Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani sonia!muuulta muuulta sanatate,sa cresti cuminte si sa ti se indeplineasca toate dorintele!anto sa va traiasca sa va bucurati o mie de ani de ea!
ashera feeeelicitari! asa va vreau sa nu ma lasati singura in iarna la colici si chestii de genul....mai mai dar ce flacau frumos ai ,cand o punem de o intalnire?
otim numai atat?mai scrie de voi....
claucia radiezi cu burtica,si alessia e superba ,copy-paste dupa tati.lasa ca ne facem si noi unul asa-i?
lunitzo vreau sa vad bretonul.si pozele fara cuvinte,mor de dragul lui adelisse si nu numai poate da sfantu' sa veniti in tm si sa nu ma anunti...ce fain ca aveti unde iesi in locuri atat de frumoase....

in alta ordine de idei la party-ul elisei a fost suuuper.iertati-mi lipsa de modestie dar a fost peste asteptari.prietenii nostri care au firma de organizat evenimente,s-au intrecut dea dreptul!am avut clovn si o printesa care i-au distrat pe copii,masina care face balone de sapun si mai ales ceea ce i-a inebunit pe toti un ponei!a stat cam o ora si jumatate,l-a calarit toata lumea si tocmai cand il calarea elisa s-a trezit sa-si scuture coama si apoi tot corpul,sa lesine asta.au adus pana si muzica din minidisco-ul de la turci eli cu mihnea si carla au bagat la greu pe aram zam zam(daca se scrie asa habar nu am).nu am poze pt ca sotul mi-a interzis sa fac.adevarul e ca nu ma puteam abtine sa nu ma aplec pt cine stie ce pozitii si nu am stat oricum cuminte...dar primesc zilele astea cd-ul de la baiatul care a facut poze.abia astept si eu sa le vad.copiii au rezistat pana la 1o si jumatate.....cam atat pe scurt...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, nu-ti mai bate capshoru' frumos si blond cu tampenii, mai bine baga neste poze sau o povestire de vacantza! .

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Musso, sa va fie de bine vacanta, bine ati revenit.

Oanamada, eu nu am apreciat treaba cu "periutele", m-ai bagat la mijloc si nu cred ca era cazul. Ma refer strict la ce s-a scris si sper sa se inchida aici subiectul.

Andicu, sa va fie de bine iesirea la circ. Mersi frumos pt raspunsul cu spalatul pe dinti.

Timi, multumesc pt urari si pontul cu cantecelul, o sa incerc. E dulce foc Sophie. Sa va fie de bine mutarea in casa mai mare.
Dar in Belgia cand va mutati? Vezi, nu am uitat .

Ashera, mersi, am incercat si eu, dar a vrut sa bage periuta mea la ea in gura si am renuntat la metoda aceasta.

Luna, m-am topit dupa pozele voastre. Sunteti toti frumosi si calzi si se vede ca va iubiti .
Mey, dar nelamurirea mea stii care e? Adica e mai cald la voi decat la noi? Piscina in aer liber, rochite cu bretele, maneci scurte…ce-s alea?
Pai fata mea nici nu viseaza rochie cu bretele, i-am cumparat si stau in dulap pe umeras, cred ca pana nu mergem la mare nu le va cunoaste.
Dar ma bucur pt voi ca iesiti la plimbare si profitati de vremea frumoasa.

Alina, sa va fie de bine petrecerea, ce frumos v-ati distrat. Sa va traiasca minunea mica. De fapt minunile, mici si mai putin mici. Ti-am cautat nr de tel sa-ti dau un mesaj, dar nu l-am gasit in mail-ul comun. Dar sa stii ca m-am gandit la voi.

Loredana, Mychydutza, Stefania, Ashera, Violeta, Alina multumesc foarte mult pt urari, .
De ziua ei, Sonia merge la doctor.
Nu-mi doresc decat sanatate pt copiii mei. Acum sunt amandoi bolnavi, e cor de tuse si muci la noi in casa. Sambata seara a fost sotul cu Victor la spital, dupa ce a refacut un puseu de febra la 40 de grade. S-au intors la unu noptea, ca era aglomeratie. Analizele i-au iesit bine, dar tuseste de mi se rupe sufletul.

Pe de alta parte, zic si eu , Doamne fereste de mai rau. Ca o raceala, viroza si altele similare le rezolvam,
prin comparatie cu ce sufera alti copilasi e aproape nimic.
Sunt ingrijorata numai ca sunt mai mereu bolnavi si parca nu reusim sa-i dam de capat.

Mychy, esti mortala, chiar si cand sunt bosumflata ma faci sa zambesc, iar citatul din semnatura ta l-am povestit la toti prietenii .
Pupaturi,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

anto, sanatate multa! trece si episodul asta!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Alina, abia astept sa vad pozele . Cred ca v-ati distrat de minune! Unde o sa nasti acum? Tot in Ungaria?.... Ca ma bate gandul si pe mine, mai ales dupa ultimele grozavii auzite depre spitalele din Timisoara....

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hop si eu la servici, prima zi dupa concediu, IQ-ul la pamant si treaba gramada pe mine!

La Multi Ani Andreea Catalina sa cresti mare si frumoasa!

La Multi Ani Maria dar si mami monjum sa fiti voiase, frumoase!

La Multi Ani Elisa si sa va fie de bine cu nunta organizata Asteptam poze , la telefon suna delicios tot ce am auzit!

La Multi Ani Arina Ilinca si sa fii sanatoasa ca restul sunt de la mama natura, si frumoasa si desteapta asa cum ii sade bine norei mele .

La Multi Ani Sonia, multa sanatate ochisorilor alora mari si caprui si sa ii transmiti si fratiorului sa se opreasca din boli ca o disperati pe mami. Anto, stiu cum e cu un copil bolnav in permanenta, cu doi e si mai greu, sa fii puternica ca acum se fac copii de insuratoare/maritis!

La Multi Ani si pentru Loredana si Andra, tot binele din lume!

Bine ai venit pe lume Larisa, o viata frumoasa iti doresc!

Revin cand mai am timp .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Sanatate multa strumfilor bolnaviori! Mi se rupe sufletul cand citesc sau aud ca este vreunul cu probleme. Sa le dea Dumnezeu sanatate tuturor.
Sambata i-am taiat motul lui Andrei, a fost foarte cuminte. A ales pixul, ata+ac, foarfeca, chei de la masina si bani.
Maine plecam la mare, o hotarare luata asa pe graba.. In ideea ca il voi duce la gradi si sa nu mai intrerup apoi...cu vacanta.. asa ca am devansat concediul, apoi incepem gradi(va tin la curent)si apoi ..vom vedea ce-o mai fi...
Georgiana, te apreciez...in general..
Mychydutza, dupa cum spui situatia de la serviciu nu e prea roza, sau desi ai si tu zile si zile, ai un optimism de invidiat...
Si pentru ca nu vreau sa fac diferente, pentru ca toate imi sunteti dragi, va transmit tuturor. Cu o singura exceptie...pentru care oricum nu contez.
Numai bine!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greierash

pentru ca toate imi sunteti dragi, va transmit tuturor. Cu o singura exceptie...pentru care oricum nu contez.

ai grija ca acushi pe pun sa joci perinitza cu cine nu-ti place...........am facut si eu o propunere, cu ziua imbratisharii de grup, da' nimeni nu ma baga in seama [q
o vacanta placuta iti doresc!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Pot sa ma imbratisez cu tine, daca vrei si tu bineinteles!

Si la multi ani sarbatoritilor!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Michi, esti haioasa, ne imbratzisam cum vrei tu numai sa nu ne mai certam . Daca stau si ma gandesc nici asa nu imi convine, ma imbratisez cu cine vreau eu, na . Nu stiu de la ce v-ati iritat cu toatele dar una e clara, Karli are gura cea mai mare Si varsta cea mai mica asa ca e scuzabil, peste 10 ani o sa ii treaca dar cu ocazia asta s-a vazut clar ca nu o agreati prea mult! Macar e batoasa si inca ne mai scrie Si mi-e clar ca Hook mi-e prietena asa ca cine se aseamana, se aduna! Si nu mi-e rusine de prietenia mea cu ea asa ca ma simt si eu ca nu sunt prea agreata pe aici si asta s-a vazut clar si din urarile de ziua mea! Cine nu m-a agreat nici macar nu mi-a zis nimic desi eu ma stradui mereu sa fac in asa fel sa fac macar un compliment pe zi .

In alta ordine de idei, am vazut in ultima vreme numai poze de fete! Adelicioasa, cu rochitele ei bestiale si cu perisorul lung si ochii conturati a lui Cosmin, Adeluta care incepe sa mai semene si cu mami, nu la grasime ci la frumusetea fetzei, Sonia care a imprumutat atat de multe de la Tati si mai ales ochii aceia superbi.

Am vazut si pozele de la mare, pe cele ale Alinei ca trebuia sa vada ochiul meu unde nimeresc in Turcia si am remarcat si burta mare a Alinei la numai 14 saptamani. Pozele Milenei sunt superbe, asa cuplu, asa copil si banuiesc ca si Codrin va fi si mai frumos (daca mai este loc de mai mult). Apoi pozele Claudiei, frumos la greci, anul viitor tradam si noi Turcia pe o Grecia ca nu am mai fost pe acolo din copilarie! Iar cea mica, viitoare mare este frumoasa si creata! Sarcina usoara in continuare, din poze se vede ca radiezi de fericire si ca iti prieste!

Am vazut si poze de Oanamada, felicitari pentru cei 4 ani de casatorie, sunteti un cuplu foarte frumos!

Ashera felicitari pentru sarcina si te intreb daca faci tot baiat sau vrei sa spargi gheata si sa faci fetita? Numar pe degete fetele care au reusit sa faca baiat si fata si aici Anto are intaietate

Gata ca deja am umplut forumul de miere .

Mai revin cu un mesaj despre concediul meu si va las pentru inca 2-3 luni! Dar stateam si ma gandeam la odisee, Mioara ce o mai face? Dar Nonna? Andreea_C cum stai cu vergeturile?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput