Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi mamici,

imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa va informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!

Georgi, nu m-am suparat!
Gabiarama, ce haios suna, dar si emotionant: de cate ori ma intorceam de la maternitate
Carla, larisa si saby, sa-ti traiasca si sa fiti toti sanatosi!
Ashera, ma tot tin dar uit sa-ti urez sarcina usoara si bb sanatos tun si cuminte si papacios
Loredana, la multi ani cu intazriere si sa fii sanatoasa, sa-ti mearga toate din plin!

Revin mai incolo

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

La Multi Ani Sonia,sa cresti mare,sanatoasa,norocoasa...Anto sa va traiasca copii!
Alina,vrem poze de la ziua Elisei,nu ne tine in suspans.
Pozele Lunei ca de obicei,incantatoare...frumosi copii.
Multumesc pentru urari,ne-am petrecut si noi vineri acasa,cu parinti si copii ,si surpriza simbata era plin de furnici in dormitor,cred ca fiecare copil ascunsese mancarica prin diferite locuri din dormitor,de ma luptam cu furnicile cu aspiratorul si ele tot mai apareau.Da,deh facusera copii mancare la bucataria lor,si cand deschid usitele de la bucataria lui fimiu tronau pateuturi,painica si alte feluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza............
gabi, deci ai comis-o si tu!!!! cat despre pozat, nici andrei nu sta nici picat cu ceara. cum vede aparatul incepe: posi, posi!!! si gata cu sedinta foto!. iar chestia cu "de fiecare data cand ma intorceam de la maternitate" e .....geniala!
fiimiu se anunta mare gagicar. am fost ieri cu el in parcul Carol, si s-a agtzat de o fetitza pe care a pupat-o, a strans-o in brate, a plimbat-o de manutza, a gadilat-o, iar ceea ce ne-a facut sa ne punem semne de intrebare a fost treaba cu bagatu mainii in san!!!! oricum au fost deliciul audientei , asa cum se plimbau ei de manutza pe alee.......iar cand s-au despartit isi trimiteau bezele reciproc! absolut deliciosi piticeii astia!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Sonia de Antoanela, LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, voioasa si sa le aduci parintilor numai bucurii!!!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
vio,ma bucur ca nu te-ai suparat,nu era sigur daca avem timp sa rezolvam in timp util problema bunica-mi care e cam atehnica si nu voiam sa va incurcam.

am citit doar capitolul trecut,ultimele pagini ca de acolo l-am lasta..si am observat ca paticut a luat decizia irevocabila sa nu mai participe..imi pare tare rau,probabil ca ai avut motive intemeiate..mi-era drag sa te citesc si cred ca pe multe dintre noi ne-ai privat de "voi" cam usor...sunt multe de spus,as vrea sa scriu dar mi-e cam ma lupt cu morile de vant si ca se vor arunca multe pietre..desi eu am o vorba..sau mai degraba si eu am o vorba,ala de a fost fara de pacat sa arunce piatra.

revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Vroiam sa uram si noi cu intarziere La multi ani fericiti si sanatosi strumfilor: Ines Nicole, Bogdan, Andreea Catalina, Elisa, Maria Arina Ilinca si nu in ultimul rand Soniei!!! Sa cresteti mari si sanatosi cu certitudinea ca sunteti iubiti atat de mult ca este greu de descris in cuvinte

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

La multi ani,Sonia!

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mdaaa
am terminat de citit tot capitolul
oanamada,la multi ani..am vazut ca v-ati sarbatorit..bravo,bucurie si liniste in suflete va doresc.
ps..mi-a placut treaba cu "periuta virtuala".

karligutza,dezaprob atitudinea asta insidioasa,plina de aluzii si terminata cu "nu eu sunt vinovata"..draga mea,vad ca ai un vocabular bogat,mi-e greu sa cred ca nu-ti poti exprima decent supararile..iar treaba cu "ti-am imputat direct?nu te mai simti,cand o fi iti spun eu,etc.."..denota o oaresce superioritate,iar noi plebea trebuie sa asteptam umili ca tu sa ne onorezi cu o explicatie...io sunt una dintr-aia care nu poate ignora atitudini de supraom,aici mai mult ca oriunde suntem egali si avem un singur scop sa ne ajutam cu informatii legate de copii si eventual cu o vorba buna la ananghie...am inteles cu toatele,cred,care ti-e baiul si ca ai transpus o problema personala printre postarile celorlalti care nu nici o treaba,lasand sa planeze in aer suspiciuni si persoane nevionvate sa-si faca mustrari de constiinta.

va doresc zile mai bune si cu caldura in suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, papushica sonia!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput