Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bau,

La Multi Ani, Mihnea! Milly, sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si voi toti alaturi de el, sa va bucurati mereu de familia frumoasa pe care o aveti. (era sa scriu "care este" dar am zis sa nu crezi ca rad de voi , pur si simplu parca dadea bine cu ce am scris inainte, urarile mele sunt mereu standard ca nu am talent la asta).

La Multi Ani, Karli! Sa fii mereu sanatoasa si iubita, sa primesti cadouri multe, petrecere frumoasa! Nici nu vreau sa ma gandesc ce bunatati pregatesti tu acolo pt asa o zi speciala. Si bafta la bb2, daca e in proiect.

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
Am fost la control,am venit,dar nu e bine.Inca mai are la urechea stanga,asa ca de maine va face intravenos.Marti mergem la control si paracentezadaca nu se resoarbe puroiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Of Oana, ce sa zic - sanatate multa si sa treceti cu bine peste asta. Dar de la ce a facut otita asta? o raceala netratata sau pur si simplu? Oare nu ar fi bine sa mai cereti o parere?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Danagh, mersi de urari. Intarzierea nu e bai, gandul bun conteaza.
Tu ce faci, esti bine?

Andicu, am remarcat si eu in pozele voastre cat e de scump Filip, ce bine seamana cu tine si cum se vede ca stralucesti de fericire alaturi de baietii tai. Mersi pt urari.

Oaana, sanatate multa baietilor si tie nervi tari si putere multa.

Gabi, mi-a placut cum consuma Bogdan vitamine direct de la sursa. Si ai mei la fel fac, am nsite zmeura in curte si mereu mi-e frica sa nu inghita vreo insecta.

Michi, noi la febra dam asa (si doar stii ca avem experienta): pana-n 39.5 si pusee mai distantate de 6 ore, numai panadol (paracetamol). Febra mare si/sau pusee apropiate: alternam panadol si nurofen la minim 3-4 ore. Nurofenul o scade mai repede, insa efectul dureaza mai putin.

Luna, ce e Calpol, care e subst activa?

pupici, somn usor,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto Calpol e paracetamol.

Oanaa imi pare tare rau, sper sa treaca mai repede, cum zicea si Dana, nu mergi sa mai ceri si alta opinie? Sanatate multa.

Eu mi-am descarcat Taebo si am facut juma de ora si abia ma mai tin pe picioare. E super, se simta ca lucreaza muschii si e cardio, clar ca slabesti. Mersi de tips Ashera m-am cantarit ieri si ma voi mai cantari peste 2 sapt sa vad ce rezultate apar.

Adelise facea si ea taebo pe langa mine, e super haioasa.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

La Multi Ani Arina, Elisa, Sonia, Mihnea si baba de Karli

Scuze daca am mai sarit pe careva...

Pana data viitoare

mami de Matei 1an 3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani pt Mihnea Milenei si lui Karli...

Nu am mai prea apucat sa scriu, nu mai apuc pur si simplu, fetele imi ocupa tot timpul Doar ce apuc sa citesc, asa in trecere, dar sa mai tastez nu am timp... Am vazut si ceva poze, copii frumosi

Oanna, sanatate multa imi pare rau pt probleme
Alina.a, ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu, bafta cu bon/bona. Ai mai fost la eco, cu bb2, cum e este bine? Ai aflat ce este bebe?
oanamada, f frumoase pozele comparative, de la 10 luni si 1 an si 10 luni, trece timpul repede si copiii se dezvolta uimitor
anya ma bucur ca sunteti bine, prinsa ca si mine, doar ca tu ai si serviciul... Sper sa se inteleaga si fetitele noastre ca si anya cu arina!
nma, imi place si relatia dintre copiii tai, din cate povestesti. Ce sa zic, si andreea si ana maria interactioneaza din ce in ce mai mult, cea mica e mult mai prezenta acum, cu ochii dupa sora ei
Mai vroiam sa te intreb, ziceai ca ati scapat de pampersul de zi... Eu am inceput sa o tin in casa in chilotei, si a inceput sa invete sa ceara si sa faca la oala. Mai sunt si accidente, dar vad ca din ce in ce mai putine. Dar deocamdata doar acasa nu mai poarta pampers, si cand e treaza. In rest, afara, si in timpul somnului (de noapte si de zi) ii pun. Tu cum ai procedat afara, ti-ai luat 100 de schimburi la tine? sau ma rog, bona, daca iesea ea cu Andra? La somn, inteleg ca e tot la pampers. Merci frumos

Asa despre noi pe scurt, suntem bine, crestem de la o luna la alta, fetele interactioneaza din ce i ce mai mult, Andreea vorbeste din ce in ce mai mult, ma imita pe mine, cand vede ca cea mica face ceva ce nu-i dau eu voie, daca e cu mana pe ceva ce nu o las, ii zice "nu ai voie, nu ai voie aici", intelege tot, face legaturi, retine din ce in ce mai mult...
Peste zi, iesim mult pe afara, dimineata si pe urma pe seara, ziua trece f repede...
Cea mica e tot fara dinti, merge de -a busilea, rade mult, Andreea ii zice "Micu micu Amaiiia"

Cam atat in linii mari

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna seara fetelor....

va multumesc la toate pentru urarile de "La multi ani!" de azi (de fapt ieri, ca deja s-a facut 25 iunie) insa eu abia am avut timp sa respir de vreo 2-3 zile incoace.... aproape ca nu fac nimic, dar mereu sunt ocupata! cum vine asta, chiar nu stiu! treaba asta si cu aia cu cheltuielile in supermarket (iei 2 paini si 3 masline si cheltui 2 milioane! ) inca imi sunt cu semnul intrebarii!

va multumesc in grup si va multumesc si separat imediat... stati asa ca ma co'ce'trez!

in primul rand doamnei J. ... prietenul la nevoie se cunoaste! si multumesc; apoi ca ai dat startul la urarile de azi, ca de altfel nu-mi mai ura nimeni "la multi ani"... dar ca sa nu ma intristez taman acum ca nu ma mai iubeste nimeni, o sa imi cant ceva de alinat durerea .... "m-am nascut intre carpati, la poale de munte..." cred ca Mychydutza (bolduita de data asta) ar zice mai bine vorba cantecului, ba mai mult cred ca i s-ar si potrivi... caci eu am mintit cu carpatii astia (eu m-am nascut mai mult pe langa Jijia! decat pe langa carpati) dar na, daca cu Jijia nu s-a facut cantec?!

alina.a sa va fie de bine petrecerea Elisei, am citit si eu acum detaliile cu "nunta" apoi sa stii ca nunta o fo' aia! 38 adulti? si 16 copii? cum v-ati descurcat? ati avut firma de cattering? ma bucur ca ati reusit sa aveti un party frumos cu vreme frumoasa. Asteptam sa iti dea "baiatul" pozele... sa ni le arati si noua. Apropo si de bon, m-ai distrat si pe mine cu cautarile (de felul cum ai povestit) si cu propunerea de "bon".. ma indoiesc totusi ca ar fi la fel de familiarizat cu schimbatul pampersului cand e nevoia mai mare! Multumesc de urarile de azi.

mychydutza am primit PM-ul insa n-am sa te hartuiesc prea curand pentru ca mi-am amanat plecarile cu CFR-ul. Nu te gandi ca ai scapat ca n-ai scapat. Imi rezolv repede problemele si tot plec. Acum tu tot insisti sa ma imbratisezi cu cate cineva, asta nu-i rau, numa' sa nu ma pui sa ma si pup! .. in rest multumesc si tie pentru urarile de azi, am citit din urma si m-ai facut sa rad cu carul. Iti sta bine sotioasa si glumeata. Sa nu te schimbi.

