Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anto, depinde unde mergeti. In Turcia acum 3 ani puteai merge in anumite locuri cu 2 copii si sa iti dea camera standard. De 2 ani nu te mai primesc cu 2 copii, musai sa iei o family, adica 2 camere. Partea frumoasa e ca o camera standard la turci implica un pat mare plus inca unul mic si inca o sofa. Si noua ne-a dat si un pat de bebe pentru Dodo dar l-am dat cu retur ca nu mai serveste domnul asa ceva. La Family sigur gasesti un pat dublu in camera mare plus inca 2 de 1 persoana in cealalta camera. Noi am fost 4 familii cu 4 copii si am luat toti camere standard ca sa ne coste mai putin si am trecut cate un copil pe fiecare camera. Prietenii nostrii au dormit cu amandoi copii in camera, unul in patul de 1 persoana, celalalt pe sofa, ei in patul dublu. Vlad a dormit cu noi, de fapt cu mine lipit, o singura noapte a prestat la sora mamei in rest dependenta de mine e imensa. Nici la toaleta nu putem merge decat impreuna . Dodo e mai independent dar mama de frica sa nu cada din pat a unit cele 2 paturi si l-au culcat la mijloc ceea ce nu i-a convenit absolut deloc asa ca a dormit la picioarele lor. Ce a mirosit copilul peste noapte nu stiu .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Jadi bine, fie, luna asta dupa 28, ca in weekend plec la mare si nu pot incarca poze de la plaja.

La faza cu fetitele recunosc ca si eu am nostalgii, asa cand vad fetite in rochite, sunt topita dupa ele si recunosc ca Dumnezeu a fost de partea sotului cand i-a dat 2 baieti, l-a mai ferit de multa munca ca altfel rochite si moate erau scrise pe extrasul de banca...

Anto stii ce ma minunam de ochii lui Victor gravida? Ei ca tot veni vorba de ochi frumosi ai strumfilor, Bogdi are in continuare ochi albastriAsa ca ceva esenta s-a prins la noi, nu de fete, dar de ochi da!

Alina am omis in primul mesaj sa-ti urez sarcina usoara, bb sanatos si sa stea muuult in burtica acolo ca e bine. Apoi o sa-l ciufuleasca Eli de numa... E o scumpa Elisa, iti vina sa o mananci pe ea de vorbaricioasa.

Nico sunteti niste frumosi, v-am admirat in poze. Ai norok cu Alex ca e cuminte, la mine Stefi e jale ii pune pielea pe bat la bonaEu o inteleg da' ce sa-i fac. Ca idee, se aseaza bona pe pat si Stefi : Hai da-te mai incolo ca mirosi a batranica! - si jur ca nu miroase, ca e f curata, da ce sa te faci cu zaludu' de fii-miu ca nu e pe felia lui... Si ma ia groaza cand ma gandesc ca vacanta tine pana in septembrie, dar vorba lui Jadi ii mai exilez si eu pe la tara in iulie sa nu dea bir cu fugitii cand mi-o fi lumea mai draga...

Gata, am terminat pauza de masa. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Mychy, te imbratisezi cu mine?

vrei?

alina.a, las' ca acushik trece timpu si nasti! apropos de bone, imi povestea un amic ca a angajat o batranik, aparent inofensiva, dar cica la filaj s-a dovedit ca inainte sa vina la copii, trecea pe la alimentara si-si cumpara o sticlutza d-aia mik de vodculitza!!!!!
....si de ce nu ti-ai nagaja "bon" de bon-ton? moni n-are sofer manechinuit? tu de ce n-ai avea bon la fetitza?????????sa vaza si ochiu tau ceva fraged!!!!!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumim de aprecieri
nico,am vazut poze,mai da ce ochi are andra si de la departare se vad..iar tu esti tare frumoasa,cred ca ti-am mai spus..n-am pus toate pozele,ai inteles bine...ma tot tachineaza mychy,vrea sa ma vada..dar nu ma las.
anto,iarta-ma de intarziere,la multi ani pentru sonia..mai greu pana ma organizez.
jadi,am fost la botanik delphine..in alanya.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

multumim de aprecieri
nico,am vazut poze,mai da ce ochi are andra si de la departare se vad..iar tu esti tare frumoasa,cred ca ti-am mai spus..n-am pus toate pozele,ai inteles bine...ma tot tachineaza mychy,vrea sa ma vada..dar nu ma las.
anto,iarta-ma de intarziere,la multi ani pentru sonia..mai greu pana ma organizez.
jadi,am fost la botanik delphine..in alanya.

georgiana,mamica de mihnea

pe mine nu m-ai bolduit........... gata, am pus botu si m-am suparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Apropos de conversatiile noastre cu urarile, ne-am luat cu vorba si am uitat sa felicitam cele 2 fetite nascute azi: Daria Ioana si fetita de Amameda care nu a mai dat pe aici de foarte foarte mult timp. Sa cresteti mari si frumoase, inteligente si cuminti! La Multi Ani!.

Michi te bolduiesc eu de nu te vezi, de un' sa incep?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Michi te bolduiesc eu de nu te vezi, de un' sa incep?

de la coada! adika shift+sajeata inapoi

Mergi la inceput

gata, plec acasa ca's la orar redus...inka! ati scapat de mine pe ziua de azi..........dar maine ....ai vil bi bek!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Mychy...hai la Bru......stam in ploaie si in frig, nu face plaja...acum pe bune...pe mine ma ia groaza...duminica seara cand a ajuns sotu' inapoi la bru erau 18 grade si in bucuresti 30...eu una sunt din aia care nu suporta frigul si vremea urata...si mai mult de atat sunt si meteo sensibiloasa...(ca na' tre' sa fiu si eu sensibiloasa cu ceva) si ma doare capul de mor cum se innoreaza afara...ca acum!
NMA...ce bine ca va plac pasarile...fi-mea nu se da in vant dupa ele...ea e cu pisicile si cainii...si cand te gandesti ca singurul "animal" pe care as putea sa i-l iau ar fi un papagal...da, mai creste si vedem!
Jadi si eu de abia astept sa vizitez imprejurimile, dar tare mi-e teama ca o s-o fac singurica...sau cu sotul doar in weekenduri...ca in rest el munceste...si stii cum e, mai ales la inceput tragi tare ca sa iti consolidezi pozitia! Inteleg ca Ostende e la distanta mica de Burxelles, dar baie nu se prea poate face ca cica e rece rau apa!
Carla si eu imi doresc sa fiu ocupata ca satreaca repede timpul...dar dupa cum se misca agentii imobiliari de la Bru cu care tin legatura pe email...tare mi-e teama ca o sa cam stau degeaba sau o sa alerg de nebuna pe strazi, de una singura, in cautare de casa. Da, Catinca ramane cu socrii mei care se vor muta aici la noi acasa...ca sa nu fie socul prea mare pentru ea. Intai a disparut taica-su, acum dispar si eu...asta este, sper sa trec hopul asta cat mai usor!

Ca o mama denaturata uitasem in ce data suntem...noroc ca m-a sunat soacra-mea sa-mi zica... Azi, facem un an si 10 luni...adica "apoape 2 mami!" Asa ca pun poze...cele cu tricou rosu sunt facute in dimineata asta!
http://ro.fotoalbum.eu/oananicolau/a295726/00000001

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Mychy, te imbratisezi cu mine?

vrei?

Pai daca am propus inseamna ca vreau. Tu vrei?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput