Gravidute si mamici de Timisoara (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Irina, multumesc de raspuns. Azi a papat brocoli pt prima data.

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Salutare fetele!

Ne-am intors si noi din plimbari . Ma asteptam sa gasesc ceva capitole in plus dar vad ca toata lumea e in vacanta..
Noi am fost la sat, la bunici, strabunici, matusi, etc. Ne-am imprietenit cu tot ce misca prin ograzi: caini, pisici, purcelusi, vacute, gaini, cocosi, etc. Ne-a placut tare mult.

Raportam si primii 2 "fildesi"!!!

Rugaminte la fetele cu bebei mai mari: ce sa-i mai dau sa pape in materie de legume. Fructele le mananca cu foarte mare placere dar legumele nu ii mai plac indiferent cum le combin. Pana acum i-am dat morcov, cartof, dovlecel si de curand fasole verde. Voi le-ati mai dat si altceva la varsta asta?
Va multumesc si va pup.

http://community.webshots.com/user/ade2474
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Ade asa e si Vladut. Papa fructele cu cea mai mare palcere. In fiecare dimineata ii fac un pireu dintr-o combinatie de 2 fructe + branzica. A mancat pana acum mar, para piersica, avocado.
La legume... mare istorie. Mi-am dat seama ca lui ii plac ma acrisoare si ii bag in pireut (pe care il lungesc cu putin lapte de-al lui), 2 lingurite de iaurt. Stii cum mananca? Linge castronul. Nu conteaza ce e acolo, iaurt sa fie.
Ca legume, iti zic ce papa el: morcov, cartof, dovlecel, telina, pastarnac, fasole verde, conopida si, de azi, brocoli. O zi ii bag galbenus de ou, o zi piept de pui, o zi doar legume. In curand o sa aiba o zi de ficatel. Tot timpul combin maxim 3 legume. In ziua cu galbenus, nu pun cartof. Mi se pare ca-i ingreuneaza stomacelul.
Seara ii dau iaurt cu cereale si, in curan, diversificam iaurtul cu biscuiti.

http://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao!!!

Hop si noi pe aici... tare ocupati mai suntem... pe afara cam toata ziua si in we la sat. Mai avem putin si terminam si noi cu renovarile.

Pupici multi de la noi

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

irina bebita mea nu prea sta singura in patut, se plictiseste repede, daca o las singura sta cam 5 minute, degeaba vorbesc cu ea, degeaba ii dau drumul la carusel, nu o intereseaza, incepe sa planga si trebuie s-o iau in brate, am lasat-o sa si planga si se invineteste de plans, urla de-a dreptul, asa ca... nu am incotro si o iau in brate. Asta e, nu am ce face.
Chiar toata lumea e in concediu, nu prea e miscare prin zona.
Concediu placut tuturor celor care plecati sau ati plecat deja, eu anul asta sar peste, dar la anul daca suntem sanatoase mergem si noi in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Genny, ia-o in brate si gata. Ea plange ca are nevoie de tine. Iti recomand si eu o carte foarte faina, "cum sa faci fericit un copil in primul an de viata". O gasesti la Diverta. Daca nu, ti-o imprumut, daca vrei. Iti schimba viziunea asupra modului de a gandi, mai ales atunci cand copilul plange. Nu mai faci totul cu resemnare.

http://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Genny eu zic sa faci asa cum crezi tu ca e bine pt copilasul tau. Eu cu a mea incerc sa gasesc un echilibru. Nu o tin in brate tot timpul dar nici nu o las sa planga nici un moment. Cat de repede pot o iau in brate. Eu recunosc ca ingerasul meu sta singura si cate 15 min si povesteste la jucariile din patut tot felul de chestii dar cand se plictiseste o iau cu noi. In mare parte cand e treaza o luam cu noi in pat sau cu noi in camera de zi, in dependenta de ce facem. Nu o iau in brate dar o pun pe coltar si asa vorbesc si eu cu ea si ea ma vede, ma rog cat vede acum si asa pot sa imi fac si eu treaba si nici ea nu sta singurica in patut. S-a obisnuit sa stea singura, adica nu in brate, dar in societate.

Eu sunt de parere ca copilul e o persoana si nu trebuie ignorata, asa cum noi ne plictisim daca stam singuri asa se plictisesc si ei. Asa ca nu o lasa singura dar incerca poate sa o pui pe pat si sa fii in vizorul ei, poate asa vei reusi sa nu o tii toata ziua in brate.

Dar repet! cred ca tu ca mama simti cel mai bine ce vrea copilul tau.
Va pe toate

Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

Roxyn daca nu gasesc cartea o sa apelez la tine sa mi-o imprumuti. Multumesc anticipat.
toshador pe bebita mea o pun in fiecare zi in sufragerie pe canapea dar degeaba, se plictiseste repede, vorbim, povestim, adoarme si cand se trezeste incepe plansul de foame, mancam si dupa ce termina de mancat o apuca plansul, ba ca o doare burtica, ba ca e plictisita, ba ca nu sta bine in bratele mele, asa ca incercam sa ne intelegem cumva, sa-mi dau seama ce vrea iar daca o pun pe canapea plange. Pana la urma ne descurcam noi cumva. Am fost aseara in parcul Clabucet, chiar ca e fff aglomerat, ca la piata, nu gasesti loc sa stai pe banca, o gramada de copii, multi parinti, foarte mare aglomeratie.Vreau sa ies si diseara la plimbare daca reusesc, dar nici nu stiu pe unde sa ma plimb sa fie aer curat si verdeata cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui genny76

Roxyn daca nu gasesc cartea o sa apelez la tine sa mi-o imprumuti. Multumesc anticipat.
toshador pe bebita mea o pun in fiecare zi in sufragerie pe canapea dar degeaba, se plictiseste repede, vorbim, povestim, adoarme si cand se trezeste incepe plansul de foame, mancam si dupa ce termina de mancat o apuca plansul, ba ca o doare burtica, ba ca e plictisita, ba ca nu sta bine in bratele mele, asa ca incercam sa ne intelegem cumva, sa-mi dau seama ce vrea iar daca o pun pe canapea plange. Pana la urma ne descurcam noi cumva. Am fost aseara in parcul Clabucet, chiar ca e fff aglomerat, ca la piata, nu gasesti loc sa stai pe banca, o gramada de copii, multi parinti, foarte mare aglomeratie.Vreau sa ies si diseara la plimbare daca reusesc, dar nici nu stiu pe unde sa ma plimb sa fie aer curat si verdeata cat de cat.

Eu nu am gasit aer curat si verdeata la noi in zona. Eu seara ma plimb cu fetita pe linia lui 7 de la resitei pana in sinaia, prin fata la iosefin. E refecut trotuarul si nu merg masini pe acolo ca e sens unic. Asta a fost solutia mea. Noi mai mergem cu tati cu masina in parcul botanic. E foarte fromos acolo si e aer curat dar din pacate e f departe de noi.

Multa sanatate si sunt sigura ca vei reusi sa integeli bebeita ta si sa-i dai ce-i mai bun pt ea, fiindca fiecare copil e unic si trebuie tratat ca atare.

Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

maine facem 5 ani de mariaj si as vrea sa mergem undeva in weekend...stiti ceva locuri faine de mers cu kinderimea (in afara de cheile nerei, sangiorz bai sau ungaria)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Vai, ce liniste pe-aici! Ce se intampla? Nu mai e nimeni in Timisoara pe caldurile astea?
N-am mai apucat sa scriu de mult, am fost o saptamana la Buzias la ai mei si acum avem botezul duminica si m-am tot plimbat sa rezolv una, alta.

Miha, n-am alte idei... La multi ani!!!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Strunfita nu-i bai! Multumim de urare! Distractie placuta la botez si asteptam poze!

Am ramas in Tm pana la urma...ne-am trezit cu o asa zisa pb pe cap! asa ca pana in august nu mai putem pleca.

Fancy pe unde esti?

Va pup!

Mergi la inceput