Gravidute si mamici de Timisoara (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Salutare fetele

Cristna, scuze ptr intarzierea cu care am raspuns. Nu am mai mers in Ungaria, ptr ca analizele mele au iesit foarte proaste si am avut si cateva zile de febra 38.

Fetele, stiti cumva cand se intoarce Bacila in tara? Ca nu mai retin daca azi sau maine.... si tre sa ajung cat mai urgent la el...

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 9+

Nici o problema, stai linistita. Multa sanatate!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ce liniste e pe aici...

Noi maine pleacam la sat.
Pupici si we placut!!!

Marius, sanatate si pupici multi multi.

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Cristina sa aveti vreme buna!

Marius nu a mai facut ieri febra, oricum tratament luam pana duminica si speram sa fie totul bine. Mai ales ca maine speram sa ajungem cu bine la botezul lui Alex sa ne distram si noi.

Fetelor dupa cum zice si Alex trece disperarea primelor zile. La mine a trecut mai repede, dar tot am mai avut cate o zi in care simteam ca o iau pe aratura, mai ales cand credeam ca nu imi ajunge laptele. Dar s-a rezolvat si cu asta si uite ca avem 5 luni si o saptamana si inca suge.

Am inceput si diversificarea..dimineata bem suc/pireu de fructe (ne plac cam toate fructele pana acum, de azi incercam si cu para si pepene galben), la pranz avem supica din morcov, cartof, patrunjel, ceapa si o sa adaugam si dovlecel si ardei. Ii dau legumele pasate in care adaug zeama sa fie mai subtire. Iar seara avem branzica cu ceva fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi e ultima zi de plaja Maine plecam din Croatia spre Ungaria...Asa e aici sunt foarte multe de vazut...Am vazut Dubrovnik si Split...In Trogir nu am fost din lipsa de timp...Noi stam in Duce, langa Omis...cam la 20 de km de Split...Mi-ar fi placut sa mergem in Bol dar o lasam pe alta data...Parcul natural cel mai fain se numeste Plitvice, insa sunt 90 de cascade acolo...nu prea e timp sa le vedem intr-o zi.
E ok aici...mult mai civilizat decat la noi la mare...pentru cine e pasionat de istorie Dalmatia e locul perfect...Si ptr shopping puteti veni
Lucia noi facem pauza la Budapesta...e mult de mers...Mi-e mila de Iulia! Voi unde o sa mergeti? Poate aveti destinatia mai aproape de Zagreb! (aveti drum mai scurt!)

Bebelusii nu se invata in brate! E o tampenie sa lasi copilul sa planga...Pupaciti-i de cate ori au nevoie...o sa va dau o carte super despre psihologia celor mici cand ma intorc...Alintati bebebicii...faceti ce simtiti voi!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Neatza fetele

Si eu am trecut prin panica primelor luni. Mai ales ca nu ma ajuta nimeni si sotul era mai mult prin delegatii. Eram disperata si fiecare zi mi se parea un test de supravietuire. A fost foarte greu, dar, incet incet, ne-am obisnuit unul cu altul si a inceput totul sa fie mai usor. Acum sper ca, la al doilea, sa nu mai trec prin panica aia .

In ceea ce priveste alaptatul, cred ca orice mamica trece prin perioade in care se sperie ca nu mai are lapte. Stiu de la Bacila ca, hormonul care secreta laptele, e un hormon foarte subiectiv, si ca, stresul e principalul motiv ptr care se opreste lactatia. Asa ca, ganditi subiectiv . Stiu mamici care au alaptat cu succes cativa ani. Eu l-am intarcat pe Chris la 1 an si 1 luna, ptr ca imi era frica ca, cu cat e mai mare, cu atat va fi mai greu sa se desparta de titi . La urmatorul copil, voi proceda la fel.

Nici eu nu sunt de acord cu lasatul copilului sa planga. Nu cred ca se invata rau daca il ti in brate, din contra, cred ca ii arati ca esti acolo cand are nevoie de tine. E o carte foarte buna, pe care v-o recomand, se numeste Totul se intampla pana la 6 ani.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 10+

Mergi la inceput

Ashera la cartea asta ma refeream si eu! E super!

Felicitari ptr burtica...sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,

mai trec si eu din cand in cand pe la voi.
noi suntem bine - ne adaptam la viata in 4.

am cate ceva de vanzare din lucrusoarele pe care nu le mai folosim - daca trebuiesc cuiva - cu mare placere, scrieti-mi pe Pm si discutam. Preturile sunt reduse la jumatate fata de cele initiale - desi toate sunt in stare foarte buna - folosite doar de 2-3 ori.

sper sa nu deranjez daca mai revin si alta data cu alte lucrusoare/jucarii pe care le voi mai scoate la vanzare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Salutare fetele!

Ne-am intors si noi din plimbari . Ma asteptam sa gasesc ceva capitole in plus dar vad ca toata lumea e in vacanta..
Noi am fost la sat, la bunici, strabunici, matusi, etc. Ne-am imprietenit cu tot ce misca prin ograzi: caini, pisici, purcelusi, vacute, gaini, cocosi, etc. Ne-a placut tare mult.

Raportam si primii 2 "fildesi"!!!

Rugaminte la fetele cu bebei mai mari: ce sa-i mai dau sa pape in materie de legume. Fructele le mananca cu foarte mare placere dar legumele nu ii mai plac indiferent cum le combin. Pana acum i-am dat morcov, cartof, dovlecel si de curand fasole verde. Voi le-ati mai dat si altceva la varsta asta?
Va multumesc si va pup.

http://community.webshots.com/user/ade2474
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Roxy eu i-am dat ficatei si brocolli. Chiar si in combinatia asta. A mancat, i-a placut numai problema e la mine, ca nu am descoperit inca modul in care sa ii fac ficateii si sa ii dau sa pape fara sa mi se faca mie rau.

Chiar in timpul sarcinii am mancat brocolli la greu si uite ca acum Deea e inebunita dupa el si ma bucur ca mai ciugulesc si eu un pic de la ea.

Genny nu cred ca trebuie sa tii copilul mereu in brate, dar nici sa eviti sa il iei in brate pe principiul ca se obisnuieste asa. Cea mai buna e calea de mijloc. Trebuie sa fie un pic independent, sa exploreze lumea asta noua in care a ajuns dar in acelasi timp trebuie sa stie ca are mereu pe cineva alaturi sa ii ofere caldura si sprijin ori de cate ori e nevoie.

Ade bine ai revenit!
Eu nu i-am dat prea multe legume, dar a papat pe langa ce ai scris tu si pastarnac, telina, brocolli, spanac, conopida, teoretic i-as mai putea da sfecla rosie si ... nu mai stiu ce, ma pun sa caut hartia de la doctorita.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Salut!

Am aparut si noi...legat de legume ai mei papa porumb cu f mare placere...si in concediu a trebuit sa cumparam porumb fiert, pizza cu porumb, etc.

Va pup!

Mergi la inceput