Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Georgi om fi fost in acelasi loc si ne-am balacarit una pe alta .

CarlaV, te-ai prins cum merge treaba desi uneori exista si alte motive decat asta simplu. Ca de exemplu persoane care viziteaza mai rar forumul si persoane care nu apuca sa citeasa totul la zi

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Sonia! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Alina

Creatiile mele

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Jadi nu stiu daca merge doar asa cu exercitiu mental. Nu prea cred ca si eu am incercat.

De piscina...d'asta am si pomenit ca ma oftic ca nu exista si in Buc asa ceva. Daca ar fi fost cand era fiu-miu mic cred ca tare usor era sa-l cresc, el mereu a fost obsedat de apa, daca vroiai 30 min de liniste ii dadeai doua pahare, puneai apa doar intr-unul si el varsa dintr-unul intr-altul pana se termina apa.

Cu fie-mea e cam mult de munca, trebuie sa o tin de manunta nu vrea singura in apa (care are doar 30 cm cum spuneam).

Carla sandalele nu sunt argintii, sunt doar un model mai diferit, insa nu m-am pozat inca cu ele. Uite cum imi trece buba in talpa ma pozez cu ele si iti arat.

M-ati inebunit cu concediile voastre. Noi plecam in Franta pe 21 iulie. O lasam mai moale anul asta cel putin pana aflam cum ramane cu sotul, daca il mai disponibilizeza sau nu.

Am fugit, va pup.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

..jadi,nu,nu..sunt sigura...te-am vazut in poze si daca te vedeam langa mine te abordam mai mult ca sigur...nu mai pun ca- mi era o jena de rumanasii nostrii ca-mi venea sa fac ca strutul.

asaaa,ce sa va mai spun..aaa,sotul meu mariner in drum spre port,scuba am facut de pe un vapor, a dat la rate la greu..na,raul de mare nu tine cont de profesie

urc poze,n-am terminat tocanita si trebuie sa mai stau..uff,mi-e un somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Madam Hook,vezi ca Broncho-...are virusi vii,eu am dat cinci zile la diplodoci,si dupa ce am intrebat-o pe Anya despre el si mi-a spus:"ca nu ar recomanda niciodata"m-am hotarat sa nu-i mai bombardez eu cu virusi ca destul au avut ei la vaccinuri...Acu tu faci cum vreidar mai bine ii dai Septilin.Eu am ceva cu virusii.

Jadi,pe maineazi nu m-au lasat copiii.Eu imi cer scuze ca nu te-am felicitat de ziua ta,dar eram asa de suparata din cauza lui Aaron,ca am si uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cu intarziere spun si eu "La multi ani Elisa, Arina, Sonia!"
Anto imi pare rau ca nu ati scapat de mucisori. Multa santate.
Alina, Georgi abia astept sa vad pozele.
Deni ma bucur sa te citesc.
Noi am fost plecati la munte. Am avut parte si de putina aventura. Nu am scapat nici de probleme cu masina. In Sibiu sotul a facut plinul cu benzina desi masina merge cu motorina. Neatentia ne-a costat mult timp, nervi si bani.
Am incarcat cateva poze aici.
Am iar o perioada mai aglomerata asa ca Andra sta mai mult cu bona. Cu ma prinde se agata de mine si sta lipita ca un scaiete. Mai nou nu vrea sa doarma decat daca e la mine in brate. Perlute spune multe si imi pare rau ca nu apuc sa le notez. Il copiaza tare pe Alex. Azi m-a distrat ca a vrut sa faca si ea pisu din picioare ca el .
Pup dulce toata strumfaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

asaaa, revin. am citit si eu ultimele 10 pagini, mai printre randuri asa...

constat ca ne-am inmultit si suntem pe cale sa ne mai inmultim.

felicitari, carla, pentru larisa!! sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea si de surioara ei!

felicitari si cluciei pentru sarcina! nu radeti de mine, dar acum am citit pentru prima oara...

cred ca sunt mult mai multe fete de felcitat, dar eu sunt pe langa situatie complet...

asa, sa nu uit, karli, pai ce faci tu cu broncho-vaxomu' asta??? trebuie sa avem o discutie pentru tine si pentru adeluta

am apucat sa vad doar pozele voastre, nico, sunt foarte frumoase!

as fi deschis eu mai multe albume, dar maine o sa fiu cu okii in pioneze de oboseala.

despre noi...nici nu stiu ce as putea sa povestesc mai intai. este cu mult mai frumos decat as fi visat vreoadata, ca sa rezum in cateva cuvinte, desi ma simt foarte obosita. dar nu din cauza copiilor neaaparat, ci din cauza programului foarte condensat. in schimb, fetele sunt ca de poveste...se joaca impreuna, se iubesc...mai au si momente de disputa, dar au o relatie super.

sambata, de ziua arinei, mi-am amintit de momentele grele de acum 2 ani...din fericire, imaginea s-a estompat cu mult, dar amintirea ramane. cand ma uit acum la puiul asta de om care-mi zice :"mami, te iubesc rau de tot" sau "mami, esti viata mea"...parca tot ce am trait a fost ireal.

in alta ordine de idei, daca aveti conostinte in cauza, vreau s-o duc pe anya la un club de dans, dar, daca ma credeti, nu am timp sa "rasfoiesc" netul...asa ca dati-mi idei, va rog.

nu stiu daca apuc sa mai pun poze pe picasa in viata asta, dar o sa incerc...

P.S.1 anto, te pup...sper ca ai primit mailul meu de raspuns. nu uita s-o imbratisezi pe sonia din partea noastra.
P.S.2 deni, pupa-i pe baieti, ca mi-e tare dor de ei.
P.S.3 simo, daca esti pe receptie, sa stii ca ma gandesc la voi.

luna, vio, cristina, micky, oaana, alina, andicu, timi, corina, otilia, gabiarama...si sigur am mai uitat pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Ca de obicei ajung sa citesc pe diagonala....ca de' am avut weekend furtunos cu tati acasa!

Anto...LA MULTI ANI SI SA FITI FERICITI SI SANATOSI SI NOROCOSI toti si mai ales sarbatorita!
Imi cer scuze daca te-a deranjat faza cu periutele...sincer si din toata inima! Nu am avut in intentie sa te bag la mijloc, dar asa a fost sa fie...iti cer din nou scuze si vreau sa stii ca nu am avut nici macar o secunda intentia sa te fac sa te simti aiurea...dar, desi m-am abtinut foarte multa vreme pentru ca nu am fost vizata direct, in momentul in care am fost, chiar am simtit nevoia sa dau o replica. "Periutele" erau o poveste veche .....Karligutza acuza la un moment dat ca toata lumea perie pe toata lumea in mod fals si reactia ei la o afirmatie si o lauda pe care i-am adresat-o (nestiind ca este de fapt ideea ta!) mi s-a parut deplasata (probabil si pe fondul numeroaselor afirmatii pe care le-a tot facut aici pe forum ca sa zgandare pe una si pe alta - poate am exagerat eu fata de ea, poate nu!). M-am cam saturat, vorba lui Georgi, de superioritati si ironii prost plasate...doar pentru ca nu-ti place virtual de "mutra" unuia sau pentru ca ai chef tu sa ironizezi pe cineva, dar niciodata nu ai tupeul sa spui pe sleau ce problema ai si cu cine!...asta era unul din putinele locuri in care lucrurile mergeau frumos si lin..cel putin aparent . Nu vreau sa mai intru in polemici, subiect incheiat din punctul meu de vedere (eu nu am nimic de impartit cu nimeni...nici macar cu Karligutza!)dar sincer, nu vreau sa te superi tu pe mine si chiar am vrut sa ma explic ca sa nu intelegi gresit gestul meu.
Georgi...fara alte cuvinte. Ahhh ba da: vreau poze!
Carla...weekendul cu sotul a fost furtunos si la propriu si la figurat...ne-am iubit, ne-am certat pe tema masinii stricate,am stat de vorba printre calarelile Catincai (numai calare pe el a stat, lipita ca timbrul de scrisoare!), ne-am plimbat cu fata in parc, am facut bagaje si seara...am facut ce si cat ne mai tineau si pe noi "puterili"!De fapt nici macar nu a fost un weekend intreg ca a venit vineri noaptea si a plecat spre aeroport duminica la 3. Acum numar cu groaza zilele pana plec eu acolo ...si nici nu-ti pot spune ce terorizata sunt ca o sa stau fara fata mea 10 zile...numai cand ma gandesc ma apuca tremuriciul
Urez LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR
Va pup si va urez maiine o zi frumoasa
PS: Pup....Jadi, Timi, Vio , Mychy ...pup multe fete...scuze...sunt obosita si nu pot sa scriu toata lista!
PS2: Pe AndraZ o gasiti pe blogul ei...eu asa tin legatura cu ea! Va pun maiine adresa ca la ora asta nu mai am putere!

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
pun si eu poze,nu prea multe caci in majoritatea fii-miu apare cu cate cineva si n-am aprobare.

http://entertainment.webshots.com/album/573174117SFWQxP
si
http://good-times.webshots.com/album/573187988ZYKCnz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Oanamada, mersi frumos de urari. In rest, no harm done, suntem .

Anya20, mey, ca ma bucur ca ai scos nasucul pe forum. Am primit email, azi raspund.

Pup fetele, citesc din urma si revin,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput