Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 17
mychydutza spune:
I. De ce sunt atatia barbati cracanati ?
R. Lucrurile fara importanta sunt puse intre paranteze.
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
claucia spune:
La multi ani Mihnea si sa iti faci fericiti parintii si de acum incolo inca 1000 de ani alaturi de fratiorul tau pe care o sa il ghidezi prin viata sa stie si el ce sunt alea cereale, leagane, tobogan si alte lucruri ffff importante 
Multumim Milly pentru urari, sunteti niste dulci cu totii!
Clau
27+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
nma spune:
La multi ani Mihnea! 
Vio daca spui tu ca sunt buna in vanzari o sa imi schimb CV-ul
. Nu stiu daca v-am spus dar sunt in cautare de job. Nu vreau sa ma intorc la cel vechi, iar pe cont propriu nu prea mai merge treaba.
Oaana sper sa vi cu vesti bune de la control. 
Anto ma bucur ca sunt mai bine strumfii. Sper sa scapati si voi repede de virusi.
Andicu chiar imi era dor de Filip. Frumoase poze, frumosi protagonisti
. Eu sunt pro decolteu (am probleme cu tiroida asa ca port foarte decoltat). Ma asteptam sa il vad si pe Filip in costum de marinarel (mi-a placut mult costumasul ce la avut cand a implinit un an). cand il vad pe Filip ma gandesc la Alex cand era prichindel. la fel avea si el carlionti. Din pacate dupa ce l-am tuns nu au mai crescut.
Luna nu stiu ce ai tu cu cele 4 kg de care te plagi ca arati foarte bine asa. Stiu ca esti incapatanata si o sa scapi de ele.
meniul meu nu suna prea bine. Dimineata mananc putin si ... doar dulciuri. Cred ca am mai spus ca am o mare problema cu dulciurile
. probabil am mancat prea putine cand eram copil si acum recuperez. Andra deja stie pe unde imi ascund ciocolata.
Miky sanatate lui Andrei. Stiu ca e bine sa alternezi panadol cu nurofen. Eu incerc sa evit sa le dau cand nu au febra. La noi inca functioneaza vitamina C si oscillo. E drept ca trebuie prea multa rabdare. Andra are mucisori cam de o luna. Norocul meu ca stie sa sufle bine nasul ca altfel o incurcam rau.
Oanamada dupa ce ti-am vizita blogul am dat o cautare sa vedem cum se face unul. ma tenteaza si pe mine. de fapt am nevoi de un jurnal ca uit repede si sunt multe evenimente ca trebuie retinute. Acum de ex lui Alex i se misca primul dintisor. E tare fericit caci a ramas singurul din gasca lui cu toti dintii in gura.
Multumesc de laude. Eu ca si Luna, nu ma vad cine stie ce frumusete dar imi pica bine ce scrieti
. In schimb stiu ca sunt slaba, dar nu e meritul meu.
De la ora 8 tot scriu la mesajul asta.
X-ray spune:
la multi ani mihnea!sa cresti mare si sanatos,cu muuult noroc in viatza!milena sa va traiasca minunea!DD parca ieri imi spunea Danutz ca nu poti manca prajitura ca esti la reanimare ,ai si nascut....si sa te mai lasa aia cu sedintele lor sa raspunzi la telefon macar de ziua copilului...
mai ati inteles gresit
.la actuala tanti renunt de vineri pt ca nu se mai poate.pana gasesc alta varianta vine cineva de 22 de ani,fata unor prieteni de familie sa ma ajute,are 22 ani,deci prospatura in casa,dar pt sotz
.ideea cu bonul ii venise sotului,eli e terminata dupa baietii mari
...dar tocmai a venit o tanti acum care promite,a mai avut grija de copii asa mici,se vede de la o posta,acum sa vad daca acepta conditiile si daca o acepta eli....
andicule ai o minune de baietel,bulanos ca eli a mea si cu parul ala frumos,ma topesc
...
nico he he inca mai stiu ce e prin valcea aia
.personal nu il stiu pe ovidiu dar tot neamu' meu merge la el,a avut o relatie cu o verisoara dea mea dar din pacate s-a sfarsit tare aiurea,inca mai bazaie unul dupa altul cu toate ca acum fiecare are viata lui...oricum cateodata se intampla niste lucruri mai rau ca-n telenovele,dar din pacate fara hapy and.a terminat faculta la timisoara si chiar e bine pregatit.
asa-i ca se simte spiritul banatean la el?
michy azi ai scos cea mai tare cugetare
si maine nu ma mai duc la dr ca nu poate am amanat-o pe luni
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
15+
povestea noastra...
jadi spune:
La Multi Ani Mihnea sa cresti mare si cuminte, inteligenta si frumusetea le ai deja! Mami Milena, sa ai parte de baietii tai si sa stii ca la doi copii nu iti trebuie relaxare ci un gram de nesimtire ca sa nu te mai perpelesti ca nu mananca, ca nu iau in greutate sau ca arunca mancarea pe jos
Am invatat asta de la nemti care mancau la masa si copii se tavaleau pe jos in mancarea aruncata
.
La Multi Ani Dna Hook sa cresti mare la minte si sa scazi in greutate! Vezi ce draguta sunt, iar ma iau de grasimea ta dar uneori nu greutatea conteaza, mai bine grasa si frumoasa decat slaba si stramba
Va pup pe toti, pe dl inginer caruia ii doresc multa sanatate si pe dra Adeluta, pe care o admir des in poze!
Luna, daca intrebi de sex, am prestat si cu copilul in camera, evident cand dormea si pe muteste ![]()
Andicu, am vazut pozele inainte sa vad postarea ta de pe forum! Am remarcat ca Filip seamana din ce in ce mai mult cu tine dar spre nefericirea mea nu am adancit problema decolteurilor, ma mai uit inca o data sa cimentez informatiile! Am vazut poze si cu fetita prietenei tale din Germania, am presupus ca ea este!
Am poze din Turcia, circa 900 ca am facut multe din acelea cu optiunea de shooting asa ca trebuie sa le triez iar seara cand ajung acasa ma prabusesc fizic si psihic dupa ce prestez 2 culcari de plozi. Spre exemplu Dodo a tinut bona aseara pana la 9 ca nu m-a vrut langa el la culcare. Si era plin de nervi, ma gandeam ca are ceva, ca il doare ceva si de fapt era mort de somn si se enerva ca noi nu il ducem la culcare. Rau mai face copilul asta la somn. E a treia zi cand am inceput programul de culcare impreuna, adica Dodo in patutul lui si Vlad singur in patul lui si vad ca ne merge bine mai ales ca a intrat si tati in acest program si le impune sa doarma singuri ca sa doarma si el cu nevasta-sa. Dimineata Dodo s-a trezit de la 7 dar a avut bunul simt sa isi aduc 3-4 jucarii in pat si sa se joace in liniste acolo si sa ne lase si pe noi sa dormim pana la 8.30. Oare sunt copii mei? ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
mychydutza spune:
LA MULTI ANI karligutza!!!!
sa fii sanatoasa si la punga groasa!
jadi, prestat pe mutzeste??????? asta e ceva nou in materie de sex?????
mychydutza spune:
cafera, pe unde o fi?
brazuk?????????????????????
jadi spune:
Michi, trebuie sa mai capeti un pic de experienta pentru pozitia "pe muteste"
.
Sa stiti ca e suspecta disparitia Caferei dar ma gandesc ca sambata e ziua Alexiei si poate au plecat sa sarbatoreasca in avans. Cu aceasta ocazie am revazut cate legaturi stranse am eu cu Cafera, impartim zile de nastere, a mea cu a sotului ei si a lui Tudor cu a Alexiei.
Gata la munca, ca nu imi baga nimeni banii in buzunar fara sa prestez.
Deni &
Vlad & Tudor
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jadi Gata la munca, ca nu imi baga nimeni banii in buzunar fara sa prestez. |
sa prestezi?
X-ray spune:
la multi ani rodica!multa sanatate si toate dorintele tale sa se implineasca!
bai nebunatecelor ce tot povestiti voi acolo de lucruri sfinte?
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
15+
povestea noastra...