FIV 231
Raspunsuri - Pagina 18
Dana_bebe spune:

ECO
Maria.m - ziua 60 de la ET, un bebe in burtica
Alina Oprea - ziua 43 de la ET, un bebe in burtica, in ziua 12 HCG-87
Alsima - un bebe in burtica, ziua 45 de la ET, in ziua 14 HCG-530
Mirimir -2 bebelusi in burtica, ziua 43 de la ET, in ziua 14 HCG-674
Huski - un bebe in burtica, ziua 39 de la ET,in ziua 10 HCG-40,HCG in ziua 14-408, ziua 17-662,9
Iana - 2 bebelusi in burtica, ziua 36 de la ET, in ziua 11 HCG-123, ziua 14-188.9, 15-478,in ziua 19-2738.
HGC
Simona2 - ziua 23 de la ET,in ziua 12 HCG - 86.21
Draghiluiza - ziua 19 de la ET,ziua 12 de la ET HCG - 87.44
Ellanik - ziua 11 de la ET - HCG - 185
Alrak - in ziua 11 HCG-0.1777
Iazmin - CM
Kitta - in ziua 14 HCG 1.62
Frank – in ziua 14 HCG 0.5
Dana_bebe - in ziua 11 HCG-1
Cocolyso - in ziua 11 HCG<0.1
LucaLuca - in 10 de la ET HCG<2
Anka_daria - in 14 de la ET HCG<0.1 

In focuri:
Miruma38 - ziua 7 de la ET
si
Kora - urmeaza ET cu embrioni criogenati
Ingeras - urmeaza ET cu embrioni criogenati
Dana_bebe - urmeaza ET cu embrioni criogenati
Oana_cnt - urmeaza ET cu embrioni criogenati
NU mai avem vesti de la :
Rizzuca
GeorgianaI
Orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!
anka_daria77 spune:
Dana, Iana,Husky, Catalina, Iazmin, Ingeras, Simona, Frank va multumesc mult. Aseara am bocit nitel cu sotul din dotare si am stabilit ca intai ne linistim un pic plecam in vacanta undeva si apoi vom vedea daca o luam de la capat. Am convingerea ca pana la urma o sa iasa si pentru mine bebele mult dorit. Nu a fost sa fie de data asta.
Am promis sotului ca voi fi cuminte azi si nu voi mai plange.
Ellanik pe tine te-am lasat la urma pentru ca pe langa multumiri mai trebuie sa adaug sa ne traiesti mamico si sa te bucuri tot restul vietii tale de minunea din burtica.

O zi minunata va doresc 
.
Miruma38 spune:
Buna dimineata dragele mele,
A mai trecut o zi si ma apropii cu pasi repezi de ziua testului.....Am inceput sa am emotii, in sfarsit......cred ca am devenit si eu mai umana .Emotii constructive bineinteles....or fi 2, 3 4??????
Fetelor astazi dimineata ma uitam in oglinda si ......mia fost asa de drag de fata mea...... parca sunt mai odihnita, implinita si am asa o lucire in privire......
Fetelor pe mine ma dor burtica si ovarele. In timpul noptii am o durere surda in uter, nu foarte accentuata dar o simnt la fiecare miscare, la fiecare intoarcere.
Anka daria ...., nu am cuvinte ...

Ellanik, ....hai cu beta grasunel 

Va pup pe toate dragele mele si va doresc o zi buna.
Dana_bebe spune:
Miruma38 - in acest moment din 21 de fete care au incercat in ultimele 2 luni avem 10 reusite si 10 nerusite, tu esti ultima - te asteptam cu beta mare sa ne demonstrezi ca avem sanse jumatate+1 sa ramanem gravide data viitoare! 
ellanik spune:
Neatza fetelor.
Anka , nu inceta sa speri.Am inteles ca mai ai embrioni congelati?Daca da ma rog sa reziste la decongelare si sa reusesti .
Azi am fost la Synevo, mi-am facut analiza si dupa 3 primesc rezultatul.Va tin la curent.Va multumesc din suflet pentru sustinere.Sper sa fie bine pana la capat adica pana la batranete vorba sotului , ca greul abia acum incepe.

Miruma, te invidiez pentru faptul ca ziceai ca radiezi....eu am o fatza...abia am avut chef sa-mi fac unghiile .Pupici

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
Dana_bebe spune:
ellanik - asteptam confirmarea oficiala a vestii - tinem pumnii stansi stransi
Anka - pup 
Miruma38 spune:
Dana bebe
daca eu sunt a 21 fata care trebuie sa dea rezultatul atunci sigur va fi POZITIV.21 este ziua mea de nastere, numarul de la casa si ...lista poate continua.Deci numarul meu norocos.

pentru ca mi ai dat un motiv in plus sa fiu optimista.
ankflor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miruma38 Dana bebe daca eu sunt a 21 fata care trebuie sa dea rezultatul atunci sigur va fi POZITIV.21 este ziua mea de nastere, numarul de la casa si ...lista poate continua.Deci numarul meu norocos.![]() ![]() ![]() ![]() pentru ca mi ai dat un motiv in plus sa fiu optimista. |
Ellanik si Miruma 38,
Bafta multa si sa dea Domnul sa scrieti MARE SI ROSU valorile de la beta.
Pot sa va intreb si eu unde si cu cine ati facut FIV?
Mersic,
O zi buna tuturor,
Anca