Puiuti de Randunici 2008!! (274)
Raspunsuri - Pagina 18
Simo27 spune:
![]()
Vad ca nu ati inteles ce ziceam de BB 3...ideea nu era ca nu as putea sa mai iubesc inca un copilas,as putea 100,ci ,ca ,simt ca nu mai pot sa ma ocup asa de bine de Sam,asa cum era obsinuit.Adica,nici in brate nu il mai prea iau decat cand e nevoie si saracutul simte,vine si ma prinde de picioare si apoi ridica manutele sa il iau sus
...azi nu a vrut sa stea cu Geo,nu a vrut la mama,nu a vrut decat cu mine.Cum il luau,cum incepea sa planga si sa se traga inspre mine
.Nu stiu ce m-oi face....am vorbit si cu tanti Maria,si doreste sa vina sa ma ajute cu el,dar nu a vrut deloc la ea...nu ma mir,ca azi nu a vrut la nimeni.Am avut o zi tare extenuanta
Naty,sanatate tatalui.
Ma bucur ca Iulia i-a incantat pe bunici![]()
Tonic
,ce sa -mi faca burtica?cred ca bine,ma mai inteapa,dar m-am obisnuit!
Luny,faine pozele cu Muafinul ,cu voi si cu familia Clau!
Chiar,Clau iti sta tare bine asa tunsa
Si nu cred ca se pune problema de "divort" intre scumpiceii Mufa
si Amira
.Apropo,Roxana,tare mumusica e Amira ta
Oana,da stiu ca mananca bine copii tai
.Ai mei nu au mancat niciodata asa.Acum stau si ma tot gandesc cum de Sam e Barosan
![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
amira_roxana spune:
naty, bubu, tonic, symo
multumim de aprecieri![]()
bai frate, in spatele blocului meu e un bloc plin de tigani
si astazi s-au gasit sa-si boteze purandelul unul din ei! nu vreti sa stiti ce galagie este, si ce manele ascult eu acum

luny spune:
uffff, am stat afara pana la 9...cu Clau&Co, ne tot intalnim in parc si tare fain e sa ai cu cine schimba o vorba, mai ales ca taticii au stat destul de mult cu picii si noi ne-am conversat ca fetele!:))
Roxana e dulceeee,dulceeee tare Amira
si ii sta super cu bandana aia alba, lata! o piscina, ceva?:))la noi, azi noapte a fost cu tiganie si manele, am chemat politia de 2 ori, asa ca stiu cum e...
kya notat!![]()
montajul lui bubu il vad maine, sper..abia-l astept![]()
naty
multam inca o data, e 'doar' o ruptura musculara la Iuli, cam profunda dar nu horror, cica doar antiinflamatorii si repaus cam 3 saptamani..iti dai seama ca ea e cu nervii rau, o si doare naspa..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Ce medic o fi vazut-o, Luny?![]()
Intreb pt ca mi-am amintit de nasa noastra, care tot ruptura musculara in zona aia a avut si asa s-a dus sa o consulte nasul nostru si de aici li s-a infiripat iubirea
Asa ca ia sa o intrebi pe Iuli, cum arata doctorul ![]()
Simo,
burtica. Te cred ca ti-e mila dar Sam se va obisnui, prioritar e BB3 ca el e cel mai mic 
Din capitolul "soacra, poama acra". Naiva cum voi fi pana mor, naiba m-a pus ieri sa-i spun ca m-am facut vegetariana. A facut niste ochi cat cepele si cica: "Bine, si Petrica???". Am ras si am asigurat-o ca nu-i va ramane baiatul nemancat, ca pot f bine sa gatesc cu carne chiar daca eu nu o mananc. Azi, pe seara, ma suna. Noi fusesem la plimbare si-l trimisesem pe al meu la farmacie sa mai ia Eurespal. Suna deci si cere cu el, ca vrea sa vorbeasca. Ii zic ca intarzie nitel...cica "Neaparat sa ma sune ca vreau sa-i fac o friptura de miel si sa-i prajesc niste peste si i le aduc eu, ca sa aiba de mancare". BAI, pe bune: voua cum va suna?????
(Cert e ca apoi a sunat-o randunoiul si i-a zis ca nu vrea nimic)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Buna seara crenguta, in seara asta nu ma mai ocup de altceva asa ca am zis sa dau o tura de forum.![]()
Am vazut ca se discuta de "idila" dintre Rebe si Muffa
. Hai mah ca au fost super cuminti si civilizati, putina pupaceala acolo intre ei ca de scumpi ce erau nu s-au abtinut nici ei. Dar in rest nimic, sunt buni prieteni si de asemenea buni prieteni, parintii lor. A fost super la piscina, ne-am simtit minunat si facem repetir numaidecat. Si-n seara asta am stat de vorba noi ca fetele si taticii cu puradeii la leagane
. Iote si niste poze din seara asta sa vedeti ce copii cuminti si nevinovati avem. http://family.webshots.com/photo/2955567190102101346zfBKjl
mimonix spune:
Bubu superb si montajul asta ...sunt ca la serial, acum ce ma fac?, ca se termina 
Roxana superba Amira, fotomodel 
Simo hai ca am inteles cu bebelina si cu Sam, dragul de el! Cred ca n-o sa-ti fie usor dar ce frumos o sa fie!
Naty nu asta am vrut sa zic ci ca in ultima vreme Iulia a tot fost racita, a tusit, perfecta n-a mai fost de mult! Iar soacra-ta trebuia sa gateasca si ceva vegetarian pentru tine daca tot s-a pus pe fapte mari
Eu as fi intrebat-o mie ce mi-a facut bun 
Ma retrag, noapte buna va doresc 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
clauclau spune:
Bubulino, montajele tale mi-au mers la suflet, am tot vazut si citit zilele astea dar n-am mai avut timp si de scris. Absolut minunate toate.

Am vazut-o si pe frumoasa Amira, se face din ce in ce mai frumoasa!

Naty, cum ai zis si tu: soacra, soacra, poama acra!![]()
Simo, e normal sa simti asa acum, ca-l privezi pe Sam de ceea ce era absolut firesc pana acum, dar e la fel de normal sa faci asa, trebuie sa ai mare grija acum de samburel care in curand va fi fratioara de Sam si David.
Luny, bine ca nu e mai rau de atat, Doamne ajuta!
clauclau spune:
Imi cer scuze, pozele de mai devreme sunt intr-o ordine total aiurea
, dar atata m-a dus neuronul in seara asta.![]()
luny spune:
aaaaaa, uitati cersetorul lumii,ca tot va povesteam,cum a papat din iaurtul Rebeccai
...eu am ratat faza asta
...ma rog, eram cam in panica din cauza accidentului sora-mii, bine ca nu e mai rau..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Am ramas datoare lui Simo-Mimo:o intrebai pe Oana de ce bisericile au 3 cupole,nu?si cea din Sankt P are 4??
Stiu raspunsul la prima intrebare:cele 3 cupole semnifica Sfanta Treime
.
Iar la a doua pot sa -mi dau cu parerea
:sa insemne cele 4 puncte cardinale???![]()
Naty,bine zici
..dar..dar!
Rea Socreala ta
Superbi copilasi
aveti fetelor,Clau si Luny
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008