Gravidute si mamici de Timisoara (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

CEau fetele! Pe caldura asta parca si tastatura si-a luat liber!!!!!!!!

Eu am o intrebare la voi. Noi azi facem o luna si ne gandeam sa mergem la med de fam sa o inscriu pe asta mica. Asa ca ma intrebam daca cineva are habar de Claudia Iftode, ca acolo ne gandeam sa mergem.

Genny la multi ani pt aeea mica ca si ea a facut o luna parca, daca nu ma insel sunteti cu 2 zile mai devreme ca noi. Noi va pupicim si va dorim sa nu mai aveti colici sa sa o lasati pe mami sa se mai odihneasca cand se odihneste printesa.

Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

toshador nu am auzit de medicul tau, insa vestea buna e ca poti sa o schimbi dupa 6 luni daca nu iti place...E cam greu de gasit un medic super bun...noi tot mergem pe la o gramada...sa vedem ce zice si ala si ala...Eu mai nou am luat adresa unora care face programari la Szeget...e o firma din Arad...am vazut un afis la o benzinarie in Szeget.

Cred ca Eli are platfus...mi-a zis cineva ca dupa un an si 5 luni trebuie sa o duc la control.
Ia uitati ce am gasit pe net:

Pana la 4 ani, 96% dintre copii au piciorul plat. Putem spune chiar ca platfusul este fiziologic. Dupa varsta de 4 ani la majoritatea copiilor grasimea suplimentara de la acest nivel se resoarbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Toshador felicitari pt prima luna sunteti domnisoare mari deja!!!
Cu dr de fam exact cum zice si Miha si noi suntem inscrisi la cineva dar nu sunt multumita si nu o folosim decat pt retete si vaccinuri in rest mergem la particular la alt dr care e ok.
Miha cu piciorul plat asa e pana la 4 ani nu e sigur eu am piciorul plat si acum dupa mult tratament dar inainte de 4 ani nu mi-au dat nimic.
Fancy e plecata la socri parca asa retin.
Fetele vroiam sa va intreb cum sa fac cu Andrei ca sa vrea sa stea si cu alte persoane gen bunici daca nu sunt eu prin preajma.Sau ma rog la ce varsta sa am speranta ca va sta.Nu de alta dar eu as vrea sa ma intorc la servici in sept si as vrea sa il las la ai mei.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

salutare, salutare!
am revenit si noi azi de pe meleaguri hunedorene, a fost super dar imi era dor de casa si husband. Oricum, pt Iulia a fost excelent, e altfel si aerul parca pe acolo....si curios, in parcuri am intalnit numai copii timisoreni

fetele cu bebei micuti, rezistati, trece repede perioada asta...fiti optimiste ca e frumos cu bebe pe masura ce creste; mie mi se pare din ce in ce mai frumos!

miha, noi nu avem destinatie precisa in croatia, mergem si rezervam acolo apartament/vila....am vrea oricum mai in nord, sa nu mergem atata cu masina ca, vorba ta, mi-e mila de Iulia; mai mergem cu nishte prieteni si ei au propus Rabatz dar mai vedem; trecem si prin zagreb, fie la dus, fie la intoarcere; am o prietena care locuieste acolo si trebuie neaparat sa trecem , poate chiar ne oprim 1 noapte, mai vedem.....abia astept!

dya, tu vrei sa il duci pe Andrei la ai tai? adica ei sunt in alta localitate sau aici? ca daca vin aici cred ca nu va fi o problema, se va obisnui treptat, ca la gradi...incearca de pe acum asa cate o ora pe zi sa il lasi cu ai tai, apoi cresti timpul pana ajungi la cat ai tu nevoie sa stea cu ei....bafta. Eu cu Iulia nu am problema asta ca sta cu oricine o las dar nu as putea sa stau eu fara ea...:):)

va pup, mai vb......sunt la faza cu despachetat bagaje/ordine....:):)

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

mihaser La multi ani! pentru cei 5 ani de casnicie, sa aveti parte numai de bucurii si fericire multa.
toshador La multi ani si printesei tale, noi am facut o luna in 16, acum suntem mai bine, eu sunt mai odihnita, dormim noaptea, papa numai de la mami, colicile ne cam ocolesc de o saptamana, avem doar ziua si in reprize scurte. In rest suntem bine, eu mi-am ales medicul de familie la recomandarea prietenelor si a verisoarei mele, se numeste Petolia si are cabinet in Fratelia, langa cele doua biserici, eu am sunat-o de cum am ajuns acasa, adica sambata ne-am externat, luni am sunat-o pe la ora 13.00 si la ora 14.00 era la mine deja. Primele 2 vizite sunt gratis si obligatorii sa vina ea. Acum ca avem o luna maine mergem la control sa o vada, sa o cantareasca etc. Acum tu mergi unde crezi ca e mai bine pentru ea. Eu in paralel merg si la neonatologul din spital, pentru ca micuta mea s-a nascut cu talus valgus la piciorul drept si ea o monitorizeaza si mi-a placut f mult de ea mai ales ca si ea are o fetita de un an si 6 luni si e la curent cu toate chestiile pentru bebei. Bafta la cautat.
Noi am fost la sat si sambata si duminica si printesa mea a dormit ca bursucica in curte la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Buna fetele!

Genny ma bucut fff mult pt voi. Sa fie tot asa si sa te bucuri de momentele cu fetita ta!

La noi ieri a fost o zi fff grea. Nu stiu ce a avut buburuza ca a plans in continuu cateva zeci de min. Nu stiam ce sa-i fac. Era mancata schimbata si nu o durea burtica, sau cel putin plangea altfel decat la colici. I-am dat tot ce am stiu, i-am luat si febra...totul era bine. Pana la urma solutia a fost un paracetamol supozitor, in 15 min copilul meu s-a linistit. Sincera sa fiu am ramas socata de cum a facut. Ea pana acum nu mi-a facut din astea. Noaptea a reusit sa doarma si sa se odihneasca si de aceea ii multumesc celui de sus.

Cu med de fam...pai inca ma gandesc. Si eu m-am gandit sa iau unul doar pt reteta, in ideea ca mami e pediatra si a vrb cu cineva de la L. Turcanu din Timisoara in caz de probleme. As fi inscris-o la a mea, la Diaconu Claudia, dar la Clinics nu au vacinurile gratuite si de aceea caut pe altcineva sa aiba contract cu DSP

Le doresc concediu fain si vreme buna la fetele si merg in concediu si celor care nu, vezi noi nascutele , vreme cat mai racoroasa in Timi.

Noi v-am .

Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

Fetelor ce parere aveti despre vaccinul de la 2 luni, sa-l cumpar sau sa fac cele 2 vaccinuri la medicul de familie? Daca as sti ca e mai bun cel cumparat l-as lua fara ezitare dar daca nu ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui genny76

Fetelor ce parere aveti despre vaccinul de la 2 luni, sa-l cumpar sau sa fac cele 2 vaccinuri la medicul de familie? Daca as sti ca e mai bun cel cumparat l-as lua fara ezitare dar daca nu ma pricep.

Eu cred ca e mai bun cel cumparat...Pentaxim sau Infarix...eu la amandoi le-am facut cumparate!

Lucia te astept pe la noi!

Dya aseara n-am mai dormit...ma streseaza ca acum are platfus...dupa talus valgus...alta acum!
Vecina mea a fost la 2 medici si i-au spus ca are la piciorus pb...a fost la al treilea si i-a spus ca nu are nimic...simt ca turbez cu picioarele astea de fetite...Cristi nu a mai avut nimic si a fost si asezat pelvian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

maine facem 5 ani de mariaj si as vrea sa mergem undeva in weekend...stiti ceva locuri faine de mers cu kinderimea (in afara de cheile nerei, sangiorz bai sau ungaria)?

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Felicitari!!! multi ani impreuna fericiti alaturi de comorile voastre dragi!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Citat:
citat din mesajul lui genny76

Eu cred ca e mai bun cel cumparat...Pentaxim sau Infarix...eu la amandoi le-am facut cumparate!

Lucia te astept pe la noi!

Dya aseara n-am mai dormit...ma streseaza ca acum are platfus...dupa talus valgus...alta acum!
Vecina mea a fost la 2 medici si i-au spus ca are la piciorus pb...a fost la al treilea si i-a spus ca nu are nimic...simt ca turbez cu picioarele astea de fetite...Cristi nu a mai avut nimic si a fost si asezat pelvian

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Si eu cred ca Beatrice are probleme cu piciorusele. Peste 2 luni o duc la ortoped. Si mie imi vine sa innebunesc ca fiecare are alta parere. Sa stii ca nici eu cu Alex nu am avut nici un fel de treaba!

Ne=am intors si noi de la sat, unde munca nu se mai termina si renovarea intarzie sa se termine... oare cat o mai dura????

Pupici tuturor!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput