Gravidute si mamici de Timisoara (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

pussyesti de admirat cu doi copii si fara ajutor prea mare din partea celor din jur. Mie mi se pare f greu pentru ca nu pot face nimic in casa, nu pot gati, nu pot face curatenie, doar de spalat mai reusesc pentru ca bag la masina, de intins e mai freu, dar ne descurcam noi. Oricum, am un program haotic si inca nu reusesc sa ma adun.
Azi avem 3 saptamani de viata si suntem fericite.
toshadorla mine micuta s-a obisnuit in brate, cred, pentru ca dupa ce mananca o tin in brate pana ragaie si cateodata dureaza si jumate de ora si o pun dupa aceea in patut si doarme, nu avem probleme, dar pana adoarme e tot in brate. Nu prea sta linistita treaza, se plictiseste repede si plange si bineinteles ca mami o ia in brate repede ca sa nu planga biata fata. Si uite asa ne distram noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Cristina, Pussi, multumesc de sfaturi.

Te admir pussi, cu doua fete, mici si singura. Eu abia m-am adunat, cu unul singur. Vlad a fost foarte activ, de mic...

Paula, scuze de confuzie. Nu stiu de ce am retinut eu ca de la unguri...

O sa merg prin magazinele din Tm. poate gasesc. Vorbeau fetele cu cateva capitole in urma. O sa citesc si o sa merg, numai bine o si incerc...

Genny, capul sus ca vin vremuri mai bune. Si eu am simtit in primele saptamani ca nu ma pot bucura ca am bebe. Plangeam intr-una si eu si el. Ai grija sa nu ti se opreasca lactatia. Eu asa am patit.
M-am linistit abia cand am reusit sa iau lucrurile ca atare si... inainte. Am fost foarte stresata si plangagioasa. Singurul lucru de care imi pare foarte rau este faptul ca am pierdut lactatia...
Nu te lasa coplesita si nu incerca sa fii o mama eroina care le face pe toate.

http://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz

Mergi la inceput

Genny, nu te gandi ca s-a obisnuit in brate. Pur si simplu are nevoie de tine.

Eu l-am tinut mult pe Vladut in brate si, cand il lasam jos, era fericit. Cica (din carti) acesti copii devin mai repede independenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui genny76

toshadorla mine micuta s-a obisnuit in brate, cred, pentru ca dupa ce mananca o tin in brate pana ragaie si cateodata dureaza si jumate de ora si o pun dupa aceea in patut si doarme, nu avem probleme, dar pana adoarme e tot in brate. Nu prea sta linistita treaza, se plictiseste repede si plange si bineinteles ca mami o ia in brate repede ca sa nu planga biata fata. Si uite asa ne distram noi.

Genny am primit ceva carti, ghidul tinerol mamici, daca vrei iti trimit pe mail. Da-mi pe PM mailul tau. Is cateva lucruri utile.

Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Salutare fetele

Cristna, scuze ptr intarzierea cu care am raspuns. Nu am mai mers in Ungaria, ptr ca analizele mele au iesit foarte proaste si am avut si cateva zile de febra 38.

Fetele, stiti cumva cand se intoarce Bacila in tara? Ca nu mai retin daca azi sau maine.... si tre sa ajung cat mai urgent la el...

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui toshador

Citat:
citat din mesajul lui genny76

Genny am primit ceva carti, ghidul tinerol mamici, daca vrei iti trimit pe mail. Da-mi pe PM mailul tau. Is cateva lucruri utile.

Tosha, iti las adresa mea in PM ca as vrea si eu cartile. Scuze ca ma bag ca musca.

Am si eu cateva carti utile pe care vi le trimit cu drag.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Salutare fetele

Cristna, scuze ptr intarzierea cu care am raspuns. Nu am mai mers in Ungaria, ptr ca analizele mele au iesit foarte proaste si am avut si cateva zile de febra 38.

Fetele, stiti cumva cand se intoarce Bacila in tara? Ca nu mai retin daca azi sau maine.... si tre sa ajung cat mai urgent la el...

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 9+

Ashera in 9 iulie va fi la clinics. Am vorbit azi acolo si mi-au zis ca pe 9 iulie va fi dar ca pana in 15 nu-mi pot face programare.

Sper sa reusesti sa te programezi.

Te-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

toshador
Maine e la Grigoras, deci e in tara maine. Vezi ca la Grigoras mai aveau locuri ptr programari la el, si ptr luni si ptr miercuri... Pate te poti programa mai repede.
Eu o sa-l sun si o sa merg fara programare. O sa incerc sa ajung maine seara la el.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

toshador
Maine e la Grigoras, deci e in tara maine. Vezi ca la Grigoras mai aveau locuri ptr programari la el, si ptr luni si ptr miercuri... Pate te poti programa mai repede.
Eu o sa-l sun si o sa merg fara programare. O sa incerc sa ajung maine seara la el.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 9+

Merci Ashera. Eu am vrut sa stiu cand e in tara. Ieri am facut febra si ma durea un san si de aceea am vrut sa vad cand pot sa-l gasesc. Acum ma simt mai bine asa ca o sa merg la 6 saptamani ca nu am nevoie sa merg pana atunci si sper si nici sa nu fie nevoie.

O seara faina ca noi mergem la plimbarica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

hello trupa,

... ce de mamici noi...FELICITARI !!!
cum eu intru f rar, am ramas uimita.
Eu acu am gatat de recuperat cap curent si cineva zicea de Croatia: noi am fost anul trecut ne-a placut tare mult si am fost prin Ungaria.
Gps-ul ne-a lasat asa ca ne-am descurcat cu harta pe hartie mult mai bine si mai usor decat ne-am asteptat.
Spre deosebire de Ro, pe tot parcursul drumului am gasit semne de circulatie sa ne arate ce si cum....nu ne-am ratacit nici macar 1 data pana la Trogir (acolo am fost in concediu).
In Croatia mai e de vazut un parc super, nu-mi aduc acum amite numele dar e vestit, atentie insa ca sa ajungeti inainte de 4 ca sa prindeti ultimul tur...noi nu l-am prins :(.

Am vazut ca se plang mamicile ca abia se descurca. marturisesc ca exact asa am simtit si eu mi se parea ca nu fac destul de bine ca bebe e nemultumit de-aia plange (aveam colici). Abia pe la 2 luni jumate am inceput sa ma bucur de Alex, pana atunci mi se parea ca abia 'supravietuim' zilei curente. Asa ca relax...toata lumea trece prin faze de disperare dar dupa perioada asta urmeaza bucuria ca bebe iti zimbeste, ca rade, ca doarme, ca exista (astazi facem 3 luni si nu-mi vine sa cred ce disperata si stresata am fost primele 2 luni).

Na hai ca m-am intins prea mult....va pup

Alex...mamica de Alex

Mergi la inceput