Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 4
Alysh spune:
Buna dimineata fetelor, vin si eu la o cafea tare de tot! Cu multa cofeina, va rog mult! Sunt zombi, de cateva seri suntem in chermeze, ba cu vecinii nostri cu fetitza de 10 luni, cu veri, cu sor''mea care si-a luat licenta, asta seara la un var de-a lui Stef....si de maine regim. Ce-ami place mie faza asta cu "de maine regim" - la mine, E bine ca ma incurajez singura. Sunt optimista, ce sa mai!
Fetelor, VA MULTUMESC MULT, MULT PENTRU RASPUNSURILE REF LA PERSONALITATEA BEBEILOR NOSTRI. NU MA ASTEPTAM LA ATATEA RASPUNSURI SI LA ATATEA EXPERIENTE IMPARTASITE. SUNT F IMPORTANTE PT MINE SI PT NOI TOATE, CRED!
LE-AM CITIT PE TOATE SI AM INVATAT CATE CEVA DE LA FIECARE. MULUMESC!
Am vazut poze frumoase cu SARA de ALINA aNTO.
Am citit si sfturile de la DESIREE, f interesante!
Vroiam sa-i mai spun lui SOCRATE ca e o mamica si o femeie frumoasa, desteapta si buna, ca are o minunatie de copil langa ea, deci toate conditiile sa fie fericita! Stiu ca de la teorie la practica e un pas de facut, dar vroiam sa-i amintesc cateva lucruri
Ref. la mare si statul in fundul gol, clar respect opinia fiecareia dintre voi; Vlad va sta in funduletzul gol, asa simt ca s-ar simti fericit un copil mic pe plaja, cu putzulitza in nisip facand castele. In rest, sa-l prind eu pe vreun dezaxat ca-i face poze sa vedeti ce-i rup gatul
Si un mare pup pt Laurita!
Fug, ca am pregatiri de facut! Si tre sa-l iau pe VLad de la soacra-mea si sa-l tranfer la mama. Ieri a plans de s-a umflat cand am plecat. Mi s-a rupt sufletul.
Vlady
Lorich spune:
La multi ani Leeloo!
Inais eu nu i-am dat rosii, insa s-a servit singur, a furat una si pana sa-l vad mancase din ea (si era si usor nespalata)
Acusha cu viroza.... nu ma mai speria ca si asa sunt eu speriata de bombe! Cum sunteti azi?
Blog de Edith bun de dormit cu el sub cap... preferatul meu!
Robot si eu bag tot - tot..se face ciorbita rapid. Uite ca orez de perisoare nu am bagat.
Pup, tre sa ajung si sa cumpar sandale, s-ar parea ca suntem chiar la limita cu labutele.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich La multi ani Leeloo! Blog de Edith bun de dormit cu el sub cap... preferatul meu! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Tocmai am facut checul cu branza, miroase in toata casaaaaaa
Eva e cu fundu in sus rau de tot. Mai rau ca mine, face numai prostioare de cand s-a trezit. E una din zilele alea nasoale, cand face NUMAI ce vrea ea.
Lorich bafta la cumparat sandalutze, eu i le-am luat prea mari
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
iulia83 spune:
neatza
maaama cat scrieti...azi suntem singurele, cornel a plecat la taranoaia sa-l ajute pe tata sa mute vinul din butoaie. maine mergem la bunicul lui cornel sa culegem ciresele, abia astept. are niste cirese maaari si vreo 20 de ciresi aliniati..prima data cand am vazut mi s-a parut Rai...e ceva de urcat pana sus la munte, dar merita. iau si fatza asta sa ia aer curat, ca azi am dat skip, n-am mers la taranoaia pana nu despureceaza mama cainii da, am groaza de purici...
cu mii de scuze, ioeri am avut intentia sa scriu, dar am uitat sa urez LMA puiutului dulce BG sa iti dea
Dumnezeu multa sanatate si intelepciune, sa fii cuminte si ascul;tator
Adriana_78 spune:
red]La multi ani, Leeloo!
Ylari, mai da ce gospodina esti!
Pofta buna!
Cleo, si a mea face la fel cu castravetele! Il rontaie, il scuipa, mai ia o bucata, iar scuipa - eu am mofturoasa mare, asa pare pofticioasa, cand te vede mancand, vine repede, cersind la masa, dar cand ii dai, nu vrea sa manance si scuipa
Alina_anto[/red], f. frumoasa Sara, s-a facut mare, seamana cu tine, frumos ca v-ati simtit bine
iulia83 spune:
am uitat sa va zic ca am uploadat neste poze de la ziua fetii, am selectat doar cateva, ca in rest sunt cu familionu'. puteti vedea aici http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/1%20An/ daca doriti
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 am uitat sa va zic ca am uploadat neste poze de la ziua fetii, am selectat doar cateva, ca in rest sunt cu familionu'. puteti vedea aici http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/1%20An/ daca doriti |
Foarte frumu! Acum am remarcat ce ochi frumosi are Ariana!!! Sunt verzi? albastri?
Iar tu mami- arati ca o pustoaica... io zic sa-si ia Cornel pusca de pe acum, sa va pazeasca!
Ai mei baieti sunt singuri in parc, eu incerc sa fac lucrurile care nu se poat face cu Robert around gen unghii, calcat, pus in bagaje...AMR 2 zile !!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Reallaura spune:
Neata fetele,
Am fost si eu la biserica, m-am spovedit, acu am pus mancare alui Mirci pe foc si stau nitel cu voi
Multumim de cafea si de muzica, Desiree, Doloress.
Leeloo sa fiti sanatosi cu totii, sa ai parte numai de bucurii de la baietii tai!
Inais MIrcea papa rosii din salata si i-am mai si fiert, in mancare cu cartof, usturoi si vitel, sa vezi ce s-a lins pe botic!
Alyshuca felicitari Irinei pentru licenta!! Cand plecati la mare???
Cleo, Ylari terminati mai cu mancarea ca eu iar trebuie sa dau jos 3 kg, cum necum!
Lorich bafta la shopping de sandale, aveau reducere la Geox, buna treaba!ia vezi la OTTER in Mall!
Socratecum sa fii mai deprimata?la 50 de ani ce mai facem?? muulti !
IUlia ce mufite frumoase sunteti voi acolo!sa va fie de bine dezmotul!!
Cleo de MAra si pisi, evident e tare scumpa!
Adriana ma bucur ca sunteti mai bine
Gaitzul Andrei ce face, e mai bine cu alergia??/
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
cleo78 spune:
am venit de la www.bookfest.ro . am luat o gramada de chestii, ne planuite: DAN PURIC, Anton Pann, Rushdie (prietenu' meu),Eliade, Llosa, Orwell, Molvania, L'eclezieu (sau cum s-s scrie, am aflat ca aluat Nobel in 2008) etc. Am cheltuit mai mult decat trebuia .
sa bag un copy paste de pe meil:
Cica...
1. O celula umana contine 75 MB informatie genetica.
2. Un spermatozoid 37,5 MB.
3. Intr-un mililitru cub de sperma sunt 100 milioane de spermatozoizi.
In medie, la o singura ejaculare se elibereaza 2,25 ml in 5 secunde.
Deci - logic - latimea de banda a p*lii este:
(37.5MB x 100M x 2,25)/5 = 1 687 500 000 000 000 = 1687,5 TeraBytes/s.
De asemenea, este cel mai ineficient mod de a folosi un mediu de comunicatie.
Faci broadcast cu 1687,5 TB/s cu acelasi set de informatie (redundanta uriasa!)
cu speranta ca poate 37,5 MB din ei vor ajunge la destinatie.
In plus, are si o latenta uriasa, primesti ACK-ul (acknowledgement-ul) cam in 2 luni si raspunsul la cererea ta se compune in 9 luni.
Si de cele mai multe ori e doar spam!
Asa se explica de ce zice lumea ca:
"Imi merge Net-ul ca o p**a!"
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008