Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 7
X-ray spune:
off mai anto,dar ce de necazuri...pe tine te-am avut exemplu toata iarna cand imi colecta eli vreun virusel,ce ma plang eu cand saraca anto ii are pe amandoi raciti.....multa sanatate din suflet!
greiesrash concediu placut!
deni sa-ti fie de bine relaxarea,lasa IQ-ul sa leneveasca...vreau sa vad poze cu baietii ,mie imi e tare dor de resortul ala.
michy zica ca andrei e precoce a?se da la sutiene...
andraZ la multi ani si chiar mi-ar face placere sa mai aud de voi.
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+
povestea noastra...
Miillyy spune:
La multi, multi ani pentru:
Bogdan Constantin
Ines Nicole
Andreea Catalina
Elisa
Maria
Arina Ilinca
Sonia Gabriela !
Sa aveti o viatza minunata alaturi de parintii voastri!
Jadi, multumim, draga mea ... eu nu mai stiu daca ti-am urat la multi ani, dar daca n-am facut-o a fost datorita faptului ca nu intru decat uneori pe forum din motiv de lipsa de timp. Iti doresc oricum tot binele din lume, copii sanatosi si fericiti alaturi de tine si sotz! Si sa stii ca intotdeauna te citesc cu mare placere, ai un simt al umorului orientat mai ales catre propria persoana si o franchete care mi te-au facut tare draga.
Inca nu am vazut poze cu copiii de pe forum, ca nu am avut cand, dar promit sa le vizionez pe toate!
In alta ordine de idei, am vazut ca Alina v-a povestit cate ceva despre ziua Elisei. Credeti-ma, ce a zis ea nu este nici pe departe comparabil cu petrecerea in sine. A fost absolut superb....noi ne-am simtit foarte bine, am dansat, am mancat, ne-am jucat (am ratat plimbarea cu poneiul deoarece Mihnea nici nu a vrut sa auda de urcat pe el). Alina si sotzul sunt gazdele perfecte si se vede ca s-au straduit sa ii ofere Elisei o zi de neuitat (o saptamana au cautat figurine de tort ca sa reproduca scena din Madagascar)
M. cu Mihnea Gabriel
si fericita 23+ cu Codrin Daniel
mychydutza spune:
jadi, cu cine ai vrea tu sa te imbratzishezi??????sa nu-mi zici ca, cu george cloney, ca p-asta n-am de unde sa ti-l aduc..........in alta ordine de idei, astept sa ne pui ceva poze.......... cat despre ne-agreatul tau pe forum........nu cred ca ai dreptate!
eu cred ca intzepaturile astea dintre noi, mentin treaz focul pasiunii. vorba aia : cine se tachina se iubeste!!!!!!!!!!!!
greierash, ne imbratzisham si ne si pupam daca vrei. a se interpreta stricto-senso! fara nicio conotatzie!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
jadi spune:
Oh, Milena, gandul meu nu batea catre tine . Eu ma simt legata de tine si Alina.a si de Anya20 si imi voi aduce aminte in permanenta cum o sunam pe Alina la Szeged dupa ce a nascut si apoi o sunam pe Anya si nu imi raspundea la telefon, apoi inapoi la Alina.a in Ungaria si ma perpeleam ca nu stiam nimic de Alina si Arina. Si atunci ai aparut si tu in peisaj cu contractiile sa nasti la unguri. Nu stiu de ce dar toate 3 imi sunteti speciale stiind ce spaime mi-ati provocat. Nu conta ca mai aveam si eu un pic si nasteam Si apoi cred ca am sunat multa lume si am felicitat la nastere, stiu cum ma simteam eu cand eram sunata si felicitata dar uneori gesturile frumoase se sterg asa de usor .
In concediu a fost excelent, am stat la acelasi resort ca Alina.a, frumos dar nu atat de elegant ca acela de anul trecut. In prima zi am fost cam singurii romani pe acolo, 8 adulti si 4 copii, de duminica au inceput sa curga cu romani. Din pacate, nu toata lumea civilizata si asta ma calca pe nervi. La parcul de distractii, tipau dragutele noastre pe un ton ascutit in fata unei cozi de 15 persoane care asteptau sa isi bage copii la cele 4 saltelute de sarit: Larisa , mami, stai acolo mami, nu iesi! (scuze Carlav, nicio aluzie! doar coincidenta de nume). Sau" hai draga, bag-o si pe a mea in fata ca doar nu sunt tampita sa mai stau inca o data la ditamai coada!" Asa ca ne-am facut planul sa nu ne amaram seara de seara asa ca o seara mergeam la minidisco, o seara la parc! Apoi saream spectacolul si mergeam direct pe terasa de la mare pana la 11-12. Dodo ne parasea de la 10, pleca cu mama, Vlad a rezistat eroic si pana la 11 apoi evacua terenul cu sora mamei. Asta intr-o seara ca in restul de seri a dormit lipit de mine, cum ma retrageam un pic inspre sot, cum se relipea la loc.
Am stat mult la mare dar nu sunt bronzata deloc. Copii au asa o tenta, Vlad e cel mai bronzat! Dodo nu a vrut in apa absolut deloc! Ne urla pe toata plaja de ziceai ca il parlim cu bricheta. Statea doar in papuci de frica sa calce pe nisip si daca il dezbracam era jale. Apoi in ultimele 3 zile a reusit un tataie sa il bage in apa si de atunci nu ne-am mai inteles cu el. Se trezea dimineata, primul lucru pe care il spunea: BAIE, mergeam la masa, manca 2 guri: Gata! Am mancat! BAIE! Seara in somn suspina si spunea plangacios BAIE. Inclusiv plimbarile pe faleza erau obsesiv intrerupte de explicatiile mele ca noaptea nu putem face baie in mare.
