Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 12
jadi spune:
Iote Carmen, si eu le fac pe toate dupa 25
. Si eu ii am pe amandoi cu bona si in iulie ii trimit de acasa ca nu stiu cand ajung seara si ma gandesc ca imi fuge bona
. Musai sa ne pui poze sa iti vedem baietii!
Stiam ca am ratat un rand de poze, cele de la Nico! Cred ca esti o mama fericita pentru ca nu ai unul, ci doi copii care iti seamana atat de bine tie! Ochii Andrei sunt atat de mari si de expersivi! Cred ca nu e primul strumf la care remarc ochisorii, ori sunt eu setata pe ochi ori chiar avem copii cu ochii mari si frumosi ![]()
Inca o data afirm ca sunt ofticata rau pe mamele de fete care isi imbraca fetitele in rochite cu fundite si toate zorzoanele. O sa imi cumpar si eu o papusa sa imi treaca of-ul ![]()
Vreau si eu adresa de blog a Andrei ca vad ca nu e online pe mess!
Deni &
Vlad & Tudor
nma spune:
Sunt in pauza de masa si normal ca mananc si citesc forum. Acum am vazut ca eu nu am spus nimic despre pozele pe care le-am vazut. Cred ca v-am mai spus ca nu prea ratez pozele
.
Luna draga pe mine ma enervezi rau cu rochitele. Noroc ca la noi nu gasesti prea multe modele caci altfel cred ca divorta sotul de mine sa nu ii invat rau fata. Pt peisaje nu va invidiez prea tare caci noi plecam mai mereu la munte. Daca vrei gasesti si la noi multe locuri frumoase. Stiu ca s-a scris de valea Lotrului. Noi mergem de cateva ori pe an acolo. Acum am inceput sa apara si pe aici pensiuni cu miniferme, loc de joaca pt copii. Parca se mai dezvolta putin turismul.
Milena nu mai stiu daca te-am felicitat pt bb2. Nu cred ca are nici o importanta daca e fata sau baiat. Pe mine chiar ma enervau tare toti care imi spuneau ca sunt norocoasa ca o sa am pereche. tot ce mi-am dorit a fost sa fie copiii sanatosi si sa se inteleaga bine. La fel ca si Anya creste inima in mine cand ii vad ce frumos se joaca.
Aseara cred ca am stat o ora sa ii privesc cum dorm. Mi se par asa de mari. Trece timpul repede si tare mi-ar placea sa il putem opri uneori.
Georgi eu ma prierd prin mesaje. Care 300 ca eu am vazut doar cateva poze. Sunt superbe
.
Ar fi multe de scris dar trece repede tare timpul asta
.
Inainte sa imi bag iar nasul in planse trebuie sa ii spun si Claudiei ca mi-a plcut mult si vacanta lor. frumoase poze, frumosi protagonisti
.
Pup toata strumfaria.
mychydutza spune:
oanamada, si eu sunt ofticata pe tine ca pleci la brux! ![]()
![]()
![]()
jadi, duamna andraz se prajeste (sper ca nu cu bricheta), la mare!!!!!
...si eu vreau adresa de blog a ei...............
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
nma spune:
Deni m-ai facut sa rad cu papusa. Mie asa de tare imi plac rochitele ca l-am imbracat pe Alex, cand avea un anisor, in rochita cumparata cadou pt o fetita
. Si eu imediat remarc ochiosrii la strumfi. Are Dodo al tau niste ochi si niste gene ... Poate o cuplez pe Andra cu el in parc la cina
.
Oanamada o mai musca gainile pe Andra dar uita repede. Ii plac tare mult. De fapt merge la orice pasare/animal. Daca nu sta cuminte sa o imbrac ii promit ca mergem la porumbei si se rezolva. Probleme a ca trebuie sa ma tin de cuvant si pana in parc, la porumbei, fac 30 de minute.
Carmena si eu astept pozele. Legat de bona eu ma astept mereu sa ma anunte ca renunta. ieri Alex i-a spus ca el nu e obligat sa faca cum spune ea ca doar nu e ea sefa in casa. De obicei e cumpinte dar mai are si el cate o iesire (cica l-a 'nervat tare un baietel afara).
Ashera spune:
Buna dimineatza fetele 
Timi, imi place cum povestesti de Soph. Cred ca e o scumpete de fata ![]()
Carla, tre sa te felicit ptr Larisa, neaparat.
. Imi cer mii de scuze ptr intarziere. Draga mea, sa ai doua fetite sanatoase si sa se iubeasca mult una pe alta
.
Luna, eu am slabit bine facand sport. Mergeam de 3-4 ori pe saptamana la aerobic, si faceam combinat: pilates, tae bo, clasic, step. Cam dupa 3 luni s-au vazut bine rezultatele. S-a topit toata grasimea si se vedeau muschii frumos. Regim alimentar nu am incercat si nuci nu prea cred in astea. Majoritatea se ingrasa din nou cand incep sa manance normal. Sport acasa am incercat si eu, dar m-a tinut cateva saptamani.. La o sala, cu un instructor, esti altfel motivata.
Nma, ce mare si ce frumoasa e Andra!!!! Si ce par frumos ara!!! M-au dat gata pozele ei !
. E foarte foarte frumoasa.
Mami de
Chris (08.08.07) )
si
7+
jadi spune:
Oanamada, nu te supara cu concediu, sa va reuniti si aveti atatea locuri de vizitat in imprejurimi in weekenduri, fata sa va reziste la drumuri
. Cu vremea insa, cam naspa, stiu din ce povesteste Anto, soarele mai rar pe acolo!
Nico, eu fac parte din mamele ofticate ca nu au cuplu
Si sigur trebuie sa ne vedem daca e sa ajung in august la Valcea, macar la un suc si pe astia mici sa ii programam la cina
.
Dar in locul meu cine vrea sa munceasca? Ca merg eu la sala ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
CarlaV spune:
Anya, multumesc. Cred si eu ca te topeste Arina
.
Oanamada, uff, 10 zile fara Cati? Iti doresc sa fii atat de ocupata incat sa treaca foarte repede. Fetita ramane cu bunicii?
Georgi, m-au dat gata iar ochisorii lui Mihnea, sunt ca marea.
Carmena, multumesc mult.
Nico, te-am vazut in poze cu fratiorul si surioara ta
. Wow ce picioare frumoase ai 
.
Ashera, multumesc mult. Chiar nu ma refeream la tine cand am spus, si mai mult de jumatate a fost in gluma, ca se potrivea bine
.
Mychy, te imbratisezi cu mine?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nma spune:
uite ca tot nu m-am apucat de lucru. Ashera acum ma uitam in listuta sa vad daca esti trecuta cu burtica. Stiam ca am citit de tine si ca sa nu fac o gafa am vrut sa verific mai intai
. Sarcina usoara
. pe cand poze noi cu Chris?
Deni sigur o sa ne intalnim. La sala vreau si eu sa merg dar sotul imi tot face surprize si ajunge acasa seara tarziu. Asa ca nu am cu cine sa las pustimea. Oricum fac multa miscare cu copiii, luam toate parcurile la rand (dar parca tot asi vrea putin timp doar pt mine, macar cate o sedinta de masaj).
Antoanela23 spune:
Jadi, ma bucur sa vad ca revii in forta. Mersi frumos de urari si pupici la baietii tai frumosi. Pune si tu un link spre poze recente.
Ce frumos ai povestit de vacanta, anticipez ce ne asteapta si pe noi, cu doi pitici si fara mame din dotare. Ha-ha, ce m-am distrat cu avionul, e tare Vlad.
Apropos, voi ce fel de cazare luati cand mergeti? Noi am luat apt cu un dormitor, dar nu stiu cum vom face cu dormitul pitcilor, ca ei nu au obiceiul sa doarma in acelasi pat/aceeasi camera. Anul trecut Sonia a dormit cu noi in camera in pat de bebe, anul acesta nu cred ca mai vrea asa, plus ca are peste 2 ani si nu ne mai dau ei pat de bebe.
Greierash, vacanta placuta si vreme frumoasa.
Michi, eu sunt de acod cu ziua imbratisarii de grup, sa stii
.
Multumesc pt urarile de LMA si sanatate, Milena, Alina, Housepocket, Luna, Gabi, Timi, Karli, Carla, Alinutzaa, Nico, mersi,
.
(sper ca nu am sarit pe nimeni, daca da, scuze, e fara intentie).
Carla, mersi, dar nu sunt tare, pur si simplu nu am de ales, trebuie sa facem fata si sa-i facem bine pe pitici.
Gabiarama, pupam bubita sa treaca repede.
Luna, pai e bine daca-i imbraci asa la 22 de grade si nu racesc, v-ati calit cu totii. Vezi ca e subiect dedicat lui Montignac la diete, precis gasesti acolo multe informatii. Misto piscina aceea, iar voi adorabili ca de obicei. Nici la tara Blegia nu sunt piscine asa, adica sunt parcuri mari cu piscine mari in aer liber, dar prin mijlocul tarii, la mama zmeilor. Pana ajungi acolo, incepe ploaia.
Referitor la sport/slabit, aici se pratica mai nou Zumba la salile de sport. E un fel de aerobic-dans pe muzica latino. Eu nu am fost stiu de la niste prietene, cica e f fun.
Karli, mersi frumos. Hai ca te-a prins Anya ca nu ti-ai facut temele
. Am incercat si noi bronho-vaxom-ul, dar nu a dat rezultate. Plus ca nu am putut sa-l facem pe tot, nu am prins 10 zile consecutive timp de trei luni in care sa fie copiii sanatosi. Dupa prima luna Victor a facut o inflamatie la incheietura soldului si apoi mi-a fost teama sa-i mai dau. Lui Sonia i-am dat vreo 2 luni si cum ziceam, nu am observat imbunatatiri.
Nico, mai, ce frumuseti are sotul tau acasa.
Carmena, bine ai revenit, ma bucur sa te citesc.
Pup strumfaria, pofta mare,
Poze 2009
Poze 2008
X-ray spune:
nico dar fotomodeala msai esti soro!si copii si locurile de vis
.
carmena bine ai revenit!si abia astept pozele!
lasa mai deni ca vei avea 2 nurori
,asa sa te saturi de ia o pauzari...
elisa consuma de ieri numai lichide.cred ca dintii astia ultimi o chinuie cel mai rau
...ce ma omoara e ca nu mai poate manca nici ce-i place ei mult
.ieri i-am facut paste cu branza dulce si stafide la cuptor si ar fi mancat dar cum mesteca incepea sa planga"mami buba a dinte,o doaie pe eisa"...bine ca ies acum ,ajungeam la nebuni cu unul cu colici si ea cu dintii
.
in alta ordine de idei hai sa va mai povestesc pataniile noastre...cum am ajuns in colaps de rugat la nn persoane sa ma ajute dupa-amiaza cu eli cand nu mai am bona ne-am hotarat sa mai angajam pe cineva cu 4 ore ,de la ora 16...ideea ar fi sa vina cu mine in parc,afara,sa o puna in scaunul de masa/masina cand e cazul sa nu o ridic ca nu voi avea voie toata sarcina....buuuun,zis si facut ma apuc de "vizionat femei".una mi-a cerut mai mult decat ii dau actualei bone,care chiar imi sta cu eli si ii da sa manance si tot tacamul,m-a enervat asa ca pas.plus ca elisa nici nu vroia sa se uite la ea. alta parca era cu sticla in plasa,al meu a zis sa o uit repede...in fine vine o tanti fosta infirmiera,tare sociabila,are 3 copii,parea perfecta.bucurie mare o chem la lucru...e cazul clasic de aparentele inseala,mai fetelor parca ar avea 5 maini stangi si nu a pus niciodata mana pe un copil
....si aiurita,elisa nu o accepta nici cum"piaca emi acasa a tina,acum!pa,pa!du-te a usa!"
cam asa decurg lucrurile....mi-e imi pare rau de tanti ca e femeie sarmana dar nu se poate nici cum!cum ma intorc cu spatele cum se uita pe pereti,nu reuseste nici cum sa creeze un canal comun cu eli....asa ca iar suntem in plop,avem acum o solutie pana vine maica-mea in august si din septembrie
...de la capat....
sotul meu ,baiat fain ca deobicei,a zis ca mai mare suces ar avea un baiat
.si are dreptate.draga timi tu scriai asa frumos de pasiunile lui sophi.elisa e inebunita dar mai ales dupa astia mari
.renovam baruletul din curte si avem doi mesteri,unul un student la constructii destul de dragutzel
.elisa e inebunita,cum mergem afara "hai mami a nicu""ciau nicuie!ce mai faci tu?"si se fastaceste si se roseste daca se apropie de ea,rad cu al meu cu lacrimi.asa ca ideea unui "bon" de la eli pleaca...dar abia astept sa nasc,ma omoara chestia asta cu neputinta,de multe ori tot o mai iau in brate ca nu pot sa ma abtin...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
15+
povestea noastra...