Puiuti de Randunici 2008!! (274)
Raspunsuri - Pagina 15
tonic spune:
Ce cautati pe pagina 2 si de ce e cap vechi pe pag 1, ca m-am zapacit
Stiam sigur ca nu e ala cap nostru, dar ce cauta acolo? si cine a furat capitolul bun?
Pana la urma am fost in parc langa casa, la nisip
ca lui tati i-a fost cam rau de la oboseala si l-am lasat sa se odihneasca, mergem pe seara, pe la cinci. De doua zile nu dormise, cu serviciu si cu musafirii, avea 48 de ore de nesomn si era cam verde la fata. M-am gandit ca nu prea e indicat sa-l plimb pe la expo si sa-l las cu Luki singur in parc, asa ca am amanat.
Simo nu cumparam nimic
ca plecam in concediu si tb sa fim mai atenti cu banii, sa nu facem economii acolo. Dar m-am gandit ca pt Antuca e frumos de vazut macar. Vreau poze cu Sami tuns. Si noi il tundem des pe Luki pt ca transpira rau si el nu are par asa mult ca Sami, ca seamana cu tati
Tu cum te simti, ce face burtica?
Luny ce bine ca v-ati distrat ieri! Ce chiloti i-ai pus lui Mufy in final, ca eu tot cu fixurile mele? 
Olga cum mai sunteti? si noi tot cu Stodal/Eurespal la tuse
la Antuca si a fost bine.DAr cel mai bine a fost cu ceai de cimbrisor+sirop de muguri de pin/brad ca merge la orice varsta si poti sa bei cat vrei.
si multa sanatate.
ma duc sa-mi pun inghetata ca mi-a facut Bubu pofat aseara si nu mai aveam, dar acum am.![]()
v-am pupat si nu va mai ascundeti la pg 2.
mimonix spune:
Eu nu inteleg ce pagina 2 cautati, dar inteleg ca v-a molesit rau caldura de nu mai scrie nimeni nik 
Mi-a venit familia si acum au tras pe dreapta, ca deh, s-au distrat azi noapte. Eu bananiam pe aici si tac, apare o prietena pe mess ca ne invita in iulie sa petrecem de ziua ei
In CIPRU , ca ea acolo locuieste
Am goagalit eu nitel si am gasit bilete la blue air, 3 persoane, 210 euro..bun de tot! Dar cum il conving eu pe Mimu sa zboare cu Blue air nu stiu
A mai fost cineva undeva cu astia? E ok? Ca eu ma si vad la taverna
Nu ca as stii ca Mariana mai vrea sa stea si week-endul ala cu Vladutz, dar sunt libera sa visez, nu?
In alta ordine de idei, ai mei au venit extaziati de la Magura (langa Buzau, unde a fost botezul) Am vazut si poze frumoase. Locatia se numeste Hanul de Piatra, e ieftin si f aproape (o ora jumate cu masina) Nici nu mai merita Valea Prahovei in conditiile astea!![]()
Vladutzul e bine, am deschis cont la masinute in IOR ca tare-i place, e mai cuminte pe drum in carut, baiat mare-ce mai!
Luny/Clau asteptam poze
Ma bucur ca Mufarinul e bine dar chiar sa se pupe cu Rebe ...la asta nu ma asteptam . Tace si face...ca Andreiul sotz de Rebe e mai mult in deplasare, Vladutz o curteaza dar nu prea se intalnesc...si hop, apare Mufa si sare direct la pupat
Treaba-i asta?
Olgule sper sa va reparati pana maine, dar si daca nu..mergi cu incredere la aerosoli ca ar trebui sa functioneze!
Tonic femeie, Huggies speciali in piscina,
gol in mare, si pampers normal+slip/sort pe nisip!Nu zic bine?
Nu te mai stresa atat si bine ca nu-i numai omuletul meu de cauciuc , mai e si al tau 
Simo prietenii nostri care si-au botezat copilul la Buzau au asa: fata de 14 ani, baiat de 10 si acum o fetita nou-nouta
N-are nimeni nici un stres, nu tradeaza nimeni pe nimeni...e varianata cea mai traznet sa faci o fetita care va avea doi frati mai mari sa o apere si sa o ia cu ei peste tot la petreceri si-n vacanta 
Maia si Naty sper sa aud vesti bune, fara tuse si fara muci cat mai repede 
Va pup si sper ca am umplut pagina aia care se taraie de aseara saraca , fara clienti!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
mimo
la pupat a spart gheata Rebecca, dar Matei s-a prins repede si se dadea si el la ea apoi
incerc sa pun niste poze..sunt cam cu nervii ptr ca Mufa nu vrea sa pape, dupoa ce ieri a halit tot castronul cu mancare, in aer liber..in ultimul timp, scaunul de masa e cam decor..

Asa, am zburat de 3 roi cu BlueAir..ce sa zic..Liviu zice ca Mimu, da' nu stiu de ce
..acu, pe bune, a fost ok pe ruta Lisabona.. la turci, mai nasol...dar fara pericole sau probleme, mai degraba confortul, na, ce pretentii sa ai la banii aia..daca nimeresti locuri in fata,in primele 3 randuri parca, e superok, sunt scaune mai jmechere, mai comonde
eu m-as duce fara probleme, ca nu e vorba de un zbor asa lung..cat faci pana acolo, 2 ore, 3?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
poze mai vechi si balacite:))![]()
Iubirea mea,
natynic spune:
Am venit si noi pe acasa, am fost pe la ai mei. E greu...mama nu s-a priceput ea niciodata la gatit, acum ca e si cu capul varza nici atat si bietul tata e cam nemancat-e si asa destul de nasol sa manance pasat ca un bebe de 5 luni. Dar amandoi s-au bucurat enorm de Iulia care a fost exemplara, a ras, a vorbit non-stop pe limba ei, s-a plimbat prin toata casa si curtea, a papat tot borcanelul plus o banana plus o capsuna plus 2 cirese
(asta ca tot facuse mofturi dimineata). Apoi a fcaut si kk acolo si a adormit in masina la intoarcere; acum caut sa o adorm la loc.
Cu Blue Air n-am zburat, am un amic care locuieste acum la Lyon si face mereu drumurile in tara si inapoi numai cu ei si era multumit. Noi am fost low cost doar cu Sky Europe, la Viena si cu exceptia unor turtbulente mai naspa, de la furtuna, la intoarcere, am zis ca pt banii aia a meritat din plin (bun, am prins atunci o super oferta, 90 euro amandoi dus-intors
) Asa ca, Mimo, iti urez sa ajungi curand la taverna.
Tonic, subscriu la recomandarile lui Mimo privind funduletul la mare la soare (ma rog, parca vad ca al meu o sa ma puna sa o tin si la nisip tot in fundul gol; si cum am din copilarie zeci de poze la fundul gol in nisip, o sa concluzionez si eu ca nu moare copilul din asta
)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
numeioana spune:
Fetelor, scriu de acasa, ne-am intors binisor... Vineri a avut febra intruna, nu scadea cu nimic....15 ore a stat David cu 38,5 de nu stiam ce sa mai cred. Nu a cedat la Nurofen, Panadol, Novocalmin, Algocalmin, doua impachetari.... Abia dupa a doua perfuzie a inceput sa scada....si n-a mai revenit. Ieri n-a avut, azi nu, asa ca ne-a dat drumul si continuam acasa tratamentul... Branula i-a scos-o pt ca il durea rau cand ii facea injectia, asa ca la 19 in seara asta mergem inapoi la spital sa ii puna alta, la cealalta manuta. Nu va spun ce cuminte a fost zilele astea...a dormit, a stat cate 5 ore cu perfuzia fara sa zica nimic...pana si ieri cand s-a simtit bine... Azi insa cand i-a scos branula a plans si a tremurat ingrozitor, n-am putut sa-l calmez... Sper sa treaca repede si diseara cand ii pune una noua.
Important e sa nu ma faca febra...puroi mai are inca in gat, va trece greu, insa mananca tot, nu plange...e un copil fff cuminte si ascultator! Va multumim ca ati fost alaturi de noi!

Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tonic spune:
Luny f frumos v-ati distrat iar Balacila e senzational ca de obicei! 
Mimo cand am deschis eu forumul pe pg 1 era cap 269
si am crezut ca m-am prostit eu, ca stiam sigur ca ala e gata de mult! Multam de lamuriri, acum sa caut huggies ca slip si sort am !
Eu nu pot sa-l las nud ca isi cam marcheaza teritoriul
si daca nimereste papucii/cearceaful meu e ok, dar daca e la vecini ![]()
ma duc s a fac mujdei la peste, mai vrea cineva, ca eu am inceput sa mananc usturoi cu orice 
luny spune:
tonic nu i-am gasit Huggies!!! si a stat nud
, inclusiv in piscina, ptr ca nu l-am tinut mult in apa, fiind cu febra dupa colt...alea cateva minute de balaceala in piscina nu l-au inspirat la kkri
..vedem next weekend, dar tot nud cred..iar la mare, fara discutie, buca goala, domne![]()
Iubirea mea,