Puiuti de Randunici 2008!! (274)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Naty o sa vad cum ii va fi copilului cu rinahtiol si va spun.Eu sper sa fie bine si sa-i treaca repede.
mimo-super faza din parc.
Merg la ca sunt obosita si va dores noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bubu superb Skt Petersburg!! si mi-a placut coloana sonora.. a vazut si randunoiul un pic, ca mai mult s-a dantzuit cu Andra pe muzica aia.. si i-am mai bagat o "pastila" ca uite ce frumos e pe croaziera.. poate poate ..

Mimo tare nenea cu replica!

si am si eu o veste buna: de luni isi schimba randunoiul programul ..
in loc de 12.30-21.00 acum va fi 06.00-14.30 !!! deci o sa fie acasa cu noi mai mult timp..

mai ramane si cu jobul 2, dar la ala isi face singur programul..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

neata!

Iulia INCA doarme

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Bravo, Mihutza, asta chiar e o veste buna!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Noi si tusim Eee?!?!?! Suntem tari !

Naty, Iulia ce tuse are si ce ii dai?

Am de calcat, ca ieri nu am fost in stare...nici azi nu sunt, dar ma mana nevoia

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Olgutz, chiar e musai sa calci? E totusi duminica...Macar lasa mai pe dupa-amiaza si tu...Zic si eu, tu sa nu te superi!
Pt tuse initial i-am dat Stodal, apoi am trecut la Eurespal, ieri i-am dat in fine chiar de 3 ori pe zi asa cum trebuie, cu Nurofen si cu picaturi in nas si e mult, mult mai bine. Tusea nu e seaca, e destul de grasa, la inceput a si varsat de la ea atat de puternica era. Si e mai ales in somn, cred ca se ineaca cu mucutzi si cu saliva (am spus ca e si in faza de rasarit dintii unul dupa altul, recupereaza timpul pierdut). Prospan nici nu mai incerc, mi se pare apa de ploaie...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, da, calc mai incolo...Saru'mana de sfaturi , tusea Sofiei e productiva, a mea nu. Prospan nu mai am oricum, deci tot e nevoie de un drum la farmacie, asa ca il rog pe Radu sa ia si Stodal.

Mihu, super! Saracul, iti dai seama ca nici lui nu ii e usor ...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari!
Ieri am avut o zi splendida la piscina, cu familia Claudiei, s-au distrat super copii, s-au balacit, s-au pupat, suuupeeer abia spre seara a mai fost putina febra, si spre dimineata, acum vad ca e iar ok, dar s-a stricat vremea, asa ca azi nu mai mergem la balaceala..
Duminica placuta va dorim!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna fetele!Eu mi-am baut cafeauamai de dimineata ca Vlad s-a trezit devreme Pot spune ca a fost o noapte linistita si nu ma asteptam la cat a tusit aseara.Acum ,de dimineata au inceput sa-i siroiasca mucii de nu se mai opreau si am bagat batista bb.Ii pun ser fiziologic alternativ cu vibrocil.A baut doar laptele si acum dupa siropuri,picaturi,aspiratie nazala acompaniate de urlete si ripostari doarme neintors si vad ca respiratia e buna.Oare sa fie ceva viral fetelor ca vad multi pui cu aceleasi simptome.Cred ca e a doua oara cand raceste asa tare caci nu prea am avut probleme la capitolul asta si cel putin stiu ca l-am ferit de aerul cond de acasa la masina.Nu stiu cum a racit asa si de aceea ma intrebam daca-i viral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

azi sunt mai bine
La noi e fff cald,toti vecinii fac gratare,nu va zic cum miroase,avem si muzica..ca la noi la nimenea.
David e la buni,iar Samuelu face nanica.Am uitat sa va zic ca aseara l-am si tuns,ca saracutu se tragea de par de cald ce ii era.

Luny,eram sigura ca v-ati intalnit cu Clau.da ceva poze nu vedem???
Simo-Mimo,tare de tot Nenea
Olga,sanatate multa
Cuscra,nu te supara ca nu a papt Tea de la tine.Sigur Socrella are mai multa rabdare...Asa e si Buni a noastra.cu ea copii sunt mai linistiti-cu ocazia asta mi-am facut si reclama:ca sunt mai agitata!
Naty,ce faaain ca a dormit asa de bine Iulia.Ai mei m-au trezit la 7.05
Maia,sanatate si Vladutului
Mihutza,ce bine ca veti petrece mai mult timp cu tati
Tonic,ce ai luat frumos de la targ??

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput