Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ah, Luna ti-a mai trecut intepatura de albina?

Timi multumesc pentru urari; n-am facut nici un chef nimic; am sarbatorit in avans sambata si duminica care tocmai au trecut; am fost la Brasov si am mers pe munte cu niste prieteni. Am si gratarit acolo putin, dar cum zicea sotul, data viitoare mergem cu sandwich-ul la noi ca e prea frumos muntele ca sa stai pe loc sa faci gratar. Cine a mai fost poate stie, in zona Pietrele lui Solomon. E foarte frumos acolo dar deja parca prea po****t. Anyway, data viitoare cautam linistea si susurul apei si in alte parti numa' sa ma apuc de facut sandwich-uri .... Voi ce-ati mai facut cu botezul? Ati stabilit o data pana la urma? Si mie imi place teribil muzica la cor, indiferent ca e la biserica sau in sala de spectacol. In plus, apropo de muzica, am avut parte sambata seara de spectacol in aer liber in Piata Sfatului din Brasov din partea Filarmonicii din Brasov + invitatii lor (italieni)... ce sa mai zic, un spectacol EXCEPTIONAL. Mi-e dor si mie sa mai merg pe la spectacole, teatru, cinema.... dar astept sa creasca Adeluta ca sa inteleaga si sa aibe si ea rabdare la astfel de evenimente. Insa daca vine bebe2 in viitorul apropiat s-a zis cu speranta mea pe vreo inca 2-3 ani!

oaana sanatate multa si putere va doresc! sper sa treceti cu bine peste tratamente si sa nu ajungeti la alte procedee... daca mai ai timp si putere, cum au tot zis si fetele, mai intrebati un doctor pana sa va faca punctia respectiva.... [of] multa sanatate! multumesc de atentionarea cu broncho-vaxom-ul... eu citisem/auzisem numai de bine despre el. Adevarul e ca numai cu Anya nu vorbisem deloc despre asta! (cum mi-a spus si Anto m-a si "prins" Anya cu temele nefacute!) dar acum am reparat.... am vorbit cu ea si m-am lamurit.... o sa incerc sa-l evit de-acum incolo. Adica o sa-l evit, ce sa mai incerc? In plus cand ma intalnesc cu Anya promit sa-mi iau singura o nuielusa cu mine!

ANYA multumesc din suflet pentru tot! stii tu cate telefoane ti-am dat (mai des in ultimele zile ce-i drept) si la cate probleme caut o rezolvare cu ajutorul tau! dar esti mereu atat de draguta si de amabila incat nu cred ca ai vreo "copie" pe lumea asta ... ce sa mai zic mai mult decat esti un medic bun cu suflet mare! Sper sa ma pot revansa candva pentru toate gesturile tale. Si cred ca si pentru tine cea mai mare satisfactie e atunci cand vezi un copil sanatos nu neaparat dupa tratament cat in urma aplicarii corecte a sfaturilor de prevenire. Eu te bag in san si nu te mai scot de-acolo, asa imi esti de draga!

De fetele tale ce sa mai zic, mi-e taaaaaaaaaaaaaaaare dor de ele! Cand o mai aud pe Arina prin telefon vorbind pe langa tine doar doar imi dau lacrimile... eu inca ma inteleg cu Adeluta in chineza noua! (de cea veche am scapat )

Apoi, intrebai de cursuri de dans. Am dat eu search pe gugle si l-am gasit pe Mihai Petre ca organizeaza cursuri de dans sportiv si pentru copii; iata aici un orar: http://www.mihaipetre.ro/?q=sali insa nu stiu detalii despre pret, varsta minima, feedback de la alti copii/parinti, insa cred eu ca face treaba buna daca el e un campion in materie de dans sportiv. Succes Anyei la dans.... sa intelegem ca ii place si vrea ea sa danseze mai mult? sau v-ati gandit voi ca i-ar prinde bine un sport de genul asta? multi pupici!

Cristina si Ingrid .... de cand n-am mai vorbit!... ne pui si poze cu Ingridutza daca tot ai spus ca ati fost recent intr-o vacanta? Veniti si anul acesta in Romania/Brasov?

VALEN??????? just busy or......... ????????

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Timi multumesc. Stiu ca esti o draguta si pe deasupra si sincera. M-am amuzat si eu la figurile pe care le tot face Sophie, e o smecherie de fetita, insa e cu atat mai amuzant pentru noi cei mari cu cat o vedem pe ea (si in general orice copil asa mic) ca isi ia rolul in serios si ea chiar vorbeste serios.. sunt teribili cand ne fac sa radem din orice lucru obisnuit. Look .... nice shoes! (nice shoes, ce sa-i faci! ) ... multumim si ca ne povestesti asa pe indelete; si cu "Saya" langa tine mereu; cum mai stai cu oboseala? mai ai timp de facut mancare de exemplu? sau mai papati la ristorant?

m-am uitat si pe pozele voastre, dar pe langa personajele care nu mai au nevoie de nici un comentariu, am ramas cu gura cascata si la restul frumusetilor. Of, de ce nu-ti place Irlanda? da-o-ncolo de vreme ploioasa, furtunoasa, e asa frumoasa tara asta, ca eu n-as mai pleca de-acolo. Un pupic sa te inseninez un pic!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Karli sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca m-ai intrebat de botez. Dupa ce ca e timpul scurt pana pe 12 iulie cand vrem sa o botezam pe Sarah am uitat sa-i trimit confirmarea la preoteasa. Noroc cu tine.
Ma si faceam de cacao

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Karli m-au calit fetele si rezist fara prea mult somn .
Din fericire zilele astea a fost vreme faina si la noi asa ca am "gatit" niste sandwichuri sau am cumparat si-am iesit in piata de lanaga noi sa mancam. A fost o minunatie, era plin de lume care manca afara de nu aveai loc unde sa stai si zau ca in zile insorite iubesc Irlanda. Hai ca inchid un ochi ca ei conduc pe partea gresita a drumului ca doar stau in zona centrala si putina miscare imi prinde bine, deci nu ne trebe masina dar e insula si oriunde vrei sa mergi trebe sa organizezi din timp plus ca urasc sa zbor.
Mie-mi plac Carpatii si Pirineii nu dealurile astea a lor pe care au tupeul sa-i numeasca munti, de mare ce sa mai vorbesc...inghetz numa cand ii vad pe ei ca intra cu picioarele pana la genunchi (mai sunt si care inoata) .

Somnic usor strumfarie, ma retrag si eu sa prind cateva ore se somn.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

oanamada iti multumesc si tie de urare; mai vorbesc eu si-n apropouri, dar mai vorbesc si direct, asa incat confuzia creata de cand cu floricele pentru Anto e bine ca ai lamurit-o si tie si celorlalti. Am fost cat se poate de sincera si directa cand am spus ca meritul pentru initiativa cu un nume de sarbatoare pentru capitolele din aceste luni aniversare ii revine pe deplin Antoanelei. In rest zau ca n-am nimic cu tine!

Anto ma bucur ca se fac copilasii tai mai bine, iar voi probabil ca incepeti sa va reveniti la normal cu somnul, starea de spirit, etc.. Multumesc pentru urarile de ziua mea, tare draguta esti! te-ai gandit tu asa frumos despre mine? ca gatesc bunatati? gresit! n-am gatit nika bun, doar fulgi cu lapte dimineata, la pranz am avut pofta de mamaliga si am tras o mamaliga faina (insa pestele statea in frigider! ) si am mancat cu branza si smantana si out fiert.... .. apoi am iesit afara in parc dupa somnul de pranz al Adelutei, dupa care am catadicsit sa cumpar un tortulet ca sa rezolv si partea mai "oficiala" cu ziua mea... asa incat sa-mi fie rusine, dar chiar n-am gatit nimic special si bun de dat la musafiri... as fi vrut eu sa sarbatoresc, dar pe deasupra parca nu merge sarbatoare cu dans si invitati cand sotul e saracu' numa' in teste de sanatate; are ceva dureri de cap inexplicabile si trebuie sa gasim o cauza! si cauti una, dai de alta, si uite asa....

ah, mi-am amintit si trebuie sa-ti multumesc draga doamna jadi ca te-ai gandit sa-i dai un pup si sotului meu poate nu-l mai doare capul asa! na, nu-i de glumit, dar incercam sa facem sa se faca si el bine. Nu se poate sa fie doar de la stres iar daca e doar de la stres, atunci e nasol ca mai da si-n altele; sa vedem daca il trec pe el in concediu de crestere de Adelutza poate se mai relaxeaza!

cat de des o admiri pe Adeluta? ca daca e prea des sa cer taxa (mai, adevarul e ca am fata finutza? frumoasa si cuminte! se vede si-n poze, asa-i?)... asta ca tot nu mi-am laudat-o eu niciodata prea tare pe forum... doar in sinea mea si catre sotz poate... sunt foarte fericita ca am o Adeluta asa cum e ea! daca mai fac una/unul ca ea atunci sa ma tin!

