Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Nico, i-am remarcat, iti dai seama dar: de unde i-ati luat? Si doi: sunt de plastic? Nu ii e cald in ei? I-as lua si eu lui laurashu' mic...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Vio papuci sunt din plastic dar nu transpira. Sunt foarte comozi pt ea. Cand intra nisip ii scoate repede si ii scutura . La inceput o tot bateam pe bona la cap sa ii dea sandalute de piele dar daca domnisoara e mofturoasa .... i-am cumparat din Oradea cand am mers la strand cu 5 lei (legat de pret, in vl sunt 10 lei). Nu aveam papuci de plaja cu noi. sa vezi ce scandal e cand ii spal si vrea sa plece la plimbare .

Tot legat de bona am avut si o tipa de 28 de ani dar domnita ar fi vrut sa iasa cu mine la cafea. Se plictisea acasa. Sotul s-a bucurat ca era tare frumusica. Si cea de acum e tanara si frumoasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mersi, nico, daca ii gasesc ii iau si eu. M-ai convins; esti buna in vanzari
Legat de bona, nu e mai frumoasa ca tine, asa ca...dar eu as fi putin mai prudenta cu astea tinere si dornice de cafele

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi.
Anya
Anto,cum mai sunt copiii?

Michi,am reusit,dar nu am timp sa le postez aici.
Maine merg la control cu Aaron.
Scriu telegrafic,aaron e calare pe tastatura.
pe toate si pentru Jadi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Inca una si ma duc... la culcare, ca acus incepe seria trezirilor nocturne.

Oaana, bafta la control maine. Piticii mei sunt un pic mai bine, Victor nu mai face febra si starea generala e mai buna, dar inca tusesc amandoi destul de mult.

Cristina, mersi de urari. Sa va fie de bine excursia.

Alina.a, crede-ma ca as incuia toti virusii daca as putea si as arunca cheia. Dar stii mai bine ca mine ca nu asa fonctioneaza treaba, of. Bafta cu gasitul bonei ideale... sau bonului . Tocmai ce am citit o carte, The Manny, adica Bonul. Si ghici cu cine ramane mama copiilor la sfarsitul cartii? Cu bonul, of course

Eu incep sa ma gandesc serios sa luam o bona interna, ca mama nu prea mai face fata sa ne ajute, ea ar vrea sa faca tot dar varsta isi spune cuvantul, din pacate. Acum ca sunt ambii copii acasa am chemat o fata sa stea cu ei si cu mama cat suntem noi la serviciu, noroc ca era libera.
Treaba cu interna are avantaje si dezavantaje, sotul e cam impotriva, inca mai cantarim, dar daca dupa vacanta de vara re-incepe nebunia cu virozele, s-ar putea sa ne hotaram brusc si dintr-o data. Si eu am oroare de procesul de a gasi si a aduce pe cineva strain in casa. Mai vedem.

Pup fetele, somn usor,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani, Sonia de Anto!
La multi ani, Daria Ioana de Kitty_nic!
La multi ani pt Strumfita de Amameda!

Am vazut si eu in fuga o gramada de poze, f frumoase toate!
Of ce mi-ati facut pofta de Antalya! Acum studiem si noi oferte, dar pentru septembrie..speram sa putem pleca.
Nu pot sa nu-l remarc pe frumosul de Mihnea, pe motata domnisoara Cati si pe frumoasele Sonia, Adelise si Andra!
NIco, arati bestial!!
Luna, iti sta tare bine cu noua tunsoare! si continui sa la locurile prin care va plimbati!
Mychy, esti cea mai tare, ca de obicei! iti multumesc ca ma faci sa zambesc in fiecare zi!
Oana, sper sa fiti bine!
Jadi, sa va fie de bine vacanta! arati tare bine, asta am observat si din pozele trecute, iar Dodo, tin sa-ti spun din nou, e o frumusete cu ochii mari si gene lungi!
edit: unde sunt pozele de la turci? ca eu am vazut doar pe alea de la bulgari!
Anya, ma bucur ca ne-ai scris! sper sa-ti faci timp sa ne povestesti mai multe despre Anya si Arina!

Avem poze noi, de vara, aici .

Noapte buna, tuturor!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Iaca m-ati bagat in ceata...am luat din nou pozele la mana sa vad cu ce era incaltat copchilul!
Carla, Vio, Nico...sa va explic: papucii....adica aia grosi din cu blanita pe margine, i-am scos foarte greu din uz...i-am gasit la Baby Expo, i-am luat o pereche si a dous zi m-am dus si i-am mai luat una ca prea erau misto si ieftini (30 de lei). Carla sandalele despre care spui tu sunt de fapt "pandalele papucei" si da Vionici noi nu suntem in stare sa mergem cu papuci din aia normali ca ne sar din picioar si cadem in nas . Celebrele "pandale papucei" le-am gasit la Carrefour cu 60 ron, nu sunt din piele, dar chiar nu am avut ce face ca doar nu eram intr-o ureche sa-i iau "papuci de casa" de un milion si ceva.... Balerinii din jeans numiti si "adidasii cu pundite!" (in poza in care face tortulete de nisip!) sunt luati tot de la baby expo..sunt frumosi, dar ma enerveaza ca au talpa aia de cauciuc destul de groasa si desi sunt captusiti cu panza pe interior tot i se incing picioarele. "Sandalele" adica acele sandale, favoritele ei nu sunt in poze...dar o sa le vedeti si pe alea la un moment dat! Din pacate investitia mea in doua perechi de sandale de piele s-a dovedit a nu fi una bine gandita pentru ca in parc, la nisip si pietris (adicatelea aproape zilnic!) tot in diversi bascheti din panza trebuie sa mergem deoarece domnisoara nu suporta pietricele in pantofi si ma striga permanent sa i le scot!
Nico, da, Catinca sta la facut codite de orice gen.Am inceput sa-i fac moate imediat ce a inceput sa-i creasca putin parul (adica pe la 6 luni) si s-a obisnuit...la inceput a fost greu..acum nu mai plecam necoafate ...si avem conversatii de genul "mami azi codite, mami, azi doar clame" etc, etc...la fel si cu palariile fara de care nu plecam...ea si pe ploaie torentiala vrea palarie si umbrela ei!
Despre bone...sa stii ca din anumite puncte de vedere eu as avea mai multa incredere in domni...mai ales cand e vorba sa mearga in parc...nu "socializeaza" pana ii uita Dumnezeu...se ocupa de copil si nu de ultimele barfe...sunt mai atenti!
Ai reusit o luna...da, dar eu o las cu soacra-mea si marea mea frica este cu mancarea ca indoapa frate la ea, n-are limita la ulei si la sare...astea sunt marile mele probleme!Ah ..si mai e una...nu o culaca cand trebuie si stau cu ea (vezi Doamne s-o adoarma!)...lucruri cu care fi-mea nu este obisnuita..
Vio, Cati a avut niste ciocate de genul papucilor lui Lauras care pe langa sunete mai aveau si luminite la toc...marele noroc a fost ca nu putea sa le poarte (erau asa de fite!) ca aveau tocul mare si nu am vrut sa-i stric piciorusele!
Anto nu vreau zombi...sper ca pana ajung eu acolo uitati deja de multa vreme prin ce ati trecut! Hai ma ....sa va faceti bine si scapati de chinuri!
Cred ca o sa-mi fie greu sa ma obisnuiesc cu o anumita relaxare...povestea cu agentiile din Belgia este super lunga...o sa ti-o spun cand ne vedem...oricum am ajuns la concluzia ca agentii nostri imobiliari sunt parfum pe langa cei de acolo. Shortlistul meu s-a dus pe apa sambetei ca apartamentele alea de care stii tu s-au dat (evident!), dar am reusit cu chiu cu vai sa stabilesc cateva intalniri..sa vedem ca mai fac zilele astea...ca ma tin tare de capul lor. Am sa vad si mobilate si nemobilate si vedem la final ...adunam avantaje si dezavantaje si tragem linie. Sincer, pe de o parte as prefera nemobilat, pe de alta parte, alti bani, alta alergatura, alta distractie....+ chestia cu daunele de la final! Vom vedea...
Alina.a sper din suflet sa fie mai bine...dar pana nu ma vad si cu apartamentul inchiriat si cu copilul langa mine...tot 120 de batai pe minut "inregistreaza" inimioara mea! editez pentru a spune ca daca "bonul" tau are 22 de ani...iti dau si adresa de la Bru cand m-oi stabili...sa-l trimiti si pe la mine...
Noapte buna fetele

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Anto stii ce ma minunam de ochii lui Victor gravida? Ei ca tot veni vorba de ochi frumosi ai strumfilor, Bogdi are in continuare ochi albastriAsa ca ceva esenta s-a prins la noi, nu de fete, dar de ochi da!

Ma bucur, dar vorba Alinei, sa vedem poze, dovadaaaa, unde-i dovada?

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nico ce frumoasa e Andra. Superba!Si Alex. Iar de mamica lor nu mai zic, ce mananci tu de esti asa frumoasa?

Anya pupici si tie si petelor.

Giorgi Ce concediu frumos ati avut. Se vede in poze ca v-ati distrat. Iar Mihnea frumos ca de obicei, ca doar il petesc de ginerere.

Mychy te astept pe la mine.

Violetan mersi de compliment, ce sa zic eu personal aratoasa nu ma vaz, dar cred ca deja am o obsesie, nu inteleg frate cum nu pot sa scap de 4 kile, si de ce e asa greu, eu fiind o scandura toata viata, aveam 38 kg cand m-a cunoscut sotu'.

Oanamada am vazut-o pe Cati in poze, e frumoasa foc, cu codite, cu baticut, a mea daca indraznesc doar sa ma apropii de parul ei mi-o trage. Si spo la house huntig, sper sa gasiti ce va doriti voi.

Carmena . Eu zic asa, ia pune mataluta neste poze acilea cu baietii sa vaz si eu pretendentu' la nasucu' fie-mii. Acum fara gluma, hai cu poze ca mi-e dor de voi.

Jadi ai fost tare cu papusa. Lasa ca uite cand m-o lasa a mea sa-i fac codite si zorzoane (peste vreo nshpe ani) ti-o aduc sa o motzezi si tu.

Ashera mersi frumos de tips cu slabitul, vreau si eu taebo dar aici n-am gasit, o sa ma apuc acasa, eu de obicei is consecventa, asa ca poate merge.

Anto eu nu prea cred in raceli, probabil sunt asa si pentru ca nu am trecut prin prea multe cum ati patit voi. Eu de la 19 grade ii scot la piscina in aer liber, si de la 23 in plus (azi au fost 24) e canicula. Adevarul ca ne-am si calit insa chiar mi se pare foarte cald la 23 grade, nici nu stiu cum i-as putea imbraca cand eu mor de cald. Dar poate la voi bate vantul mai rau, stiu eu, fiecare mamica stie cum e mai bine pentru copilul ei.

Alina iti iei bon? Wow!

Jadi ia zi, ce ati facut voi in noaptea aia cand Vlad a dormit cu sora mamei? Sa-ti fie rusina, femeie cu doi copii, mai faci din astea.

Andicu V-am admirat in poze, e superb Filip.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani sarbatoritelor de astazi, la mine e inca 23.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput