Gravidute si mamici de Timisoara (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Irina, Vlad e foarte bine. N-are treaba. Nu i-am mai dat caise.

Am incercat sa-i dau manadrina, cate putin si dupa 2 zile i-au iesit niste pete pe spate. Am oprit si acum nu mai are. De maine incercam fasolea verde.

Fetele care aveti bebei mai mari, le-ati dat brocoli si ficatel? Ca ma bate gandul...

http://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui genny76

Fetelor noi suntem pe drumul cel bun, dormim mai bine si mancam mai bine,avem si colici seara de obicei incepe pe la ora 22.00 si ii trece pana la ora 24.00, dar acum eu m-am lipit de o tuse seaca si am racit putin, am luat sirop STODAL de ieri dar nici o ameliorare. Azi dimineata am luat si un paracetamol sinus, sper sa ma fac bine cat mai repede si sa nu o racesc si pe bebita mea. Voi cum v-ati tratat raceala in timpul alaptarii?
toshador tu cum te mai descurci? Ce-ti face bebita ta? E ok? Cum va descurcati cu colicile?

Salutari fetelor.

Genny noi suntem mai bine. Am inceput sa ma descurc mai bine cu fata.Mami meu mai sta o saptamana cu noi si dupa va sta tati nostru inca 3 saptamani. pot sa zic ca sunt o norocoasa cu o asa familie. Azi noapte a fost prima noapte doar noi trei, ca mami meu a fost plecata si nu a dormit la noi. A decurs totul destul de bine. Din pacate ieri toata ziua a avut dureri de burtica. I-am dat 2 preparate si fara ele nu i-au trecut. O singura data a mai avut asa dureri mari si eu cred ca a facut de la ciuperci. Azi voi incerca sa nu mai manac ciuperci sa vedem cum va fi.
In rest e ok. A fost mai greu prima saptamana cand plangeam si nu stiam ce sa fac cand o vedeam pe asta mica ca se carceste de durere. Problema nu era durerea fetei dar psihicul meu. Acum mi-am revenit aproape complet. Cand is tare obosita mai plang dar imi revin destul de repede. LA baita e ok doar daca o hranesc cam cu o ora inainte, altfel urlam din toti plamanii. Daca ne hraneste mami atunci chiar ne place si stam si la masaj. Am incercat sa ii fac baita de pe la 9 si acum tot mai tarziu ca sa ii fac un program de noapte. Ieri a fost prima data cand a adormit imediat dupa baita.

Cam aste-s noutatile pe la noi. Tu unde mergi la plimbare? noi am constatat ca trotuarele din zona noastra is varza si plimbarea ne-o facem de la Resitei pe linia lui 7 pana in sinaia,prin fata la Iosefin, ca sunt puse dale si nu hurduc copilul.

V-am si mai vrb ca s-a trezit asta mica

Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Neata si sa aveti o saptamana minunata!

Roxyn umbreluta nu am luat-o de la unguri ci de la nemti de pe un site, sa ai mare grija la mecanismul de prindere daca e bun pentru caruciorul tau. Al meu are barele prea late pentru gaura de la mecanism

Tosha ai sa vezi ca dupa ce ii plimbi pe trotuarele care ii hurduca ca asa dormi mai bine, daca apoi ii duci pe din alea renovate atunci se trezesc ca nu ii ma zdruncina nimic.

Noi ieri am tras o fuga pana la Belgrad. Mergea un coleg de-al lui Vali cu familia si am zis hai si noi ca si asa n-am mers. Ne-am plimbat prin gradina zoologica si un pic prin orad, cred ca era un fel de centru ca aveau niste magazine super pe acolo care mai si afisau reduceri mari. Din pacate nu am apucat sa intram si prin ele, maaaare pacat . Asa ca mi-am luat doar o palarie de soare rosie cu buline albe ca era cam cald. Marius a fost super cuminte, a stat in carucior, o singura data a vrut in brate, pe drumul cu masina a mai dormit. Doar ca mi s-a parut ca a mancat mai putin decat de obicei. In ultimele zile e cam marait, roade tot ce prinde si se trezeste des noaptea...Oare e posibil sa ii iasa si al treilea dinte la abia 5 luni? Sau o fi de la cei doi care is iesiti deja? De fapt vad ca Roxym anunta 3 dintisori deci....

Aaaa si sa adaugam ca a mancat si caise si piersici pe langa ciresele si marul care le manca deja. Seara papa branzica cu caisa sau mar, la pranz am introdus supica de legume din care ii fac pireu si momentan ii place. Sa vedem ce legume mai adaugam pe langa morcov cartof, patrunjel si ceapa. Dar asta dupa joi cand o sa avem bilantul de 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

la noi azi e prima zi la cresa, din momentul in care am intrat si au vazut copilasii si jucariile nu ma-au bagat in seama, si educatoarea mi-a zis dupa 20 de min. ca pot sa plec! N-au plans! la 13 merg sa le iau! Nu-mi gasesc locul acasa!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

toshador ma bucur ca sunteti bine, noi inca mai lucram la asta, cu psihicul am stat si eu foarte prost, adica aceleasi simptome de plans si de oboseala care-si spuneau cuvantul, ma bucur ca macar ai ajutoare de nadejde, eu nu pot sa ma bucur de privilegiul asta ca la mine chiar nu are cine sa stea cu noi, tati ar vrea el dar nu primeste concediu dupa cum am scris mai sus. Dar asta este, trebuie sa ne descurcam si singure. Azi am avut o zi foarte grea, s-a trezit micuta mea pe la ora 9.30 si nu a mai dormit pana pe la ora 16.15. Medicul mi-a zis ca e ok, ca are zile bune si zile rele dar mie mi s-a parut ca e prea mult. Adevarul e ca avea niste dureri de burtica de se chircea saraca si se aduna, asa ca azi am stat mai mult cu ea in brate vorbindu-i, cantandu-i si dansand prin casa. I-am dat si picaturi de Sab Simplex si de abia s-a linistit. Tu ce-i dai micutei tale pentru colici?
Eu inca nu am introdus ceaiul micutei mele daca tot am lapte medicul mi-a zis sa nu-i dau inca. Nu stiu daca fac bine sau nu dar incerc macar.
Cu plimbatul inca nu am inceput serios, doar seara mai iesim putin prin zona. Dar sa sti ca langa cimitir este un parc superb, recent amenajat, acolo vom merge de saptamana viitoare, sa avem o luna macar. Tinem legatura ca si eu as dori sa ne vedem si sa ne plimbam cu printesele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Irina, Vlad e foarte bine. N-are treaba. Nu i-am mai dat caise.

Am incercat sa-i dau manadrina, cate putin si dupa 2 zile i-au iesit niste pete pe spate. Am oprit si acum nu mai are. De maine incercam fasolea verde.

Fetele care aveti bebei mai mari, le-ati dat brocoli si ficatel? Ca ma bate gandul...

mamica de Vladut

http://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz

Poti sa=i dai linistita, numai sa ii placa. Incearca ficatelul in pireul de cartofi.

Pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

la noi azi e prima zi la cresa, din momentul in care am intrat si au vazut copilasii si jucariile nu ma-au bagat in seama, si educatoarea mi-a zis dupa 20 de min. ca pot sa plec! N-au plans! la 13 merg sa le iau! Nu-mi gasesc locul acasa!

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Waw ce curajoase si cuminti sunt tzustele!!! pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Lucia, distractie placuta la Brad!

Dya, dentistul meu este o ea Dr Marian de pe str. Sf Apostoli Petru si Pavel (fosta Borzesti). Este mai scump la ea dar lucreaza ft ft bine, sunt ft multumita.
Daca vrei iti dau nr de tel sa te programezi.

Pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

al noi totul e ok cu cresa, de dimineata erau nerabdatoare sa plecam si totul a decurs normal cand le-am lasat si le-am spus ca plecam.

genny stiu ca-i greu singur, dar te obisnuiesti. eu am fost cu amandoua sinura, sfaturi sunt mule de dat, dar de tine depinde totul! Tu trebuie sa te organizezi in asa fel incat sa va fie bine la amandoua!
roxyn poti sa dai, brocoli nu le place la Tuste, dar ficatel...gol l-ar manca. Cu citricele ca ziceai de mandarina, eu zic s-o lasi pe iarna cand e perioada lor, acom nu sunt nici gustoase, nici zemoase, nu mai au proprietati si sunt ff acide. Eu le-am dat in fiacare zi de la 1 an cam 30 ml suc de lamaie... si in urma cu 2 sapt. incep sa-mi faca eritem fesier.. am scos pe rand tot ce crezusem eu ca le provoaca... defapt erau lamaile...asa ca nu le mai dau decat la 3-4 zile si mai putin... sunt acide!

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui genny76

toshador ma bucur ca sunteti bine, noi inca mai lucram la asta, cu psihicul am stat si eu foarte prost, adica aceleasi simptome de plans si de oboseala care-si spuneau cuvantul, ma bucur ca macar ai ajutoare de nadejde, eu nu pot sa ma bucur de privilegiul asta ca la mine chiar nu are cine sa stea cu noi, tati ar vrea el dar nu primeste concediu dupa cum am scris mai sus. Dar asta este, trebuie sa ne descurcam si singure. Azi am avut o zi foarte grea, s-a trezit micuta mea pe la ora 9.30 si nu a mai dormit pana pe la ora 16.15. Medicul mi-a zis ca e ok, ca are zile bune si zile rele dar mie mi s-a parut ca e prea mult. Adevarul e ca avea niste dureri de burtica de se chircea saraca si se aduna, asa ca azi am stat mai mult cu ea in brate vorbindu-i, cantandu-i si dansand prin casa. I-am dat si picaturi de Sab Simplex si de abia s-a linistit. Tu ce-i dai micutei tale pentru colici?
Eu inca nu am introdus ceaiul micutei mele daca tot am lapte medicul mi-a zis sa nu-i dau inca. Nu stiu daca fac bine sau nu dar incerc macar.
Cu plimbatul inca nu am inceput serios, doar seara mai iesim putin prin zona. Dar sa sti ca langa cimitir este un parc superb, recent amenajat, acolo vom merge de saptamana viitoare, sa avem o luna macar. Tinem legatura ca si eu as dori sa ne vedem si sa ne plimbam cu printesele noastre.

Genny eu ii dau pt colici "Gripe Baby Water" sau "Espumisan L". Ambele functioneaza la a mea. Si ceai am inceput sa-i dau din a doua saptamana, cand avea niste colici ca nu mai stiam ce sa-i fac. Sincera sa fiu cate-o data ii ajuta cate-o data cum ziceai si tu ma plimb cu ea pe burtica si povestim pana ii trece. Sa stii ca si a mea are zile bune si zile proaste. De ex ieri a dormit mai toata ziua si seara a adormit destul de greu. Eu ma stresez ca imi doarme putin, dar mami zice ca e normal, ca sunt unii copii care pur si simplu nu sunt somnorosi. Ii multumesc celui de sus ca doarme noaptea si ziua o tin cu noi in sufragerie pe paturica ei si povesti, nu in brate! Incerc sa o iau in brate doar cand plange sau o doare burtica. In rest povestim de la distanta.

Referitor la parc...ai dreptate, parcul Clabucet e foarte frumos dar e ffffffffffffffffffff aglomerat. Noi am fost acolo acum o saptamana seara si sincera sa fiu am avut impresia ca eram inpiata. Mi se pare ca inca e prea mica fetita sa mergem in aglomeratia aeea si in plus oricum nu stie ea ce facilitati ofera parcul. Asa ca noi ne plimbam prin cartier .

Si mie mi-ar place sa ne mai vedem dar eu zic ca undeva pe la o luna si as vrea sa ies cu ea in lume mai serios. Poate atunci facem si o intalnire de burtici/mamici si venim si noi.

V-am pe toate

Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

Mergi la inceput