Simo ma bucur ca nu m-ai uitat! deja pregateam bulina neagra dar asa, uite iti trimit un pupic maaaaaaaaaaaaaaare ca m-ai facut baba! asta e, si baba si grasa, lasa sa fie toate complimentele la mine! eu nu ma supar doar ma oftic! Cand pui poze cu Mateiiiiiiiii? cel cu ochii albastri! sper ca nu s-au schimbat intre timp!

Andicu nu te sar nici pe tine din lista cu pupate. Te pup si merci frumos de urari. Pe Filip eu l-am remarcat din prima zi! si inca stau si ma uit la pozele cu el ca la actori celebri poate totusi cand mai ajungem la Constanta sa il vedem si-n realitate. Nu mai stiu ce sa zic cu ajunsul in Constanta pentru ca acum trebuie sa rezolvam problemele de sanatate ale sotului, apoi iar ma duc la Moldova, apoi Valea Oltului si tot asa.... nu mai promit nimic, o sa ma gasesti la usa cred vezi sa scoti cheia din usa (de pe din-afara!).... cum mai e cu hotii aia? ati mai prins pe cineva?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Timi bine ca ti-am adus aminte daca tu asa zici. Sa fie intr-un ceas bun si sa stea cuminte saya la botez. Cine-s nasi? tot cei ai lui Sophie? na, si eu sunt insistenta acum...

imi place mult cum povestesti; deci iti place irlanda! good! acum cu zborurile n-am prea inteles? unde trebuie sa zbori? ce daca-i insula? adica tb.sa zbori si pana la piata? daca 'oti avea asa ceva.. sau pana unde tb.sa zbori si cat de des se iveste ocazia? sper ca nu e ca la americani, zilnic la serviciu cu avioanele... [brrrrrrrrr] si mie mi-ar fi frica de atatea decolari si aterizari.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

asaaa, si vreme buna va mai doresc Andicu la petrecerea de 2 anisori a lui Filip... sa fie totul ca la carte! bum bum tiribum!

Loredana multumesc! cand se fac doua liniute pe hartiuta cu pricina promit ca vin si aici si va desenez si voua 2 liniute. Dar o sa vi le desenez tot asa... cu incetinitorul ca sa va tremure si voua inima de suspans

Pupici speciali si voua ddanagh, Carmen, Nico, gabiarama, violetan, monicabo ........ nu ma mai tin ochii sa va iau la intrebari, dar evident nu uit sa ii reamintesc si eu lui CARMEN sa puna poze cu strumful de la strumfarie! si vacanta placuta acolo unde o sa mergeti. Dana, am trecut pe langa Ploiesti ca prin branza ma-sii de sosea tareeeeeeeeeeee greu se lucreaza la soseaua aia care duce spre Brasov si trece pe langa voi! V-am facut cu mana la balcon, nu ne-ati vazut? .... Nico, si zi asa, nu merge bunzina cum merge motorina, a? (vorba lui valen cu "a"-ul asta!)

hai valen iesi de dupa canapea ca mi-e dor si de ines si sarah! tot fete finutze daca stiu eu bine!

de cafera stiu sigur si eu ca e in-afara granitelor noastre si ca se balaceste la MARE! o sa ii creasca inima cand va vedea ca o strigati... stiti doar ca si ea va iubeste pe toate si va striga cand mai dispareti asa subit....

gata? oare am terminat? bine ca s-a terminat si capitolul!
hai ca il schimb tot eu si ne vedem in urmatorul!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

capitolul urmator

inchei si eu aici seria mesajelor mele, va spun noapte buna si nu in ultimul rand tot cu intarziere pentru ieri, 24 iunie, sanatate si o viata frumoasa ca-n povesti pentru bebe Mihnea de frumoasa ca-n povesti Milena... Sa fii cuminte si sa ai grija de burtica lui mami si sa nu ceri prea des in brate acum! eventual dupa ce vine "partenerul" din burtica sa va urcati amandoi odata (ma ierti Milena ca ti-am pus gand "rau" )... la voi cum a iesit "nunta"?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La mine este jun 24 azi:
La multi ani sarbatoritelor din luna aceasta Jadi, AndraZ si Karligutza sper ca toate visele voastre sa devina realitate si sa va bucurati de tot ce este bun si furmos pe lumea asta.
La multi ani Gabriel Mihnea sa cresti mare, sanatos si sa ai parte numai de bine.
Anto multumim mult!
luna1 superbe poze.
o zi minunanta va dorim!

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=haroB9pSWvE" target="_blank">Ingrid citind

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput