Puiuti de Randunici 2008!! (274)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Luny, lasa mah
ca si Rebe a mancat banana lui Muffy!
Fomisti mari, puii astia ai nostri!
Simo, 

Eu imi fac o cafeluta decof ca mor de pofta, azi noapte am stat la calcat si mi-am facut pe la 1 noaptea 
. Stiu, stiu ca-s dusa...
luny spune:
clau vleau si eu pozele cand e timp![]()
naty
intreb, intreb! iar de soacra-ta..ce sa mai zic?????![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kid spune:
dragi mamici,
imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa va informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata. 
Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

bubu05 spune:
Hmmmm...de ce va gasesc pe pagina 2??
Noi am fost pe-afara si ne-am intins, apoi baita, siropele, scoatere de muci, laptic, povesti 
Maine il duc pe Vlad la gradi! si acasa face muci asa ca...asta e! acasa se plictiseste, acolo dau banii aiurea...vom vedea...mai schimba si el, isi mai vede colegii, se joaca altfel...
Mimo, ai fost tare cu serialul
. Mai am un oras absolut superb, Oslo, sper sa-l fac maine. Si apoi niste poze cu piscoteii mici, ca nu vi i-am aratat de mult ![]()
Simo, da ma, asa e, te cred ca nu mai poti de dragul lui Sam ca vrea la tine si tu nu poti...Aaa, multam pt. raspunsul cu cupolele ![]()
Roxana, nasol cu harmalaia de la voi 
Naty...chiar rautacioasa madam...te ia capu' nu alta!
Clau, multumim pt. aprecieri! deci te-ai tuns sau nu?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihutza11 spune:
uitati de ce era alt subiect pe prima pagina si nu cel curent:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bjmaryoo buna! ne inscriem si noi in club! ne primiti? fetitza noastra are 1 an si 2 luni. o intrebare:cum pot pune un ticker?ce cod trebuie folosit?html-ul? |
Bjmaryoo trebuie sa mai scrii mesaje repede pana faci 10 ca sa scapi de moderare.. bine ai venit in club!
Amira are asa un aer de Seherazada..chair si numele te duce cu gandul..
Bubu frumos si Talinn! vb lui Mimo, ce ne facem ca se termina serialul?
Rebe si Mufy cei doi prieteni "nevinovati" si frumusei foc! Simo crede-ma ca si eu ma gandesc asa cu bb2.. ca mi-e frica sa nu mai pot sa ma ocup asa ca pana acum de Andra.. si eu inca nu-s gravidutza
nu mai stiu ce voiam sa zic.. asa ma lovi un somn.. cred ca ma duc sa ma intind si eu langa Andra..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
bubu05 spune:
Clau, Luny, foarte frumoase pozele din parc! ce super de voi ca va vedeti!!
Vad ca v-ati dus la nani...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Blanka, bine-ai venit acasa! ce face burtica? e bronzalita? si Eric scump? sa pui pozeee!
Si bine ai venit randunica ratacita, Bjmaryoo! nu stiu cu html-ul, darpoti edita profilul tau, in stanga paginii, la profil personal si poti adauga semnatura si ce mai vrei tu de-acolo.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Blanka, am vazut si pozele
si burtica si delfinii 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:

Am vazut si eu burticosul de Blanka, marea minunata, delfinii si pe Eric alergand ratele!
BjMaryoo, nu te speria, nu te-am citit pt ca esti moderata, noroc cu Mihutza ca te-a descoperit, hai curaj, scrie si ciripeste in voie!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!