Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 4
loredana_76 spune:
La Multi Ani sarbatoritelor de azi !!!Elisa ,Arina si Maria sa aveti parte de o viata fericita si multa sanatate.
Distractie placuta fetelor care plecati in vacanta.
Miki,multumesc pentru urari.
Calucia e foarte frumoasa Alessia si foarte expresiva,si da,e foarte bine la mare,in vacanta.
Luna1 spune:
Timi sa va fie de bine mutatul. o sa incerc si eu cantecelele poate deschide gura mai bine. Mersi de tip.
Andicu sunteti tari cu circul, aveti inca noroc, aici datorita protectie animalelor circul inseamna mai mult clovni si trapezisti, cai si pasarele si catei, tigri, lei elefanti etc nu exista ca n-au voie.
Mei cu antipatiile astea ma omorati, eu nu prea am antipatii, Carla doar stie ca ne-am calcat noi una pe alta pe coada, avem history nu gluma dar eu nu pot sa tin raca, nu pot si pace, am incercat si nu-mi iese. Apropos Carla vezi ca intreba cineva la odisee cred despre nasterea fara episiotomie si i s-a spus ca nu se poate, poate ii recomanzi tu pe cineva. Pana la urma e doar un forum. Insa normal ca am preferinte, azi imi place ce scrie cineva, maine altcineva...
Karli chiar ca a mea e mai mica, la cm nu stiu cati are ca aici datorita diversitatii rasiale nu se masoara inaltimea (decat daca chiar da de banuit) si singura nu imi iese ca nu sta locului eu zic ca e normala insa spre marime mignona desi in parc copiii de varsta ei, la fetite ma refer sunt cam la fel la inaltime, la greutate are app 11 kg, la picior poarta UK 5 (cred ca e 21 in Ro).
Mychy lasa starile de kko. Nu-ti sta bine, eu te vad o optimista din fire, asa-i?
La multi ani Loredana!
Floarea soarelui pupici lui Denis si sanatate multa.
Ashera felicitari pentru sarcina, abia acum am observat. Sa fie usoara si bebe sanatos.
Clau ce pozici frumoase am vazut eu din Grecia. Si ce Alessia superba si mami radianta. Asteptam bb Elisa frumoasa sa iasa la lumina.
Noi am fost la un gratar la ziua unei fetite. Eu sunt fericita ca m-am tuns, sunt frumoasa mi-am facut breton, si nefericita ca iar mananc la greu si nu ma pot opri, de luni intru iar la regim si masurat portii. Si sunt si mai fericita ca mi-am mai comandat un obiectiv pentru camera de portrete care ajunge luni, abia astept.
Aici vedeti poze daca vreti cu copiii si fetita prietenilor nostri de o seama cu Adelise, Adelise arata de un an jumate, fetita prietenilor de 3 ani sa vedeti diferenta la inaltime si sunt doar 3 luni intre ele.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Si poze de la iesirea noastra ultima Audley End House.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Multumesc tuturor celor care m-au felicitat pentru Larisa. Marea mea bucurie, pe langa faptul ca am un copil sanatos, este ca am reusit sa nasc natural, desi toata sarcina am stat cu cezariana deasupra capului, la inceput din cauza placentei anterioare inserata aproape de col, apoi din cauza dublei circulare de cordon si la sfarsit din lipsa lichidului amniotic.
Luna, multumesc, n-ai idee ce trafic am facut pe PM, cate intrebari am primit in legatura cu nasterea fara epizotomie, unde, cum si in ce fel .
Ai dreptate, comparativ cu fetita cealalta, Adelise pare mult mai mica, dar nu pot fi toti copiii la fel.
Apropo de marime, inainte sa nasc Saby mi se parea atat de mica si gingasa, ma uitam la manute si la picioruse si le pupam pe fiecare in parte uimindu-ma de cat de mici sunt. Dupa ce am stat o zi si o noapte numai cu Larisa, mi s-a parut atat de mare Saby cand am revazut-o, un ditamai copilul lung si bine-facut, inca nu m-am obisnuit cu diferenta . Plus ca deja purtam conversatii din ce in ce mai inteligente, nu-mi vine sa cred cat a crescut in 2 ani.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
yellow.............
luna, superbe pozele ca de obicei, iar adelise .........e dulcica ca o acadea de capsuni!
claucia, sa va fie de bine vacanta si sarcina usoara in continuare....
xerxe, vacanta placuta si soare din belsug!
mie mi-a mai trecut starea colorata , iar acu sunt suparata pe tzara in care traiesc. iar mi-a botzit unu masina....in parcare. cred ca a dat cu piciorul ca mi-a infundat aripa din fata. cu masina n-avea cum s-o loveasca tocmai acolo........ata ete!
acu am nevoie de un sfat: a folosit careva crema autobronzanta? am "bubele" alea de pe picioare si vreau sa le maschez, pt ca am o nunta si o rochie cam scurta , si alta solutie nu gasesc.
si mai am o intrebare intrebatoare: ai vostri copii mananca legume de sezon, adica rosii, ardei gras????????ca pe andrei nu-l tenteaza deloc!!!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
am uitat sa-i urez ANDREIZla multi ani! si lui ashera: bine ai revenit printre noi si sarcina usoara!
alina.a, esti mahmura dupa petrecere?
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Ashera spune:
Clau, foarte frumoase pozele din Grecia ! Sunteti o familie foarte frumoasa .
Elena, multumesc din suflet ptr aprecieri. Sa aveti un concediu placut
Luna, arati superb, ca de obicei . Si Adelise mi se pare ca seamana foarte mult cu tine. Sunteti foarte frumosi .
mychydutza, nici Chris nu pre mananca legume de sezon. Castravetii ii mananca parca mai bine. Rosiile mai mult le suge si le scuipa, iar ardei nici nu a vrut sa guste.
Mami de
Chris (08.08.07) )
si 7+
musso17 spune:
helouuuuu,ne-am intors de pe taram turcesc..tareeeee frumos,o sa urc poze...eu sunt carcotasa sefa,credeti-ma
am citit pe sarite ultimele pagini
carla,sa-ti traiasca minunea,sa fie sanatoasa si norocoasa
am simtit niscai intepaturi...
loredana,la multi ani!!!
floare de soare,sanatate puiutului
revin..cu poze si dupa ce ma pun la zi cu un capitol.
n-am dat de vio si paticut..fetele??????
vio,sper sa nu fi supi pe mine..vb.
CarlaV spune:
Georgiana, multumesc mult. De Paticut o sa dai doar citind din urma, prietenii stiu de ce .
Am ramas restanta cu niste raspunsuri din urma. Asadar:
Cafera, Larisa papa bine, cate 10-15 minute la fiecare 1-4 ore, depinde si de temperatura de afara.
Alina.a, pe Saby am tot pregatit-o pentru venirea surioarei, stia multe din timpul sarcinii, pupa burtica si vorbea cu ea, poate de aceea a reactionat atat de bine. Probabil ca la fel va fi si cu Elisa, mai ales ca va fi mai mare.
Vivela, , tu glumesti ca eram fresh, aranjata si pieptanata. Fresh sa zicem ca merge, ca 7-8 ore de somn sunt ok, aranjata... am apucat doar sa-mi fac unghiile in acelasi model cu al camasilor de noapte de la maternitate, in rest eram varza, n-am pus creion de ochi pe mine de vreo saptamana, desi am avut trusa in bagaj :). Cat despre pieptanat, mi-e si rusine, n-am apucat sa ma spal pe cap si aveam parul atat de incurcat incat singura solutie a fost sa-l prind in coada. Noroc ca pozele erau mici si ca tu esti foarte draguta .
Milena, da, a doua oara sunt mult mai relaxata sau am copil mai cuminte. Oricum sunt lucruri care nu se uita, gen cum sa iei copilul in brate, cum sa-l imbraci sau cum sa schimbi un pampers, cum sa ingrijesti buricul etc. Plus ca acum stiu ca nu are multe motive sa planga si daca nu se linisteste cu prima solutie pe care i-o ofer, atunci le incerc repede pe celelalte.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
gabiarama spune:
Luna , felicitari in primul rind fotografului si apoi copilasilor care s-au invatat deja cu sedintele foto .Ai mei nu stau frate ,se strimba in toate felurile si se enerveaza sau vin sa-mi ia aparatul din mina .
Mychy , iti zic eu din proprie experienta ca se poate boti masina altuia in parcare fara ca a ta sa sufere prea mult .Am patit-o chiar de 1 iunie ,si n-am fost om vreo citeva zile , de am uitat ca pe 2 iunie aveam 2 motive de sarbatorit ( 8 ani de caznicie si ziua tatalui meu ).Si asta nu e totul , pe 3 am comis-o iar , cu masina , in curte ,m-am ciocnit de o roaba .De data asta in schimb cea vatamata a fost masina ,nu roaba
Am observat la Bogdan ca in ultima vreme nu a mai facut deloc pipi in pampers ,adica de vreo saptamina nu am mai aruncat nici un pampers la gunoi .Ba da , unul singur ,pe care si l-a scos singur si a facut pipi pe el .Se duce singur la olita sau la wc si chiar isi toarna singur continutul la toaleta fara sa dea gres . Daca e afara ,sta mai tot timpul in pielea goala si nu de putine ori gasesc cite un norocel ici-colo .
Carla ,ce amintiri mi-ai rascolit !Aceeasi impresie am avut-o de fiecare data cind ma intorceam acasa de la maternitate ( maaaaama , cum suna ) ,parca erau mai mari copiii decit ii stiam eu .Socul cel mai mare l-am avut ultima oara cind am fost nevoita sa stau 10 zile in spital ,plus o spatamina inainte nu-i prea vazusem ca i-au tinut bunicii .