Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 9
karligutza spune:
musso eu am incheiat de mult subiectul dar daca tu ai fost in vacanta si ai pierdut momentul "scandalului" asta nu inseamna ca trebuia sa rascolesti in .... ca iar pute! dar ma rog, cum vrei tu. Decenta si diplomatie era si daca te abtineai tu. Asa ca nu am ce lectie sa invat de aici. In plus daca e forumul liber si chiar asa tanara cum sunt (fara cei 10 ani in plus despre care imi spunea jadi) am dreptul sa ma simt cum vreau, superioara sau nu, indiferent daca e real sau nu. Asta n-ai cum s-o verifici tu acum.
si pentru cine n-a inteles, cine se tot scarpina de mine va primi un raspuns pentru ca eu nu pot si nu vreau sa tac.. decat cand consider eu; daca tot cautati raspuns (ca vorba aia, voi nu umblati cu apropouri...); deci daca imi scrieti, e foarte posibil sa primiti si o manifestare din partea mea.
jadi si eu m-am uitat mai zilele acestea la pozele voastre recente, n-am ce comentarii sa mai aduc pentru ca as repeta: copii frumosi, intr-adevar varianta pe care o aveam in trecut era inversa, dar acum cred ca Vladut iti seamana mai mult tie si Tudor lui tati.... la fizionomie cel putin. Apoi ca tu esti slaba ca o albinuta. Apoi ca pari la fel de tanara ca mine ; nu contest ca tu ai 6 (si nu 10 ) ani de experienta in plus in "procesor".. din care oricine poate avea de invatat (chiar si eu) ... Si noi o sa ajungem la mare, dar fix dupa 4 august pentru ca pana atunci avem 6 zile de relaxare in Valea Oltului (deci pe la Valcea pe cand?).
imi pare foarte rau ca n-am ajuns sa urez sarbatoritelor de sambata asta Elisa, Maria si nu in ultimul rand Arina dar ma revansez acum cu urarile de sanatate si La multi ani! Sa fiti iubite fetite dragi si sa aduceti numai bucurii parintilor. Felicitari si parintilor dar mai ales mamicilor avand in vedere ca ne amintim toate ce moment unic a fost nasterea unui copil in viata noastra. N-am ratat sa le si sun (tot azi ce-i drept) pe alina.a si pe Anya20 dar pe Anya inca o mai caut.
Aceleasi urari de bine si sanatate le am si pentru Soniutza si mamica ei Anto. La multi ani! si multa sanatate ambilor copilasi! of, cum de nu se mai termina cu racelile/gripele astea... la ce te gandesti pentru imunitatea lor? v-ati facut vreun plan? eu am auzit lucruri bune despre "broncho vaxom" si in primavara asta noi am facut o cura de 3 luni (10 zile pe fiecare luna) si ne-a fost f.bine; adica la fix; pt.ca nu a racit deloc adeluta nici in primavara nici acum cand inca mai umbla virusii prin aer. Sa aveti grija de voi! Multi pupici si imbratisari pentru puii bolnaviori.
mychy m-ai putea imbratisa te rog cu CFR-ul? eu am o problema cat se poate de reala cu cfr-ul..... ... te rog frumos da-mi si mie un numar de telefon de-al tau in PM ca sa te mai intreb cate ceva despre cfr (stiu ca este si linie directa catre ei, dar vreau sa-ti aud si eu tie vocea ).
Luna direct la pozele tale ma duc sa ma uit acum. In pas cat se poate de alert ca sa mai dau jos din grasimea aia despre care imi zicea madam J. ... (eh si cand ti-oi oferi o surpriza cu -20 kg... atunci sa vedem ce mai zici - acu' nu stiu ce pe cine am provocat... pe tine sau pe mine? )
gabiarama sanatate la copilasi. Sedere placuta la mare. Dupa mare mai plecati undeva?
mai venim, mai povestim...
karligutza
sunt mamica Adelutei
jadi spune:
Hook, 6 ani de acum plus 4 de acum incolo, zau ca se fac 10 ani. Cand ajungi la 60 de kile sa imi spui, sa imi programez o intalnire cu tine! Valcea e programata dupa mare, asta daca ma primeste soacra cu amandoi.
Luna, frumoase poze la piscina plus bretonul tau. Nu stiu de ce dar parca te vroiam un pic mai blonda Si poate sunt slaba dar sunt atarnata, toate suncile s-au pastrat pe stomac in rest atarna pielea si celulita Dar n-am timp de sport si de cutit mi-e frica asa ca ...
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Mai eu m-as baga la Montagnac, s-a bagat cineva pana acum? Fug kg? Eu ca moara stricata am 4 kg, hai bine 5 in plus si nu vor frate sa plece, tot acolo cu mine. Deci stie cineva functioneaza Montagnac? E greu de tinut?
Jadi nu mi-ai raspuns la intrebare, ma eviti, nu ma mai suporti?
Karli lasa fata draga ca scapi tu de kg, nu asta e baiul dar pe bb2 cand il faci?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Sonia, "La multi ani!" si multa sanatate, Anto, esti foarte puternica .
Gabiarama, imi pare tare rau pentru copci. Nu stiam ca ai stat 10 zile in maternitate, pot doar sa-mi imaginez cum a fost pentru tine revederea cu copiii. Cand citesc (rar) cum povestesti despre ei mai ca-mi vine sa uit ce varsta am si sa ma gandesc la bb3
Jadi, multumesc si "La multi ani!" cu intarziere, se pare ca nu eram pe faza cand a fost ziua ta. Eu am ras de m-a durut burta la faza cu gaurile in avion
Alina.a, ma bucur mult ca a fost atat de minunata ziua Elisei, astept si poze.
Luna, imi pare rau pentru albina. Ai pus undeva poze cu sandalele argintii? Imi pare rau daca mi-au scapat.
Georgi, poze din vacanta? A fost si tati cu voi?
Oanamada, cum a fost week-end-ul? Ne povestesti?
Cam asta a fost timpul meu, fug sa fiu mancata de o gurita nerabdatoare.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
jadi spune:
Care intrebare? Zau ca m-am uitat de 2 ori! daca mai slabesc? Da, mai slabesc, exact cam cat iau in greutate in weekend . Ma intreba cineva la un moment dat: mama ce ai slabit, ai vrut? Si m-a bufnit rasul si i-am zis, nu am vrut, am fost bolnava cand eram mica .
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Ah uite ca mi-ai raspuns acus. Pai daca n-ai timp de sport de ce nu cumperi un cd cu Pilates, cica 20 min de trei ori pe zi. Eu asta vreau, sa slabesc 5 kg si apoi Pilates.
M-as fi facut suvite, asta era si planu' dar e o coafeza noua si vroiam sa vad ce stie inainte sa ma dau pe mana ei. Cred ca luna urmatoare bagam si ceva blond.
De piscina v-am povestit? Ce vedeti voi acolo e o piscinuta (mai exact 3) de 30 cm max adancime, incercuita de gard, gratis, pentru copii in parcul principal de aici, (un parc cam cum e Herastrau). Cam pe acolo ne facem noi veacul, are si un chiosc langa de unde poti cumpara mancare si bauturi, e super. Foarte curat.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
jadi spune:
Luna, mersic de pont dar ma gandesc sincer sa imi iau o salteluta pilates nu de alta dar dupa ce culc toti baietii din casa, sa pot sa ma prabusesc pe salteluta si sa fac exercitiile in somn. Merge? .
Si la noi sunt piscine in parc, de alea de praf in care se scalda vrabiile) S-a dus sotul intr-o zi cu Tudor pe jos pana la Bamboo ca s-a deschis acolo un "pool" ca sa nu zic altfel si cand l-a vazut paznicul, burtos si mai colorat la luat pe Raul pe sus: Domnu' Domnu' nu se poate cu copii mici pe piscina! Adica e de fite, nu vin copii sa strice atmosfera chill cu urletele lor.
Rad si eu de ce prostii imi trec prin cap! Oare sunt idioata?
Deni & Vlad & Tudor
musso17 spune:
fetele,pun poze dar trebuie sa ma uit peste ele ca sunt vreo 500..ce sa zic,a fost superb,verdeata multa,oameni civilizati,mai putin romanii care vb lui jadi pana si eu ii comentam,nu m-am asteptat,ma gandeam cu putina teama la rusi,dar noop..in rest a fost bine,ammancat,dormit mult,stat la piscina,alergat dupa copil..muuult si cu schimbul,cand eu cand sotul,,carla a mers si tati,cum sa nu...fii-miu s-a bronzat tare frumos,a mancat bine..n-am avut probleme cu el..eu cu niscai constipatie ca de, am schimbat culcusul,dar mi-am revenit rapid..am fost scuba diving,doamneee n-as fi cezut ca o sa fac atac de panica,eu care de cand ma stiu inot sub apa,ma arunc in cap si alte chestii marine..am zis ca mor sufocata,nu am putut sta mai mult de 3o sec..si asta pe 50 euro
pun poze maineca am treaba multa,ieri am intrat pe usa si n-avem nimic de bagat sub nas.
CarlaV spune:
Georgi, suna foarte frumos vacanta voastra, pacat ca a fost cam scurta, nu? Astept poze .
Si ca sa fiu in ton cu Jadi, sa inteleg ca cine nu m-a felicitat pentru nasterea Larisei inseamna ca nu ma suporta
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"