Luna am promis ca ma uit la pozele voastre si m-am uitat dar n-am mai postat imediat, asa incat nu pot sa nu-ti spun ca Adelise e cea mai scumpa dintre voi pentru ca nici unul nu sunteti asa de mic si de bucalat in obrajori ca ea; imi place foarte tare ca are falcutele proeminente ca si Adeluta! ... vrei exemplu? iata aici... http://alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=5351 iti vine sa o pupi si s-o strangi la sanul tau cat e de scumpa fetisoara ei asa serioasa..... iar aici: http://alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=5410 sigur nu "sora mai mare?" arati foarte bine nici n-ai zice ca ai 2 copii... rochita Adelisei e superba iar in poza asta: http://alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=5419 ai avut talent! ai surprins-o tare fain de dupa bancuta! Multumesc si tie de urari si vis-a-vis de bebe2, astept si eu sa va dau vestea cea mare. Cred ca nu ajungem la Craciun pana atunci! e tarziu?

trimit mesajul asta kilometric si mai scriu unul imediat!
asta ca sa nu va plictisiti!....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Uf am reusit sa o culc pe Saya ca Soph doarme de la 7,30, de atunci a reusit saracuta sa cada si din pat. Noroc ca a adormit la loc dar parca vad ca iar imi da desteptarea la noapte si ma tine la povesti dupa care isi cere drepturile Sarah....asa o ducem de cateva nopti in coace. Sophie e intr-o perioada foarte agitata, e irascibila, face tot feul de crize, se trezeste noaptea si la 6-6,30 ne da desteptarea de tot si nu pot sa imi dau seama deocamdata daca e din cauza ca ne-am mutat sau se pregatesc niste maselute sa apara.

Pe vremea cand erau toate bune si frumoase, adica acum cateva saptamani am plecat in oras sa-i luam la Sophie sapcute, palarioare sa aiba fata sa nu se insoleze cumva ( vara irlandeza ) Am gasit vreo 3 si la intoarcere a mers destul de mult pe jos. Era tare faloasa cu sapca, ochelari pe ochi si-o plasuta pe mana, purtata a la V Beckham cu mana indoita de la cot. Am ajuns in dreptul unei cafenele si incepe sa le faca cu mana la niste doamne care isi beau linistite cafelutza cum ele chicotesc de dupa geam si-i fac la randul lor cu mana mandra mea nu mai vrea sa plece. Am stat dupa ea de mi s-au lungit urechile. Cu chiu cu vai iau de acolo si nu facem cativa pasi ca vede doua doamne care stateau pup si mutau niste lucruri dintr-o palasa intr-alta. Numa o data o zbugheste Soph de langa mine, se baga intre ele si le deschide sub nas plasuta ei spunandu-le cu tot sufletul "look at this, WOWWWWW", tipele se prapadesc de ras iar eu iar o iau de la inceput cu cicaleala "hai acasa ca la Saya-i este fomica ...bla bla" De acolo si pana acasa aveam doar cateva minute de mers dar noi cred ca am facut o ora ca fata mea ii oprea pe toti, le deschidea plasuta si le zicea cu elan strumfesc "look, look, WOW" sau "look at this,WOW". Cred ca le-a inseninat ziua trecatorilor de pe strada noastra (fosta) iar eu am ajuns acasa cu dureri de burta si de spate de-atata ras.
Era foarte important sa vada toata lumea chitanta ce era in plasuta.
Cand i-am luat crocs-ii i-au placut atat de mult de se lauda la toata lumea, la semafor le-a toacat la cap pe niste fete "look!Shoes, nice shoes" , la cresa la fel i-a aratat la toti ca are "nice shoes" si a monopolizat si circle time-ul ce-l au. Mi-a zis educatoarea ca a trebuit sa intrerupa activitatea si sa o lase pe Soph sa-si scoata in evidenta sandalele.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

buna seara fetelor....

in primul rand doamnei J. ... prietenul la nevoie se cunoaste! si multumesc; apoi ca ai dat startul la urarile de azi, ca de altfel nu-mi mai ura nimeni "la multi ani"...

karligutza
sunt mamica Adelutei

FALS! Eu iti uram, m-am uitat ce sarbatoriti avem azi (eu te mai sarbatoresc ca-i 23,31) da n-am putut sa scriu ca era Saya logata la tatzi.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput