FIV 231
Raspunsuri - Pagina 20
clipsy spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Va rpg frumos sa ma scoateti si pe mine din listuta si sa ma puneti laaa.....graviduteeee BHCG = 185,7 in z11. ![]() ![]() ![]() Doamne , ce bucurie! Sper sa fie totul ok si il rog pe Dumnezeu sa nu imi ia bucuria asta ba dimpotriva: sa o ofere si voua pentru ca sunteti minunate si meritati. ![]() ![]() Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii ! |
FELICITARIII!!

sa stea bebici cumintei la mami in burtica si iti mai doresc o sarcina usoara si la termen!
iana_mari spune:
ELLANIK DUBLE FELICITARI!!!!!!!!!!!!
MIRIMIR PAI CE MAI ASTEPTI,PUNE-TI REPEDE SEMNATURA,CA SUFERA BEBEII.
iana
7+ 

ellanik spune:
Catalina, asa sa fie !!!

Iana_mari multumesc pt urari.

Many_bani, Dana_bebe, Ankflor,Ingeras, Miruma 

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
oana_cnt spune:
Ellanik, muuuulte, multe felicitari!!!!

!!!
Nu ma satur sa citesc vesti bune cand deschid forumul acesta, asa ca... Miruma38, sa faci bine si sa ne dai vestea buna!
Oana
ALRAK spune:
Ellanik FELICITARI !!!!!, sa ai parte de o sarcina usoara cu BB-i sanatosi.

Miruma38 asteptam beta mareeeeeee

Eu am cam lipsit de la apel cateva zile, deh... serviciul.
Intre timp am fost miercuri la Szeged si am venit cu vesti bune pentru mine. Cavitatea uterina este intacta, nu este afectata de fibroame, iar uratele astea de fibroame au scazut in dimensiuni de la 3,9 si 3,2 la 2,2 si 2, ceea ce aste foarte bine.
Dna dr spunea ca endometru arata bine si mi-au aparut si 2 foliculi (natural- fara stimulare). Luni merg din nou la eco, poate ma ajuta si pe mine DD sa produc un ovocit.
Va pup pe toate

Doamne Ajuta-ne!
oana_cnt spune:
Alrak, suna bine doi foliculi naturali. Mmmm..., deci de data asta ramai si graviduta, bine? Hai, te rugaaam....
Oana
ALRAK spune:
Oana
, esti o dragutza. Si eu imi doresc foarte mult acest lucru , dar este cum vrea DD. Eu fac tot ce este omeneste posibil, mai departe..

tuturor
Doamne Ajuta-ne!
betty78 spune:
Ellanik felicitari scumpo!!!! Sa ai o sarcina usoara, plina de evenimente placute si un bebe sanatos.
-ici multi
Betty78
20+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Si eu pariez pe 2...cel putin!