Puiuti de Randunici 2008!! (274)
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:
Helou!
Ce mai ciripirati! Noi am fost de dimineata in parcul Moghioros, am sperat sa ne intalnim cu Cleme sau/si cu Mikydooza, dar una era la Ploiesti, cealalta cu Diana care abia se trezise (si...am aflat ca a tuns-o ca pe Iulia
-dar nu mai avea incotro cu transpiratul). Apoi am dormit toti 3 ca mortii, de caldura
Iulia e mai binisor cu mucii, tot tuseste dar parca mai putin, a mancat destul de prost dar e si caldura de vina; daca-i dau fructe mananca cu mare placere asa ca tot impung la fructe.
Stela, 37,6 pe caldura asta si cand ei se agita nu e chiar de speriat. Si Iulia mi-a tot facut intre 37 si 37,5 dar ea e clar si in perioada de eruptie dentara. Insa, cum au zis si fetele, Nurofenul sau Panadolul nu sunt numai pt febra (bun, stii tu ceva corect, in sensul ca febra in sine se trateaza numai dupa 38 de grade). dar Tea are muci, e racita, deci e f bun. Eu nu-i dau Iuliei de 3 ori pe zi ca mai uit dar de 2 ori tot ii dau. Cu termometrul-pai n-ai luat de-ala cu varf flexibil?? Ce mare lucru, ii dai o jucarie sa fie atenta si i-l bagi f usor. Cat despre batista bebelui, propriul meu randunoi se crucea si facea ca toate alea cand a vazut-o prima data; apoi cand a constatat singur cat de eficienta e, a laudat-o la toata lumea![]()
Lasa, ai o soacra de aur, sa-ti traiasca.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Pup un cap dureros de Olgutz (si eu am avut dimineata de simteam ca mor, a trecut cu Paracetamol sinus) si pe toti puii bolnaviori-frateeee, e vaaraaaa, GATA cu mucii!!!!!!!!!
Naty
mamica
bubu05 spune:
Asaaaa....acum astept sa se incarce
, va trebuie rabdare multa la montajul asta ![]()
Mama tot mai calca
, baietii inca dorm...am vazut-o pe Andrutza cum se incalta ea 
Ma duc sa-mi iau o inghe ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mstela spune:
Pup fetele.M-a capiat terorista
..de dormit a dormit doar 25 min la 1..de mancat la pranz nu a vrut nici in ruptul capului
...a marait si s-a tinut de pantalonii mei de nu am putut sa fac nik...si am si o stare de pleosteala de as dormi..
Cu socrela,am mai spus ca sunt F MULTUMITA de ea si o apreciez mult..nu stiu ce m-as fi facut fara ea cu terorista de Tea,mai ales ca Geo abia ma ajuta cu cate ceva..tare multumesc Domnului ca o am..Dar imi spuneam si eu oful cu BB si termometrul ca e f fricoasa si nu le-ar folosi,nu dati cu parul.
.
Cu Nurofenul nu stiu de ce s-a tot zis pe aici ca nu trebuie dat daca temper nu depaseste 38,ca nu trebuie venit cu medicamentul daca nu e absolut necesar,pentru ca pe langa beneficii are si riscul de afectare a sistemului nervos
...dar am in vedere ce ziceti acum
..
Si Naty,termom e cu vf flexibil si eu il bag fara mila
..de socrela era vorba ca ii e mila sa bage.![]()

Ma duc sa trag de mine sa starng niste rufe..de calcat nu stiu cine sa mi le calce
.
Va vine sa credeti ca mie mi-a fost frig azi in casa de credeam ca afara e cam racoare si vine socrela acum si zice ca nu a avut aer pe strada.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
Maia37 spune:
Fetelor,are puiutul meu niste muci de se ineaca cu ei.Chestia e ca nu-i vad doar asa il aud cum inghite si i se face sila.Am vorit cu d-ra si-i dau rinahtiol ca sa expectoreze,i-am pus ser in nas si sirop nurofen.
bubule ce pot spune in afara de faptul ca mi-au placut mult pozele si montajul.Si eu am un sot grijuliu dar e cam rar pe acasa.
serviciul...Dara de apa de la pupa lasata de vapor imi place tare mult si am si eu poze cand am fost la sotior la vapor cu Andra caci eu cred ca nu ar merge al meu barbat in croaziera cu vaporul nici sa-l bati.Mie mi-ar place...dar asta e ma multumesc cu concedii mai terestre.
Olgutzika m-am mai adunat asa e dar tot rau ma simt.Cred ca pe fond de stres am declansat spasmofilia si acum inghit fiole cu Ca ca sa nu ajung sa fac in vena.Tare-s emotiva si ma consum pentru orice!
Nu eram asa dar odata cu varsta uite mai apar puncte slabe.Deci vii pentru incalzire la mare?Super!Sper sa ne simtim bine si eu cu Vlad si sigur ca-mi doresc sa ne cunoastem caci din cauza necazurilor am ratat intalnirea cu mimo
bubu05 spune:
Of, mai Maia, imi pare rau de bietul puiut bolnavior...prin cate a trecut si el..da-i un pup de la mine 
Ma bucur cati-au placut pozele
si sa stii, ca o fricoasa mai mare ca mine nu se iexista, iar pe vapor nu am avut nici un stres, doar putin la furtuna aia ![]()
Steluta, pup si terorista mica, care nu mananca si nu doarme, dar are niste falcute rontaibile rau de tot
. Sa stii ca eu le dau nurofen/panadol cand racesc, fara sa faca febra, o zi sau 2, dimineata si seara.
Ai mei dorm de la 3 si ceva ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
natynic spune:
Stela, sa-i dai apa Teei. Iulia cum ziceam, cu papatul mai putin dar apa a baut in disperare. Asa ca acum pt seara i-am facut o supa de rosii cu orez, rece si a lins castronelul. Le e cald si lor...Eu nu-mi amintesc sa fi zis cineva ca Nurofenul afecteaza sistemul nervos. Cu Paracetamolul/Panadolul da, e bine sa nu se faca abuz ca e toxic pt ficat si nu numai dar nurofenul are mai putine reactii adverse.
Maia, sunt curioasa cum ii va merge cu rhinatiol. Mie pediatra de la Medlife mi-a spus ca nu-l recomanda niciodata la copii atat de mici pt ca ei nnu stiu sa expectoreze si ajung sa behaie urat de tot din cauza secretiilor neeliminate...
Naty
mamica
bubu05 spune:
Hai sa va zic de St. Petersburg. Este un oras mare, agitat, foarte frumos si impresionant, cu o gramada de muzee si catedrale. Prin oras sunt multe statui cu Lenin, Petru cel Mare, dar si cu Puskin, Dostoievski...a fost tare obositor in prima zi, noi ne-am luat un tur cu ghid, iar in grupul nostru erau 9 persoane, am mers cu un microbuz peste tot. De la 7 dimineata la 10 seara. Am vizitat o gramada, seara am fost la un spectacol folcloric, absolut superb, o sa vedeti si in poze si filmulete. A doua zi de la 7 la 5 dupa-amiaza. In cele doua zile am vazut Ermitajul, Catedrala Sf. Isaac, Muzeul Puskin, Biserica Mantuitorului Insangerat, centrul orasului, Nevski Prospect, Palatul Iusupov, unde a fost asasinat Rasputin, Fortareata si Catedrala Petru si Pavel, Palatul Ecaterina si Gradinile Peterhof...pfiu...cred ca am zis tot, nu mai stiu
. Am mancat la pranz in restaurante specifice, am papat blini si niste placinte de-ale lor, bune rau ![]()
Gata si colorata
http://www.onetruemedia.com/shared?p=8f5cfbb5c2b7b6ccd23e48&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Sankt Petersburg
Enjoy!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Am venit de la a doua plimbare (unde am reusit sa-mi sucesc glezna pe niste scari
) si am vazut si Sankt Petersburg
-fascinant si tentant
Si, apropo Bubu, punand la socoteala tot ce zici si tot ce am vazut, croaziera asta a voastra chiar nu mi se pare scumpa...Sunt sejururi/circuite mult mai banale si mult mai pe aproape care costa mai mult.
Naty
mamica
Simo27 spune:
Absolut superba Rusia
!ce cultura au oamenii aia
Sora-mea a plecat in dimineata asta intr-un pelerinaj de 14 zile in Finlanda si Rusia![]()
Mda..incerc sa nu ma stresez cu visul,dar ma doare burta..parca nu vrea sa ma lase
.Mi-a facut mama o surpriza azi:mi-a adus porumb fiert
.stie cat de mult imi placce,am mancat de nu mai poci
.sa il vedeti si pe Sam cu balota![]()
Sa va mai zic de Samuelu meu:are un porcusor de plastic,micut,pe Grohi,prietenul lui Winnie(cine stie,cunoaste
) si ii e tare drag de el.Azi a inceput sa il caute si striga:TITI
.M-a dat gata
.Asa i-a ramas numele![]()
Aseara l-am auzit pe la 12 ca plange-nu dormeam inca
-am fugit in camera si am ramas surprinsa de cum l-am gasit:era coborat din pat,in picioare, se tinea de marginea patului si urla
.Am unit patul lui cu al meu si cred ca atat s-a frichinit in pat pana a ajuns jos..dar e cale lunga pana acolo
.M-a pufnit si rasul:era asa comic cum statea in picioare si urla
.
Azi a cazut si a facut ditamai cucuiul in frunte
.....
Ma uit la el cum doarme si imi este asa de drag de el
.simt ca il tradez,ca nu ma mai pot ocupa asa bine de el...ma ia plansu

Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008