Puiuti de Randunici 2008!! (274)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Hai sa va zic de St. Petersburg. Este un oras mare, agitat, foarte frumos si impresionant, cu o gramada de muzee si catedrale. Prin oras sunt multe statui cu Lenin, Petru cel Mare, dar si cu Puskin, Dostoievski...a fost tare obositor in prima zi, noi ne-am luat un tur cu ghid, iar in grupul nostru erau 9 persoane, am mers cu un microbuz peste tot. De la 7 dimineata la 10 seara. Am vizitat o gramada, seara am fost la un spectacol folcloric, absolut superb, o sa vedeti si in poze si filmulete. A doua zi de la 7 la 5 dupa-amiaza. In cele doua zile am vazut Ermitajul, Catedrala Sf. Isaac, Muzeul Puskin, Biserica Mantuitorului Insangerat, centrul orasului, Nevski Prospect, Palatul Iusupov, unde a fost asasinat Rasputin, Fortareata si Catedrala Petru si Pavel, Palatul Ecaterina si Gradinile Peterhof...pfiu...cred ca am zis tot, nu mai stiu . Am mancat la pranz in restaurante specifice, am papat blini si niste placinte de-ale lor, bune rau

Gata si colorata
http://www.onetruemedia.com/shared?p=8f5cfbb5c2b7b6ccd23e48&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Sankt Petersburg
Enjoy!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mi-a mers la inima, m-am uitat de doua ori . Multumesc pentru raportul minunat si imaginile grozave, ai vizitat niste locuri deosebite

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata si noi plimbarica, baietii fac nani si eu am pus sa fac ciorbita

Naty, da asa e, pretul nu e f. mare, e acceptabil. Superb in Rusia, Cata a fost acum 6 ani si in Moscova si a zis ca e super si-acolo.
Apropo, am uitat sa va spun ca am fost si cu metroul, dar nu era voia sa pozezi. Metroul lor e la 1 km adancine, din cauza raului Neva, si au niste scari rulante care merg mai cu viteza decat la noi si sunt atat de luuuungi, ca nu le vezi capatul! absolut fascinant!

Si inca o chestie superba, ti se zbarleste pielea! In Montaj, pe la inceput, este o catedrala, iar in cupola, in interior este Mantuitorul, cu mainile deschise, cred ca a-ti vazut. E, in al doilea razboi mondial, au aruncat nemtii un obuz mare si s-a infipt in cupola bisericii, dar nu a explodat! Si daca te uitai din interiorul bisericii, vedeai cum obuzul era oprit in mana dreapta a lui Isus! Erau acolo poze cu cupola distrusa de gaura obuzului si se vedea cum sta oprit acolo! Apoi rusii au luat obuzul si l-au detonat ei si au refacut cupola! Super de tot si adevarat!

Simo, ce haios Sam! Si nu te mai stresa, ca nu face bine!! cu visul ala...mama, dar chiar ma gandesc acum ce sentimente poti avea, cand stii ca va mai fi inca un copil, asta cu impartitul la trei si dragostea pentru fiecare Eu cred ca dragostea asta creste si e mult mai mare cu fiecare copil pe care il ai!

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Am supravietuit acestei zile lungi si calduroase, singura doar eu cu puiul mic. N-am facut mare lucru in afara de plimbari si niste cumparaturi dar sunt lata Uite ca nu v-am spus ca am cunoscut pe plaja doi pitici (10 luni si 1 an) veniti la mare unul doar cu bunica (de prin moldova dupa accent) si unul cu bona Am ramas socata si ma tot gandesc cum au venit ele cu trenul cu copilul, cu bagaje, cu de toate...si la parintii aia curajosi de si-au lasat copiii asa ...tot stau si ma gandesc, cum se descurcau femeile alea singure singurele atat timp (una venise de o saptamana si mai statea una ) cu piata, mancare, bagaje, copii...Doamne, ce rusine mi-a fost de vaicarelile mele...si atunci si acum Dar tot lata sunt , nu mai poci!
Intrebari :
Bubu de ce au aia 3 cupole mici si una mare la biserici?
Si la 12 noaptea era lumina? E zi din aia de 6 luni?
Acu' sa ma scuzati, eu la geografie n-am prea invatat caci credeam ca nu voi pleca in veci din Romanica si nici religie n-am invatat ca nu se preda pe vremea mea...as putea sa goagalesc , vorba unui domn mason, dar nu mai am energie (cine stie, poate la pensie sau odata cu menopauza vine si energia aia multa )
PS Bubu,ce mi-a placut ca v-ati adaptat stilul la rusi , tu cu codite impletite si omu' gigi duru nebarbierit

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Azi in parc, faza haioasa . Sunt niste dale de beton gaurite, infipte in pamant, prin care creste iarba. Si o ia Vladutz la sanatoasa prin dalele alea.Ei dupa ce ca el fuge , nu merge, si mereu numai pe varfuri...va dati seama ce echilibristica facea pe dalele alea si ce directie suie avea La care un tip, de pe banca, ii zice: " gata baiatu', azi nu mai bem nimic, ajunge cu bautura! " El se opreste un pic, se uita mirat, si o ia iar la sanatoasa...la care ala sare de pe banca, crezand ca va cadea ...Eu zic "lasati-l, ca asa merge el, nu cade!" la care el " E de cauciuc?" Nu va puteti imagina cat am ras

poze

Mergi la inceput

Mimo, ma bucur mult, mult, cand stiu ca va merg la suflet si va relaxati privind pozele
Chiar adineauri m-am uitat si eu la montaj, inca o data, hi, hi!

Si uitasem sa va zic de "noptile albe", asta chiar e ceva inedit si super frumos!! toata noaptea e ca un apus de soare!! superb! Chiar inainte cu 2 zile sa ajungem in St. Petersburg am observat ca se intuneca putin pe la 2 noaptea si noi nu ne duceam la culcare, ca nu era noapte , tare ciudat si super frumos!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Ei bine, vad ca dormiti si eu fac galagie singura aici, vorbesc in somn Nu mai am decat o singura curiozitate: Cum o fi fost la piscina pompieristica azi si ce face Mufa! Sper din tot sufletul ca bine (din ciclul "no news, good news"}
Sssst, nani ! Noapte buna!

poze

Mergi la inceput

Mimo, nu stiu, fata , asa era stilul lor, habar n-am! asta nu ne-a zis ghidul
Si daaa, m-am adaptat cu codite

Pai mai am doua orase sa va arat, dar maine fac montajele, Tallin si Oslo. Am mai "parcat" intr-un port, in Gdinya- Polonia si puteam vizita Gdanskul, dar trebuia sa mergi o ora cu masina pana acolo si la 1 trebuia sa fii inapoi pe vas si n-am mai iesit
am facut treburi administrative, ca sa nu ziceti ca n-am muncit in concediul asta Aveau aia, pe fiecare etaj, o camera ce se numea "Laundromat" si aveau masini de spalat, uscatoare si mese de calcat . Si bagai 5 fise de 25 de centi, deci 1$ spalatul si apoi 1$ uscatul si iti faceai hainutele misto . Si ne-am spalat si noi niste bluzite, pijamale etc., le-am scos uscate si am calcat cateva , asta sa nu ma plictisesc . Totul a durat o ora, apoi ne-am relaxat cu jacuzzi si sauna

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Stai ca nu esti singurica
Super faza cu copilul de cauciuc!

Le-am facut si eu poze la baieti in parc, dar maine le descarc. Pe Vlad l-am tuns ca pe tati si ma bate un gand si cu Stef, ca tare transpira si el...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ptiu..am vazut si Skt Petersburg...oi ajunge si eu macar intr-o viata viitoare pe acolo?
Bubu,pt asa montaje splendide.
Ce m-a supi Tea azi...cat pt o saptamana.Nici seara nu a vrut sa manance de la mine grisulet bun cu lapte indulcit cu miere asa ca am apelat la socrela sa incerce si ea pana nu cedez psihic si initial nu a vrut nici sa pupe lta nici de la ea,apoi cu cantec prelung a mancat de la ea,dar de la mine DELOC..
Cuscra,pup cucuiul ginerelui.
Gata.plec.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Nici un nani, ca eu mai am rufe de intins.

Mimo exact ca Vladut merge si Luki. zici ca se desurubeaza cand alearga! Si alearga tot timpul mai ales dupa minge!
Sa stii ca si eu cand nu-mi vad capul de treaba si ma simt coplesita ma gandesc cum se descurca mama ca atunci nu aveau blender, pampers, masina de spalat automata, papa la borcan si cate mai cate le avem noi. Ori suntem noi prea stresate ori cerintele sunt prea mari de nu facem fata!
fata obosita.

bubu n-am mai rezistat si m-am uitat la poze ca al meu e cu musafirii. eu pazesc copilul sa doarma ca si pe el il chinuie maselele si se mai trezeste urland asa ca am "vizitat" Helsinki si S_petersburg singurica, maine poate bagam un repetir.
Fascinant totul, nici nu-mi imaginez cat de frumos e pe viu! Dar la mine merge numai varianta terestra, vorba Mihaelei-Maia.

Maine vreau sa merg cu Antuca la targul de Sanziene la Muzeul Antipa - cristale si podoabe suna interesant si e si un loc de joaca peste drum sa nu-i plicitisim pe baieti.

Stelasa stii ca si Luki tot asa nu prea papa, fructe multe - dar nu pasate, fructe din care musca- si tzitzi sunt baza. Cred ca va dati seama cum arata hainele lui dupa ce papa singur fructele. Se mira al meu de ce ii tb asa multe haine, dar acum s-a lamurit!
falcute maraite si mamica obosita.

Kya unde la Medlife ati facut analiza, ca si noi am avut pb cu anemia si tb sa-l verific pe LUki. Vreau sa mergem dupa ce vin din concediu ca acum nu mai am cand, dar nu gaseam unde sa-i faca din deget. Sper sa nu planga asa rau, el nu prea plange la vaccin/injectii ca mie mi se strange inima si iar slabesc. CAnd am fost cu el in spital am slabit 3 kg intr-o saptamana in conditiile in care eu eram sanatoasa! DAr creierul meu nu!

fug sa intind rufele, sa vad daca mai pot intra.

Luny sa ne spui cum a fost cu Mufy, te asteptam cu vesti. DAca scapi la calculator fara sa te certe "seful"!

si noapte buna randunici mari si mici!

Mergi la inceput