Cam asta a fost, copii nu au mancat mai deloc 7 zile dar nici eu nu i-am stressat. Dodo in schimb a stins tot ce era fruct si a baut apa in permanenta. Vlad doar apa ! Pe avion s-au comportat exemplar iar Vlad i-a cam inverzit pe niste pasageri cand povestea el ca avionul are 2 gauri in el si ca ne prabusim exact pe iarba verde. Si jur ca nu ii povestesc seara despre catastrofele aeriene dar se pare ca are un pic din sadismul meu See u around!
Deni & Vlad & Tudor
housepocket480 spune:
La Multi ani strumfilor care au implinit deja frumoasa varsta de 2 ani (si sper sa nu uit pe nimeni):Bogdan Constantin, Ines Nicole, Andreea Catalina, Elisa, Maria, Arina Ilinca, Sonia Gabriela.
alina.a vreau si eu poze de la party! Si povestete-ne cum a fost!
Jadicitit raspun si tin sa va spun si voua La multi ani, sa traiti fericiti alaturi de cei doi copilasi superbi si sa fiti siguri ca in timpul petrecerii o sa bem un pahar de sampanie si pentru tudor si ca voi veti bea in acelasi timp la petrecerea voastra pentru Matei. aasa ca ne intalnim in gand.
Suntem la mmomentul in care primesc confirmari pentru participare. Vad ca unii copilasi se mai si imbolnaveasc si nu ramane decat sa spun multa sanatate si sa fiti sanatosi la ziua lui Matei sa nu zambim la aparatul de fotografiat cu "mucii" la nas
Pupici
PS. plec un "pic" din tara dar va citesc si ne auzim la tel.
Mama lui Matei Alexandru
Miillyy spune:
M-am stricat de ras Jadi cu povestea ta despre concediu. Noi am fost la Royal Wings unde din fericire nu prea ne-am intalnit cu romani. Nici Mihnea nu a prea mancat la turci cine stie cine, se stramba la toate alea de zici ca il serveam numai cu c***t ,dar cand ne-am intors...a bagat in el ca spartu', asa, vreo 3 zile (ca nici o minune nu tzine mai mult). Eu recunosc ca m-am crizat initial, mai ales ca atunci cand stateam la masa arunca al meu cu mancare in toate partile si deja anumiti chelneri ne priveau puztin incruntati cand ne asezam in zona lor, dar pana la urma m-am calmat ca am vazut ca majoritatea copiilor nu mancau
M. cu Mihnea Gabriel
si fericita 23+ cu Codrin Daniel
loredana_76 spune:
Jadi deci rad de ma doare burta :"Ne urla pe toata plaja de ziceai ca il parlim cu bricheta. " si aia cu suspinatul in somn BAIE, e foarte tare !!
Sa va fie de bine vacanta.
Luna1 spune:
La multi ani! Sonia, sa ne traiesti si sa fii mereu asa frumoasa ca acum
Va multumesc celor care ne-ati admirat.
Anto aici temperatura e intre 20 si 24 grade, nu foarte cald insa deja de la 22 grade in sus mor de cald, m-am dezobisnuit de canicula, mi se pare canicula la 24.
Jadi nu stiu daca eu ti-am urat la multi ani, daca nu o zic acum. Ti-am admirat pozele pe privat, sunteti superbi toti iar tu esti foarte slaba, mai slabesti?
Sunt fericita ca mi-a venit obiectivul si mi-am petrecut dimineata facand poze la capsunica mea. O sa le pun in curand impreuna cu pozele cu breton special pentru Alina.a.
Cu conflictul eu chiar nu mai am chef sa zic nimic. Aici e oaza mea de liniste si de recreere asa ca daca mai vin sa ma enervez si aici prefer sa nu mai intru.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
gabiarama spune:
La multi ani , Elisa ,Arina si Sonia
Anto ,multa sanatate copiilor .
Jadi,sa va fie de bine concediul .Pe la Navodari nu mai ajungeti anul acesta ?
Cred ca de acum o sa schimb expresia "de fiecare data cind ma intorceam de la maternitate" cu " de fiecare data cind ma duceam la spitalul de copii "
Din fericire nu l-am vizitat prea des ,azi a doua oara .Dar de fiecare data cu plaga ce a necesitat copci .Mijlociul s-a impiedicat pe scari si s-a lovit in frunte destul de tare .Si bineinteles ca imi fac mii de reprosuri acum ,de ce l-oi fi chemat sa vina jos la mine ? Cind eram mici abia asteptam sa creasca si sa scap de griji,dar uite ca acum nu stiu cum sa ma impart ca sa ii supraveghez pe toti 3 ,sa fie si curat si mincare gata la timp si sa mai respir si eu putin aer .
jadi spune:
Gabi, copii vor merge din 25 iulie la navodari si vor sta pana pe 3 august. Acum imi conving sotul sa mergem si noi macar din 28 iulie pana pe 3. Voi pe cand? Pupici multe lui Tudu, o sa fie un barbat feroce cu semne de copci pe fata .
Deni & Vlad & Tudor