Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 14
CarlaV spune:
La multi ani celor doua sarbatorite de astazi!
Oanamada, sa-ti traiasca soricelul! Imi plac mult sandalutele.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Clara si mychy, sunteti mortale! ![]()
![]()
Da-mbratzishatzi-va, tata, odata ca cu atata preludiu se compromite orgasmu' ![]()
Alina.a, cat m-am distrat!!! 
Oanamada, ce scumpa e catinca si ce papucei dragalashi are! Eu nu am reusit sa ii gasesc nimic lui laur, asa ca ori sta in ciorapei de-aia grosuti antiderapanti ori in sandalute sau in ce nimereste. Papuci are vreo 6 perechi si niciuna nu ii vine normal...I-a luat vali, sotul o pereche de papucei cu dora the exploerer care tiuie cumplit ca au in talpa nush ce. In afara de faptul ca ne tampeste pe toti de cap (soacra-mii i-a fost rusine sa mearga asa cu el prin magazin ![]()
) nici nu ii stau in picioare. Uf!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Antoanela23 spune:
Jadi, mersi pt raspunsuri.
Eu sper sa nu dormim cu piticii in pat, dar vom vedea.
Dupa ultima excursie in Rom, unde am dormit toti in aceeaso camera, Sonia si-a dat peste cap bunele obiceiuri pe care le avea de a adormi sigura si fara fitze. Acum a invatat ca daca plange ne executam , in plus fiind si bolnavioara, ne terorizeaza, se scoala de cate 4-5 ori pe noapte si nu mai adoarme decat in brate.
Asa ca Oana, daca vezi vreun zombi prin Brux, sa nu te sperii, suntem ori eu ori sotu-mi.
In fine, sa nu zic vorbe mari, dar pitici sunt uun pic mai bine. Desi tusesc rau, Victor nu a mai facut temperatura azi-noapte. Dar de ieri ia antibiotic.
Acum asteptam sa vedem daca va avea si Sonia aceeasi evolutie ca si el sau (sper sa) scapam mai usor.
Musso, multumesc frumos pt urari.
Oana, in Belgia va trebui sa inveti sa ai rabdare, nimic nu se intampla repede aici, e o tara de oameni relaxati. Pana la urma vei vizita apt mobilate sau nemobilate? Nu mi-ai mai scris sa-mi spui ce shortlist ai facut
. Sa-ti traiasca papusa, din poze mi se pare ca seamana f bine cu tine.
Poze 2009
Poze 2008
Antoanela23 spune:
La Multi Ani sarbatoritelor de azi: Daria Ioana si fetita de Amameda .
Sa cresteti mari, sa fiti mereu sanatoase si iubite.
Poze 2009
Poze 2008
nma spune:
M-am intors din oras. Ploua toretial.
Kitty_nic si Amameda sa va traiasca fetitele. Daca ne cititi poate intrati sa ne povestiti despre ele.
Vio la noi au mare succes papucii de aici. Daca ar putea ar si dormi cu ei. Ii poarta mai tot timpul, adica si in casa si afara
.
Oanamada se vede ca ai o slabiciune pt incaltaminte. cati sta sa ii faci codite impletite sau mi s-a parut mie? Eu ii fac codite Andrei cand sta pe wc. Dar de impletit nici o sansa.
de animale ce sa mai spun: daca ai vedea ce le face Andra la maidanezi .... cum apare o pisica e si ea sub masini dupa pisi. cred ca daca o las la o ferma undeva nici nu imi simte lipsa.
stiu ca e geru sa te desparti de cati dar o sa vezi ca va fi bine. Eu am reusit sa stau fara Andra o luna.
Am fost la dentist, am schimbat medicul si am dat peste un tip super. Cred ca luna asta o sa il tot vizitez
.
Am mai vrut sa va spun ceva de bone. Eu am dat anunt ca imi caut si m-a sunat un domn. Nu era un manechin, ca poate avea sanse. Domnul, asa la vreo 45 de ani, negocia cu mine pt sotie ca ea era prea timida
. L-am intrebat cum se va descurca cu pustimea daca ea nici la telefon nu vorbeste si mi-a spus ca vor sta impreuna cu copiii.
Alina stiu ca e greu sa gasesti pe cineva dar cu multa rabdare si putin noroc sper sa reusesti. pe mine ma tenteaza tare varianta gradinita privata dar la noi in oras se anunta restructurari masive, salarii mai mici .... Firma la care lucram eu s-ar putea sa ajunga la faliment.
X-ray spune:
mai ce va mai distrati voi de "bonul" meu cel posibil.daca va zic ca de saptamana viitoare "scaparea" pana vine mama e o prospatura de 22 de ani ce mai ziceti
?daca eu am "open mind" al meu de ce sa nu aiba?off DD cand ma aud cum vorbesc imi vine sa ma dau cu capu' de pereti,saraca eli nu comenteaza ,oameni sa fie sa povesteasca ea la greu si sa-i satisfaca capriciile...numai pe tanti asta nu o vrea si pace!
oanamada grele momente dar regasirea va fi pe maasura.voi trei intr-o tara linistita si cu oameni relaxati.
anto ma bucur de vestile bune,incuiati undeva virusii aia.auzi duamna da la mine de ca nu a ajuns esenta de ochi albastri ca uite la carmena s-a prins cu brio!carmena io astept pozele in continuare sa ma mir si de victot si de strumful tau!![]()
michy lui eli(sau poate si lui masa
)nu-i plac astia manechiuriti,ci astia "lucrati" putin
...
nico dentistul tau are cabinet in lenin sud cumva si-l chiama ovidiu?daca da te inteleg...
a venit tanti,acusi se trezeste eli si o trimite acasa...
am citit de copiii sagetator,ma trec fiori pe sira spinarii,sa ma vedeti la vara ce supla o sa fiu

alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
15+
povestea noastra...
nma spune:
Mai Alina nu imi spune ca si pe el il cunosti! Sunteti cumva rude??? Oricum la el ma duc.
Deci nasturelul din burtica va fi sagetator? sa sti ca sunt cei mai cuminti copilasi, cei mai frumoasi, cei mai ....sa ma opresc? Eu sunt sagetator, sora la fel
. Acum serios vorbind nu cred ca are importanta in ce zodie se naste. Daca e sa fie un copil atomic e si gata. Alex e rac si ar trebui sa fie foarte linistit dar.... numai linistit nu e.
cristina26 spune:
Noi am fost plecati cateva zile afara din oras si ne-am intors azi. Vream sa va urez La multi ani cu multa sanatate, fericire, impliniri si toate visele voastre sa devina realitate Elisa si Arina!
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=haroB9pSWvE" target="_blank">Ingrid citind
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
Nu imi amintesc la cine am urat "La muti ani!" si la cine nu am facut-o inca, asa ca am sa urez la toti copilasi care au fost nascuti in aceasta luna pana azi.
La multi ani cu sanatate, fericire, realizari si mult, mult noroc
Bogdan Constantin
, Ines Nicole
, Andreea Catalina
, Elisa
, Maria
, Arina
, Sonia Gabriela
, Daria Ioana
,
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
mai ce va mai distrati voi de "bonul" meu cel posibil.daca va zic ca de saptamana viitoare "scaparea" pana vine mama e o prospatura de 22 de ani ce mai ziceti
?daca eu am "open mind" al meu de ce sa nu aiba?off DD cand ma aud cum vorbesc imi vine sa ma dau cu capu' de pereti,saraca eli nu comenteaza ,oameni sa fie sa povesteasca ea la greu si sa-i satisfaca capriciile...numai pe tanti asta nu o vrea si pace!
Nu poti gasi o alta dadaca?
Ingrid;