Puiuti de Randunici 2008!! (274)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hi, hi, ma bucur mult, Naty

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asa Amira, arata ce frumoasa esti!
Acuma...adevaru e ca nici Rebe nu prea e vinovata ca daca Andreiul ei e dat disparut iar Mufa asa baiat fermecator, acuma na...
Bubu, noi am fost anul trecut de la 1 septembrie la Nisipurile de Aur la hotelul Melia Grand Hermitage, 5 stele, all inclusive si am fost foarte multumiti. Mancare excelenta, curat, piscina mare si una pt pici, un complex spa cu toate minunile de masaje si impachetari si saune si o piscina mare-mare in interior cu apa incalzita, f aproape de plaja. Am mers prin agentia Jeka si nu ma intreba cat a costat dar a fost extrem de convenabil. Am mers cu masina, 5 ore si jumatate cu tot cu ratacirea de la dus (din vina noastra pt ca nu am "ascultat" GPS-ul ca ne-am crezut noi mai destepti; daca-l asculti te duce bine)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Aaa, super, Naty! la asta ne uitam si noi aseara si au mai fost niste colegi de-ai randunoiului acolo si au fost multumiti. Pai ne duce pana in 1000 de euro, astia mici au gratis...la turci am da aproape 3000 , deci e super la pret.
Mancarea era buna? ca o sa mancam toti aceeasi mancare, nu ma car cu borcane sau mancare dupa mine...la sf. lui august o sa mergem si o sa ascultam GPS-ul negresit

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Mai, Amira seamana rau cu nepotica mea Ce scumpica e!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, mancarea era buna, multa, pt toate gusturile si obiceiurile, oricum acolo era plin de copii de toate varstele si la restaurant au nenumarate scaunele de masa, deci nu e o problema. Iar borcanele se gasesc usor si acolo.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic
Kya unde la Medlife ati facut analiza, ca si noi am avut pb cu anemia si tb sa-l verific pe LUki. Vreau sa mergem dupa ce vin din concediu ca acum nu mai am cand, dar nu gaseam unde sa-i faca din deget. Sper sa nu planga asa rau, el nu prea plange la vaccin/injectii ca mie mi se strange inima si iar slabesc. CAnd am fost cu el in spital am slabit 3 kg intr-o saptamana in conditiile in care eu eram sanatoasa! DAr creierul meu nu!

La Medlife in Grivitei. Dupa cum am spus i-a recoltat din degetul inelar, jumatate de eprubeta micuta (nu de-aia de adult).
La vaccin nu plangea nici ea cine stie ce, doar asa un pic de forma. Dar aici a plans mult. Si mie mi s-a parut ca a durat o vesnicie recoltarea aia...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

salutari!
Ieri am avut o zi splendida la piscina, cu familia Claudiei, s-au distrat super copii, s-au balacit, s-au pupat, suuupeeer abia spre seara a mai fost putina febra, si spre dimineata, acum vad ca e iar ok, dar s-a stricat vremea, asa ca azi nu mai mergem la balaceala..
Duminica placuta va dorim!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Sa stii ca ma abonez si eu la tine cu o zi la piscina ca prea ma usuc aici de pofta. Doar sa se intoarca Catalin, ca asa sa vin singura nu ma trage ata.

Mergi la inceput

Mersi mult, Naty! abia astept sa-i duc la mare!

Au mancat amandoi cate o farfurie plina cu spaghete si pui, apoi Stef a halit si o briosa cu zmeurica si Vlad vreo 3
La pranz, dupa ciorbita, Stef a papat juma de caisa si Vlad 2 plus 2 castronele de zmeura . Nu mai pot de dragul lor cand mananca fructe si mancarica asa bine!
Ma duc sa-i imbrac si sa iesim putin la plimbarica.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Bubu sa stii ca in fiecare zi ma mai uit la un filmulet de-al tau. SUPERBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Kya sar'mana. Cam departe de noi, dar acolo mergem ca n-am gasit in alta parte. Sper sa nu planga tare

Naty cu Luki la plaja voi merge pe inspiratie, dar la piscina nu avem voie fara "echipament" corespunzator ca vine nenea ad-tor si ne trage de urechi, asta e regulamentul. Si daca Luki o semana cu mine... zicea mama ca nici eu nici sor-mea n-am stat dezbracate la plaja (nascute la Mangalia fiind) dar pe atunci copiii stiau sa faca pipi la locurile desemnate. Om vedea noi ca doar nu suntem singurii cu copil mic la mare.
Iulia cuminte si mancacioasa. SA stii ca Luki nu a mancat niciodata un borcanel intreg de papa. Bravo fetei, ca am vazut ce frumos papa si la intalnire.

Bubu super pozele, iar tu harnicuta ca totdeauna si cu papa bun la interval! si baietii mancaciosi si dragalasi.

Roxana Amira este o frumusete, iar bluzitele ei stil ie minunate, i se potrivesc excelent! DAr cel mai mult mi-a placut poza in care ai prins-o in mers/alergare si ii fluturau coditele si fustita roz. E o poza de revista!

ma duc sa curat bucataria ca am facut papanasi si e cam dezastru!

fetele si ne vedem la noapte!

Mergi la inceput