FIV 231
Raspunsuri - Pagina 19
mirimir spune:
Ellanik ti-am spus ca e de bine, mai este o ora si putin ca sa te bucuri cu adevarat.
Miruna38 iti tin pumnii si poti fi increzatoare privind nr.tau norocos.
Draghiluiza felicitari !
Iana foarte frumoasa semnatura, eu inca nu am curaj sa-mi pun semnatura, desi se pare ca totul este in regula.Luni la eco, mi s-a spus ca hematomul s-a micsorat si ca este inactiv si teoretic nu am de ce sa-mi fac griji.
Moniland multumesc.
Numai ganduri bune pentru toate fetele.
Miruma38 spune:
Ellanik te asteptam cu testul II.

Ankflor eu am facut fiv la Medlife Bucuresti .

pentru toate fetele.
ellanik spune:
Va rpg frumos sa ma scoateti si pe mine din listuta si sa ma puneti laaa.....graviduteeee BHCG = 185,7 in z11.

Doamne , ce bucurie! Sper sa fie totul ok si il rog pe Dumnezeu sa nu imi ia bucuria asta ba dimpotriva: sa o ofere si voua pentru ca sunteti minunate si meritati.

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
many_bani spune:
Felicitari Ellanik, te felicit si aici si iti doresc sa ai o sarcina linistita si frumoasa, si sa aduci pe lume un bebelus sanatos. Dumnezeu sa va ajute.

20 + 
Dana_bebe spune:
BRAVO! BRAVO! BRAVO! BRAVO! BRAVO! 

of ce bine e sa mai vezi sivestibune
sa fiti sanatosi toti 3 (cred) 

la ce b hcg ai!
Miruma38 spune:
FELICITARI ELLANIK.......

Sarcina usoara si la termen.Bucuria de astazi sa dea DD SA O AI TOT RESTUL VIETII 

ingeras26a spune:
Ellanik, felicitari, inseamna ca in ziua 15 o sa ai minim 748, gemeni for sure! sa fie intr-un ceas bun! 

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Septembrie e luna MEA!
ellanik spune:
Multumesc din inima fetele mele dragi.
Anka, eu am facut la MNL.
Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
catalina2307 spune:
ellanik - Doamne ajuta sa fie bine pana "la batranete"
.
La batranetea tuturor adaug io.
coltul meu de rai
ankflor spune:
Multumesc Ellanik,
Felicitari
pentru puisorii si sa stea acolo linistiti 9 luni.
Pupicei tuturor!
Anca