ET - mai e putin!
Ellanik - ziua 7 de la ET
Miruma38 - ziua 4 de la ET

si
Kora - urmeaza ET cu embrioni criogenati
Ingeras - urmeaza ET cu embrioni criogenati
Dana_bebe - urmeaza ET cu embrioni criogenati in toamna

NU mai avem vesti de la :
Rizzuca
GeorgianaI

Orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Negativ si eu, bhcg <2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Luca,Cocolyso,Rubia fara cuvinte

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

LucaLuca, Cocolyso, imi pare tare rau...
Trebuie sa ne adunam toate puterile si sa o luam de la capat! Asta este viatza...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna ziua tuturor!

In primul rand felicitari celor ce au reusit sa-si implineasca visul si pareri de rau pt cele care pt moment nu reusit dar sa tineti minte ca ati pierdut doar o batalie si nu razboiul.Cel putin asa gandesc eu si asta este gandul care ma face sa merg inainte.

Nu stiu daca va mai amintiti de mine- pe scurt- FIV 1 in ianuarie nereusit-stimulare gonal - raspuns 5 embrioni din care un blastocist care din pacate nu s-a prins,MAI - tratament pt FIV intrerupt in ziua 8 de stimulare datorita raspunsului negativ -ov stang- un chist si un folicul f mic, ov drept un folicul de 13.5 mm.

Am urmat protocolul lung cu 1/2 fiola diphe.,stimulare cu menopur 200 si 100 puregon.
Mentruatia am avut pe data de 2 mai- tratamentul l-am intrerupt pe 14 mai iar pana astazi uratii nu au venit.(nu sunt insarcinata ca am facut test de sarcina si oricum nu am nici un simptom).
Intrebarea mea este daca a mai intrerupt cineva dat raspunsului prost la stimulare si la cat timp a venit menstruatia.

Vreau sa spun ca sunt f ingrijorata pt ca doctora mea a spus atunci cand am intrupt tratamentul ca raspunsul f prost ar insemna o menopauza precoce.

Voi ce ziceti?.
Va rog daca a mai trecut cineva prin asta sa ma ajute cu un raspuns.

Va pup pe toate si scuze ca m-am intins asa de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Buna ziua,
Dana_bebe te rog sa ma scoti de pe listuta ta.
Eu sunt bine, bebe are activitate cardiaca, azi merg la Med Life pentru o alta echografie;
datorita atitudinii userului catalina, ironiei si rautatilor ei legate de subiectul contact sexual dupa ET, felului oribil in care a scris "o candida molfaita/rontaita", cuvintelor de genul 'si mie la primul FIV mi se parea totul roz - nu mai stiu exact cum a scris, ceva oricum legat de naivitatea unora (insemnand ce? ca si eu o sa pierd sarcina ca si ea si o sa fac alte FIV-uri), faptului ca a fost ironica referitor la intrebarea daca am voie sa imi hranesc cainele, am hotarat sa nu mai intru pe forum.
Imi face rau sa vad ca exista oameni rai si prefer sa nu ma incarc cu energie negativa.
Daca ea nu a reusit, asta nu inseamna ca trebuie sa isi reverse frustarile si invidia asupra altora, avand in vedere ca altele au reusit din prima.
Oricum, mare paguba nu e ca nu mai scriu eu.

Va urez bafta la toate gravidutele si imi pare rau pentru cele care nu au reusit. De Catalina nu imi pare rau, pentru ca Dumnezeu mai da si dupa inima.
A, si...Catalina, nu imi raspunde, ca nu mai intru sa citesc. Oricum, esti o persoana f rea si artagoasa. Te-ai luat la un moment dat si de Kora, neavand dreptate. Dar...tu oricum consideri ca ai dreptate.

Mergi la inceput