Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 16
Luna1 spune:
Si pentru ca acum e 24, La multi ani Gabriel Mihnea!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
oanamada spune:
N-am rezistat tentatiei si m-a apucat 1 noaptea facand ASTA
Oana si
Cati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
oanamada spune:
Luna, nici tu n-ai somn maica????
Multumim pentru laude...cum spuneam..chestia cu facutul coditelor a fost premeditata...am inceput de cand nu prea aveam ce sa-i prind...doar ca sa o pot obisnui
...mai multe vezi in postarea mea de mai sus!O sa caut niste poze cu primele "codite" (niste amarate de moate pe care nu le puteam prinde cu nimic
)ca am!
La multi ani Gabriel Mihnea!
Acum, somn usor si vise placute...iepurasii sa va pupe!
Oana si
Cati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
mychydutza spune:
scularea bei!!!!!!!!! ca ie soarele sus pe cer! linistea asta e cel putin ....suspecta
mai intai si la-nceput......LA MULTI ANI!!! Gabriel Mihnea de Milly!!!!!!!sa fii sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii...........
oanamada, te apreciez pt ce faci tu acolo pe blogul tau. ai un mare talent la scris.......nu ca m-as pricepe.....mie mi-e greu si sa fac lista de cumparaturi
. bafta cu inchiriatu!!!! cat despre vremea de la brux, sormea imi spunea ca tre' sa ai permanent la tine ochelarii de soare si umbrela, just in case..........ce frumos sta fiita la pozat.....mie imi plac pozele cu basmalutza!
vio, ce zici tu acolo de preludiu prelungit?????![]()
![]()
of, toata lumea traieste in secolul vitezei ![]()
![]()
![]()
.
alina.a, sa inteleg ca ti-ai tras bon de 22 ani???? apropos de asta, azi in metrou am vazut o prospatura de vreo 20 si ceva de ani, toata numa muschi, asa in bataie de joc, si eu in loc sa ma uit pofticios, ma gandeam: uite asa o sa fie si fiimiu! o fi semn de batranete? daca israela aia are barbat cu 30 ani mai tanar, eu de ce nu m-am uitat pofticios la asta?????? bafta cu bona , de orice sex o fi ea!!!!!
luna, tare as veni la tine..........
m-a "oripilat" paunu ala!
in alta ordine de idei.....andrei de ieri stranuta si are muci! am inceput sa-i dau Panadol. oare o fi mai bun Nurofenul??????
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
andicu, ce strumf frumushel ai! 
si nu m-am putut abtine sa nu fac o "observatie" asupra decolteurilor generoase!![]()
![]()
![]()
![]()
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
CarlaV spune:
La multi ani, Mihnea!
Oanamada, frumoasa ideea de pe blog, uite asa ne dam seama mai bine cum cresc copiii nostri si cat se schimba.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Miillyy spune:
Astazi este 24 iunie... in urma cu 2 ani o mare minune s-a produs, a venit pe lume baietelul nostru iubit si indelung asteptat, un ghemotoc rosu si plangacios. De atunci el ne-a schimbat continuu viatza si ne-a invatat ce inseamna sa iubesti fara limite. La multi ani pui mic si drag!
In alta ordine de idei am vazut poze. Georgiana,Mihnea e un dulce, dar imi pare rau ca nu te vedem si pe tine in pozele din concediu, sa vedem de unde a mostenit trasaturile. Oanamada, Cati este absolut superba, ii sta minunat cu coditze, cu batic, cu orice. Luna, atat tu, cat si Adelise m-ati lasat cu gura cascata. Sunteti frumoase, frumoase. Sper sa ma pot si eu mentine ca si tine dupa 2 copii. Jadi, si eu vreau poze de la turci. Vreau sa vad dovada ca ai fost relaxata cu 2 copii, ca sa ma incumet si eu la anu'. Nma, multumesc pentru felicitari. Am vazut poze si cu voi si lasa-ma sa iti spun cat te invidiez pentru cum arati. Sa nu mai zic de Andra - murdarici...Claucia, te-am admirat prin piscinele de la greci. Nu mai stiu daca am comentat, dar concluzia e ca mi-ati placut foarte mult. Tati e probabil foarte mandru de fetele lui, mai ales ca acum se inmulteste ceata.
M-am intins cat o placinta!
M. cu
Mihnea Gabriel
si fericita
23+ cu
Codrin Daniel
Miillyy spune:
Multumim mult pentru urarile la adresa lui Mihnea!
M. cu
Mihnea Gabriel
si fericita
23+ cu
Codrin Daniel
Miillyy spune:
Andicu, foarte frumoase poze, Filip este minunat. Am observat si eu decolteul ![]()
M. cu
Mihnea Gabriel
si fericita
23+ cu
Codrin Daniel
violetan spune:
La multi ani, mihnea gabriel! Sa-ti traiasca, miillyy, sa fiti sanatosi cu totii si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
La multi ani si pentru sarbatoritii de ieri, scuze dar n-am fost pe faza deloc ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash