Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 8
Luna1 spune:
of Gabi te invidiez cu trei iezi dar imi e si mila de tine, nu stiu cum te poti descurca. Sanatate mijlociului, trece al meu are si acum semn in barba de cand a cazut la doi ani. (cel mare)
Si uite ca m-am luat cu diverse si am uitat sa povestesc de ieri, am fost itr-o gradina frumoasa rau, cu pauni o sa pun poze, cer e ca am calcat pe o albina. Care binenteles m-a intepat. Am talpa piciorului umflate, abia pot sa calc, azi pana in parc cu fie-mea am calcat ambreiajul cu calcaiul. Am plans la greu, uitasem ce rau doare intepatura de albina.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Soniala multi anisori!!! multa sanatate iti dorim, sa-ti revii cat mai iute si tu si Victor ca sa tineti pary-ul restanta de ziua ta.
Anto acum m-as apuca sa impachetez sa ne mutam in Brux (desi as prefera o tara cu o vreme mai buna un pic) dar vad ca pe zi ce trece mutaul nostru se amana si tinde sa ramana la stadiu de vis.
Ashera&Luna merci!
Gabiarama te admir, eu as fi lesinat de 7 ori de mi se intampla sa trbuiasca sa fug cu una din fete la spital.
Ieri am fost la buserica sa vorbim cu preoteasa cand o poate boteza pe Saya iar Sophie a stat locului doar cand au fost bucatile de muzica clasica (au invitat cateva fete sa ne cante si a cantat si fiica preotilor care ne-a uimit cu ce voce are la 17-18 ani) in rest s-a tot agitat si la un momentdat in timp ce preoteasa era in anvon si toat lumea asculta la ea minunea mea rateaza o intoarcere si se izbeste cu fruntea de banca din fata de-a rasunat toata biserica. A pupat mama iute si n-a plans, cred ca era prea surprinsa de ce i s-a intamplat.
Alina ma bucur ca a tinut vremea cu voi si-a iesit totul asa cum trebuie. Sper sa primesti pozele cat mai repede si sa nu e arati si noua.
Luna in timp ce iti admiram stelutele ma gandeam ca ar trebui sa-ti iei si un trepied si-atunci te vedem si pe tine mai des
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Si uite ca m-am luat cu diverse si am uitat sa povestesc de ieri, am fost itr-o gradina frumoasa rau, cu pauni o sa pun poze, cer e ca am calcat pe o albina. Care binenteles m-a intepat. Am talpa piciorului umflate, abia pot sa calc, azi pana in parc cu fie-mea am calcat ambreiajul cu calcaiul. Am plans la greu, uitasem ce rau doare intepatura de albina. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Eu n-am sa uit in veci cand m-a intepat o viespe in buza moamaaa ce buza senzuala mi-a facut
Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Timi07
Eu n-am sa uit in veci cand m-a intepat o viespe in buza moamaaa ce buza senzuala mi-a facut Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
Scuze stiu ca doare rau dar permite-mi sa ma tavalesc de ras:
Cred ca aveai niste botox super reusit.
Pentru cine nu s-a plictisit sa ne vada (sau dimpotriva, pentru cine e foarte plictisit si n-are ce face) Diverse poze de ieri si azi Aici
gabiarama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Timi07 Eu n-am sa uit in veci cand m-a intepat o viespe in buza moamaaa ce buza senzuala mi-a facut Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
Jadi ,noi mergem in perioada 12 -21 august. Pacat ca nu ne putem intilni.
Timi07 spune:
La noi acum cateva saptamani a fost Festivalul Marinei si erau o multime de tarabe, lume buluc gramada si tare mi-e ca Soph i-a pus gand rau la tat-su ca ba l-a prins pe unu de mana, ba la una i-a tras o palma peste fund si la final o prinde pe o baba de mana care venea din sens opus si -i zice razand "no, silly", noroc ca baba n-a auzit ce i-a zis fiica-mea a mare. Tat'su se uita la mine surprins de ce face fata, eu la el si ne si imaginam ca ajunge acasa cu un ochi vanat.
In rest sunt surprinsa ce e vedeta-i, e VIP-ul local la 2 magazine, se agita vanzatorii sa-i intre in gratii si ea ba face pe mofturoasa ba vorbeste cu ei in functie de dispozitia pe care o are. La cresa face instructie cu toti, mai ales cu baietii mai mari din grupa ei care cica pleaca capul si se executa....dar acum a dat "necazul" peste noi. Taica'su i-a pierdut ochelarii de soare (fara de care raceste daca iese afara) si baiatul de care ii place ei a plecat de la cresa. Mda fetelor de o saptamana tot aud "Daio, I like it" acompaniat de gesturi galante de unde am tras concluzia ca-i e tare drag de el si nu ca repeta doat ceva ce aude la cresa. Joi ne-a spus una din educatoare ca saptamana asta e ultima lui saptamana la cresa si urma sa aiba un party de ramas bun. Am vrut sa-i luam un cadou ceva dar s-a imbolnavit de varicela si nu mai vine la cresa... iar cu ochelarii acum ne dam peste cap sa gasim pe cineva care sa aiba timp sa ni-i trimita din Fr. sau Spania, acum sa vedem care dintre prieteni are timp sa-i trimita mai iute.
Timi07 spune:
Nici o problema Luna&Gabiarama chiar daca m-a durut am ras si eu chiar si atunci pt ca era f caraghiasa situatia, sa mai spun ca m-a intepat in interiorul buzei?!?!
Timi07 spune:
Luna felicitari pt noul look, iti sta foarte bine. Sunteti o familie minunata si mi-e intotdeauna drag sa va admir in poze, docamdata ...
mai o remarca: mi-a palcut tare mult sevicul de ceai ce-a aparut in poze.
Luna1 spune:
Timi ce dulce-i Sophie.
Adelise ieri tipa dupa paun prin toata gradina "coooock" (peacock).
Edit:Timi serviciul de ceai l-a facut Lis praf dupa ce am facut poze, a daramant toata masa.
Anya20 spune:
la multi ani pentru Sonia si Elisa!!! sa fiti sanatoase si sa aveti o viata plina de bucurii! multi
multumim mult pentru urarile de ziua arinei! le-am citit si ma simt tare mandra. cand am timp o sa intru sa povestim mai multe, ca mi-e dor de voi si de copilasi.
pana atunci va pup pe toate cu drag!