Cati mc de apa?
Raspunsuri - Pagina 3
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Una-i gradina b.nicii si alta gradina kariguldei! Rosiile vor apa, canepa - nu. |
Ups!De unde stii Capcaunule ca am rosii?
nma spune:
Ellinia legat de consumul de apa iti povestesc o faza cu bona unor prieteni. Boana era o vecina foarte draguta. la prieteni le-a crescut tare consumul de apa dar s-au gandit ca spala mai des copilul, multe vase, etc. Problema a fost cand au plecat in concediu o luna si s-au trezit cu consum marisor de apa. Draguta bona facea baie la ei in apartament. Asa facea doamna economie si la apa, sapun, sampon. hainele le spala tot la prietenii mei ca doar ei sunt mai bogati ca ea si nu e nici o problema daca foloseste putin detergent . Deci mare grija pe cine lasi in casa.
Noi suntem 4 persoane si consumam cam 12-13 metri cubi de apa; nu prea fac economie.
ligia13 spune:
noi suntem 3 ..si consumam 8-10 mc ..la bloc
(Dar ajungema doar seara acasa..ziua nu e nimeni.copilul e la bunici si noi la serviciu)
Eu si Raducu (22.04.2005)
ellinia spune:
Nma, ciudata bone! Cu a noastra nu-i cazul, mai ales ca Stefan imi spune absolut tot ce misca in casa in lipsa naostra, nu stie sa minta sau sa tina un secret.
Da ma puneti tare pe ganduri cu consumurile voastre ... astept prima saptamana sa vad ce se intampla!
kariguld spune:
citat din mesajul lui capcaunul Una-i gradina b.nicii si alta gradina kariguldei! Rosiile vor apa, canepa - nu. |
sttt! capcaunule, ce faci? ma dai pe goarna?!
am in gradina doar iarba si flori...nu-s in stare sa cultiv nimik. de fapt, pe pamantul nemtesc (caci in Deutschland locuiesc) nu prea cresc rosii, cepe si alte legume.
ce vroiam eu sa mai spun aici, niste nemtoaice, vecine de-ale mele, au in curte, ingropate in pamant niste rezervoare in care colecteaza apa de ploaie. la noi ploua f des, de doua trei ori pe saptamana. si de acolo isi trag apa pentru udat gradina, florile mai precis.
canepa o kultiva in kellre (pivnita).
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
citat din mesajul lui marius Eu ma mir cum de reusiti sa consumati peste 15-20 mc. Chiar nu am idee. Pentru noi am dat valorile cele mai mari de consum. |
noi la casa consumam intre 18/2o mc/luna. si cred ca e o diferenta de la bloc la casa, la ultima consumul e intodeauna mai mare.
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
b.nica spune:
Kariguld,te rog mult sa te interesezi cum scot apa de ploaie din rezervoare;ce fel de pompa?
kariguld spune:
citat din mesajul lui b.nica Kariguld,te rog mult sa te interesezi cum scot apa de ploaie din rezervoare;ce fel de pompa? |
b.nica, au un hidrofor cu care trag apa din rezervoare. care am inteles ca sunt legate intre ele.... mi se pare o investitie buna, mai ales daca exista o gradina ce trebuie udata mereu.
vecinii mei nu clutiva nimik, legume, zarzavaturi. ca nu se fac....stiu ca apa de ploaie este f buna pentru gradinile de legume.