Puiuti de Randunici 2008!! (274)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza!

Blanka bine ati revenit.. am vazut si eu pozicile de Italia.. f frumos si delfinii super! si burtik.. ce zice Eric de burtik?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, buna cafeluta, mersi Naty . Abia m-am trezit, vad ca Rebe mai doarme putin cat sa ma dezmeticesc si eu. Razvanel este la mamaie saptamana asta asa ca s-ar putea sa fiu putin mai libera si sa mai am timp si de crenguta.
Va pup si sa aveti o zi de luni minunata.. Cand eram la servici era groaznica ziua de luni, abia pe la pranz incepeam sa socializam , nah, lunea nici iarba nu creste! Dar asa, n-am ce mai zice , m-am trezit putin mutroasa, dar sunt de fapt somnoroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mmmm, cafeluta isi face efectul...

Am vazut si eu pozele Blankai din Italia, superbe, se vede ca a fost tare frumos acolo. Eric arata minunat si mami la fel.

Bubu, da, m-am tuns si vad ca ma simt foarte bine asa. Degeaba aveam parul lung ca-l tineam vesnic prins in coada si cu agrafe, incepusem sa arat ca o baba!

Luny, sigur ca da, iti trimit azi pozele, sunt o gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..Cum bine zie Clau,la ora asta in zi de luni stau rau cu socializarea,nu am sef,dar am la treabaaa...
Cuscra,of,saracuta de tine...ginerele se pare ca a fost in ton cu nevasta-sa..si ea tot w-e-ul m-a amarat tare tare,numai de pantalonul meu a stat,vroia numai in brate la mine si a avut perioade cu urlete si eu nu stiu de ce...asa ca am avut un w-e EXTENUANT.
Socrela zice ca in timpul sapt se comporta amabil,in w-e are scapari de astea de ma oboseste de vai de mine.O fi rasfat?M-am tot certat si cu randunoiul care nu prea m-a ajutat in w-e, si tot el era cu c..l in sus ca sunt nervoasa..tot el care sambata s-a plimbat pe la tara,eu refuzand sa merg cu Tea cu muci,tot el care ieri a si dormit vreo 2 ore,nepasandu-i ca Tea trebuie sa manance,sa doarma (nici ieri nu a dormit deloc,dar deloc)..ofof..maimai.
Bine macar ca e spre bine cu mucii..Doamne ajuta..
Am vazut si eu noul cuplu Muffy-Rebe..mama mama ce s-a infiripat..
Am vazut-o si pe exotica Amira..frumusete rara.
Gata.la treaba poate imi revin.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata somnoroaselor!

Noi ne-am trezit pe la 9 jumate, Stef a mai servit un bibe de lapte la 4 dimineata , pe Vlad l-a dus tati la gradi.
Acum o astept pe soacra-mea sa vina sa iasa cu Stef afara si noi sa mergem sa vedem care-i treaba cu banii lu' peste prajit Poate reusesc sa-i pun si alocatia lui Vlad pe card, ca de mai mult de 1 an nu am mai luat-o si nici n-am mai primit aviz de la posta

Clau, a-ti fie de bine tunsoarea! si mie mi-a crescut mult parul si acum cu caldurile astea tot prins il tin si eu, ca nu suport ceva pe ceafa

Ma duc sa-i pregatesc lui Stef piersicuta cu banana si branzica si sa-l pregatesc de plimbareala.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Crenguta 275

Mergi la inceput