Puiuti de Randunici 2008!! (274)
Raspunsuri - Pagina 16
Clodute spune:
Buna fetele,
Eu citesc, citesc de zor...dar ..caldura mare...
Mimo...eu am zburat cu My Air...
dar la cum sunt innebunita dupa zbor... as zbura si pe matura...Deci eu nu pot sa iti dau cu impresia... in schimb sotzul meu cind am revenit in tara (din luna de miere de la Roma caci acolo am zburat cu ei) i s-au infundat urechile... si nu prea a fost in largul lui...
(concluzia) Deci... as zbura pe orice ![]()
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
mimonix spune:
Va multumesc mult, din pacate nici My Air nici Sky Europe n-au curse in Cipru...si nici Blue Air n-are intoarcere in data in care vreau eu
Incerc o combinatie, astept raspuns...plus ca trebuie convins omu', slabe sperante dar am avut un vis frumos cu ochii deschisi azi la amiaza ![]()
Naty in sfarsit aud ca Iulia s-a purtat exemplar! Tine-o Doamne! 
Ioana un cosmar ce povestesti tu acolo, bine ca aunteti inapoi acasa sanatosi. Imi pare rau de Davidutz ca trebuie sa se chinuie inca cu branula aia 
Luny cum spuneam, demential Mufa si cand face crize si cand rade in hohote. Ai acolo un omulet de milioane 
Tonic n-as zice sa-i pui Huggies de baie pe post de slip, nu de alta dar cred ca nu asta le e utilitatea. Eu am folosit anul trecut unul asa si a fost copilul fleasca pana-n gat de la un amarat de pipi. Am vrut sa-l bag in apa, m-am razgandit si l-am lasat asa..cu chilotul ala
E drept ca si el era mai mic si chilotul cam mare
dar poti sa faci o proba si pe urma vezi tu!
Clau incredibil ce mult te-ai schimbat
Si freza noua iti vine bine dar se si vede ca ai slabit mult . Grasunica tot grasunica iar ochii aia de caprioara pe mine ma topesc 
Clodute asa deci, luna de miere la Roma ...ehehe, cine stie de ce avea omu' tau urechile infundate!
Ati vazut pe undeva triciclete cu volan, in care se sta ca pe scaun (nu se incaleca)??? Ca Vladutz deocamdata nu vrea sa calareasca nimic, urlaaa...Las' ca-i aduc eu aminte cand o fi mare 
Si ca tot am vazut ce crize face Mufa, mi-am amintit care e cea mai noua acizitie a lui Vladutz
A invatat sa dea cu picioarele in usi
Ops, stati asa ca asta nu-i de bucurie!![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
natynic spune:
Hmmm...la ultima postare nu observasem pozele puse de Luny inainte; am dormit, m-am trezit, le-am vazut! Ff frumos la piscina pompiereasca!
Lui Mufa i-a crescut parul, rade mai mult decat molipsitor iar "fetele" aratau super amandoua; iar Amira cred ca poate da divort definitiv
acolo e dragoste mare, nene!![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Cuscra, bine ati revenit acasa! Of, stiu cum e cu branula, cat am tras si noi...Daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca puiul tau cuminte va uita ca prin minune de tot chinul dupa ce se va termina. Bine ca e cuminte, pupa-l socrela pe el de cretzulin!
Mimo, m-ai pus pe ganduri
; rezulta ca eu vesnic o critic pe Iulia? Uite o sa fiu mai atenta...Si cu Cipru, mai lasa omul sa se racoreasca si ia-l apoi iar la convins![]()
Naty
mamica
luny spune:
nor-mea cand recuperezi terenul pierdut?
am vazut vestile ioanei si ii tinem pumnii sa scape mai repede..
fug in parc!
sa stiti ca daca exista amatori de piscina, prin rotatie si cand se poate, va asteptam cu drag!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
ioana
ma bucur mult ca sunteti casa si ca david e mai bine! multa bafta cu branula si sa scapati odata si voi de probleme!
da mai naty
am vazut si eu ce face mufarinul cu rebecoasa
. Amira astazi cred ca a simtit ceva pt ca ne-am intalnit in Herastrau cu Serban Huidu si familia lui, si prea ii facea ochi dulci lui fi-su:l-a lasat in masinuta ei, i-a dat biscuite...ea care de obicei se pune pe
daca vede pe cineva ca se apropie de jucariile ei![]()
bubu05 spune:
Helouuu!
Eu m-am pus serios pe treaba
, am facut o ciorbita de dimineata(aseara am fiert bine de tot carnita de curcan de tzara, delicioasa a iesit!) si apoi cant au dormit piscoteii le-am facut praji cu caise si briose cu zmeura 
![]()
![]()
Si am facut inca un montaj, va las sa va destindeti in Tallinn, sa intrati in atmosfera medievala, superb si linistit oraselul!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=8f7994ad92cd826dc600e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Asaaa...si am vazut Mufarin si Rebeccoasa la balaceala
, foarte mumos! Clau, tu te-ai tuns?? iti sta bine parul
. Mai, si ce crize face Mufa
.
Vlad mai facea asa, dar Stef e un cuminte ![]()
Ioana, bine ca e David mai bine si sunteti acasa! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
N-aveam nici cea mai vaga idee cum arata Tallinnul, mi-a mers direct la suflet, Bubu! Si ce-mi place cum "condimentezi" tu montajele cu cate o mancarica/prajiturica si cu muzica locala
Naty
mamica
bubu05 spune:
Fetele, ziceti si voi care pe unde a-ti fost in Bulgaria! vrem sa mergem la sf. lui august si cautam hotel de 4-5 stele, all inclusive 
Mimo, noi am fost si cu blue air si cu wiss air si cu tarom si cu sas acum, super toate!
Iar la astea low cost e chiar super, ca-ti faci tu totul de-acasa, pe net.
Maiii, astia de la SAS, scandinavian airlines, ne-au trimis sms cu o zi inainte sa plecam ca sa le confirmam ca venim, ne-au dat prin sms ce locuri avem
si check in-ul se facea de fiecare, la niste aparate, misto rau de tot! bagai acolo codul de pe rezervare si iti aparea numele, unde te duci, bagai cate bagaje ai si iti ieseau chestiile alea de le lipeai tu pe bagaje si apoi doar le lasai pe banda 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras