Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Am revenit...am mancat cele mai bune rosii ever! Dulci, zemoase...o ne-bu-ni-e! Vreau sa-i dau si Iasminei maine.
Intrebare: ati dat rosii la copil? Si daca da, in ce combinatii? Ma refer la rosii crude. Eu una sa amestec cu branza ma gandesc...poate si putin patrunjel...ca un fel de crema de branza. Cu putin unt/iaurt/smantana...dar poate mai sunt pe aici mamici cu alte idei!

Chiar ca merg la somn!...sau la inca o rosie...moooama cat sunt de bune!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Deci... io gateam intr-o zi, balamuc mare in bucatarie, Eva urla pe jos ca se plictisea asa ca jap, i-am dat o rosie in mana. S-a benoclat la ea ca la reclame si s-a dumirit ca tre s-o bage in gura. Mooooaaaaama, ce a urmat, a pictat pantalonii si body-ul, a dat-o pe faiantza, mai musca din ea, o baga in galetusa ei, o amesteca cu lopetica, iar mai musca o data Iar eu mi-am facut treaba linistita. Ce combinatie, nicio combinatie!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Am revenit...am mancat cele mai bune rosii ever! Dulci, zemoase...o ne-bu-ni-e! Vreau sa-i dau si Iasminei maine.
Intrebare: ati dat rosii la copil? Si daca da, in ce combinatii? Ma refer la rosii crude. Eu una sa amestec cu branza ma gandesc...poate si putin patrunjel...ca un fel de crema de branza. Cu putin unt/iaurt/smantana...dar poate mai sunt pe aici mamici cu alte idei!

Chiar ca merg la somn!...sau la inca o rosie...moooama cat sunt de bune!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Eu rosia o amestec cu branzica dulce, sunculita taiata marunt si marar.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Las si io pana nu uit, ca si-asa cred ca-s cam restantala cafea.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani!
O copilarie minunata si o viata fericita!
Ilinca
Sara Elena
David Adrian
Alessia
Bogdanici-Pogonici

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si una din melodiile mele preferate de la Ella, insa nu am gasit intrepretarea ei pe youtube, asa ca merge si Julie London
http://www.youtube.com/watch?v=iFN_Iu_PD-g

Nu stiu voi dar eu de ceva vreme am nevoie de black black black coffee in fiecare dimineata. Cu piticul care incepe sa se trezeasca din ora-n ora si sa se frasuiasca de la 2 noaptea pana dimineata si cu ceasul (batu-l-ar pana de curent) care suna la 6.20, si cu serviciul ca la nebuni...Deci pentru toata lumea si mai lasati-mi si mie vreo doua. Ca piticul meu inca nu are notiunea de week-end.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Inais, si eu am nimerit niste rosii bune --
yam, yam, am facut si eu o salatica aseara - Annikai i-am dat in mana sa guste, nu s-a omorat cu mancatul
Annika e bine, de cateva zile am term. cu medicam. si e bine. Acum cu viroza de care ziceai - mereu e cate o viroza, virus, chestie, ceva -- chiar spunea un doct. la TV - daca un bolnav de scarlatina intra intr-o incapere cu 100 de persoane, numai 20 se vor imbolnavi!! Deci, trageti voi ce concluzii vreti

Desiree, f faine sfaturile - pe multe le stiam, insa niciodaa nu mi le amintesc at. cand trebuie

Cleo, tu bagi si orezul la robot?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza! Cine-i cea mai matinala mamica din parcare? ( sper ca io, sper ca puishori vostri dorm si v-au lasat si pe voi sa faceti la fel )
Mi-a dat mandra trezirea , asa ca am bagat un ochi pe aici, am citit de aseara si acum ma indemn sa ma dau jos, sa pregatesc cele trebuincioase pt o iesire in aer liber
Din pacate anul asta, cel putin, n-am de ce sa intreb cum o las la - daca o fi sau nu - sau cine stie ? . Oricum n-am probleme de genul. Sincer, in lumea mea mica si perfecta as vrea sa cred ca nu sunt perversi si deviati psihic - stiu, din pacate exista ... si inca se eghzista multzi , vezi ex dat de DanaH, dar eu vreau sa ma gandesc ca totusi mai sunt lucruri bune si oameni buni.
Mi-ar place sa ma pot bucura de inocenta si puritatea copilului meu fara frica ca cine stie ce deviat o priveste intr-un mod nepotrivit. De fapt, refuz sa ma gandesc la asta si asa am zis ca-mi trimit fata la manastire
ASAAAAA - vroiam sa-i multumesc lui Desiree pt timpul sacrificat la scrierea si traducerea articolului . Mi-ai citit gandurile. La asa ceva ma si refeream. Lucruri, cum spui si tu, atat de logice si firesti. Cum zice si Cleo, bune de stiut in momente de criza
De la povestea puiului tras pe sticla ( pt cine nu mai tine minte, mom cand fii-mea a furat o roshie si toata scena semana cu o secventa din Alien ) io i-am dat roshie asa, bucati, din care am scos partea zemoasa cu seminte - ca altfel ajungea direct pe jos. La vremea aia cum erau numai roshii din astea de import , fade si fara gust am preferat sa astept pe cele romanesti, mai gustoase si cu gust de ... roshie . La multe incerc sa evit preparatea termica pt a nu pierde din vitamine - asa ca ii ofer bucati de legume cat de des dar simplu, fara alte combinatii. I-am dat si castravete - dar este , a papat si bucati de ardei si frunze de salata - capritza mamei, capritza - se agita bine-bine cupilu' si se obtine o salata de sezon
Recunosc, nici nu m-a dus mintea la cine stie ce combinatii asa ca am testat ce-i place rand pe rand cu bucati, asa, simple.

Vad ca va pregatiti intens de mare si vacante - Iulia face calendarul CM-ului, Ylari deja incarca bateriile , Simona este deja intr-o mini-vacanta - super !

Asaaaa ce mai vroiam sa zic? avem de la Desiree , asa ca ....

La multi ani leeloo2004 - multi , multi ani fericiti alaturi de familia ta, de copii tai, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de ei si viata sa va aduca numai realizari!

Astea fiind zise - o zi frumoasa sa avem, plina de soare and gud dispozishan

Edit - iata ca nu-s cea mai matinala , Adriana , ma bucur ca Annika este mai bine

Edit la edit - stiam eu ca am uitat ceva , Doloress f tare Julie London - Avem de Ca cu fundal sonor , dedicatie tot din Ca - niste rasfatzate

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi(leeloo), la multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si fericita cu toti baietii tai, sa aveti zile frumoase si o viata plina!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Gabi(Leeloo), la multi multi ani fericiti, sa fiti sanatosi si sa te bucuri de barbatzii tai frumosi!!!

voiam sa va zic si reteta la ceva bun bun care am facut aseara. Deci: am adaptat reteta asta: http://www.bucataras.ro/retete/561/pandispan_cu_suc_de_portocale.html la faptul ca nu aveam suc de portocale si am scurs o lamaie si am completat cu apa pana la cantitatea dorita, am batut albusul spuma tare in robot, de statea lopatica de plastic drepti si nu am mai pus praf de copt, si am bagat zmeura in ea. si asta se numeshte la noi ZMEURACHE. Tati a decretat ca este cea mai reusita ZMEURACHE ever done. Am lasat un coltz fara zmeura, sa dau la fata in mana - e cu zahar, dar nu i-am mai dat cu zahar din turkili.
Am ras juma de tava cu tati, cetind. Ce cura, fetelor..cand am iesit la terasa cu Sebastian+ Daria, io am luat salata (ca sunt la cura!!), mamicile pizza. Sunt o ipocrita

Dar fac abdomene.

adriana, io bag totul in robot. Si orezul. Din lene. POTOAAARE.
mai nou, am descoperit ca in robot pot sa bag si ierburile: patruinjel, marar etc. Si cand gasesc la piatza de dint oate (acuma sunt, dar in primavara nu erau chiar orice si oricand si la pret ok), iau 2-3 legaturi de patrunjel, 2 marar, 1 leushtean, 1 telina frunze, bag la robot si le toaca maruntel, betzele mari care se aleg le arunc, si bag in congelator in ounga. Uneori doar presor in farfurie la supe; deseori scot o mana ci bag in oala cu ciorba cand inchid focul.

am dat fetei castravete. In mana. Rupe, roade si scuipa. Zic ca ceva din suc tot ii ramane/inghite. Vitamine. Mai fac la storcaretz sucuri. Iar cum fiica mea mananca lamaiia fara prea multe grimase, ii storc/pun o felie in apa de baut. Sau portocala/mandarina.

ylari, si io gatesc cu mara intre picioare. Scoate oala, capac (vrea si castroane, dar nu o las). Si ii dau ceva acolo de ros. De ocupatie. Ca la nebuni. Dar mie imi place cum incepe sa potriveasca capacele pe oale. Sau castroane de plastic. Sau ce ii iese ei acolo. zic ca si asta e educativ - sa studieze forme, materiale, asta face mai multa galagie etc. Sper ca vecinii de dedesupt lucreaza ziua, ca face un taraboi pe gresie....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Dar fac abdomene.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Si tu, Brutus?

Buna dimineata!

LA MULTI ANI LEELOO, sa iti dea Dumnezeu sanatate, sa te bucure copilasii!!!

N-am prea dormit. Am facut prostia sa il astept pe Iuby aseara, adik m-am culcat la 1 si Eva la 3 facea ture dintr-un pat in altul... Asa ca sunt varza. Cu carne...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput