Gravidute si mamici de Timisoara (31)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_nagy spune:
Irina, si eu am fost in reparatie acum cateva luni si am avut si dureri ca am incercat fara anestezie la plombe si apoi mai tarziu la extractie cu anestezie.
Si asa le trebuie la bunici daca nu stiu sa asculte si de noi.
Pupici la Deiutza!!!
Lucia, asa facea si Bea la bucatarie si mai face si acum dar daca gatesc si spal vase nu am cum sa o tin in brate si plange cat plange cu picioarele mele in brate si apoi se linisteste. Asta e ce sa facem!
Cum mai papa?
Va pupam!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Am reusit sa rezervam si noi in Muntenegru langa Budva 10 zile cazare. Plecam in 25 iulie. Abia astept si sper sa fie vreme frumoasa!!!
Miha a plecat azi in concediu cu piticii. Concediu Placut!!!
Noi astazi plecam la sat, asa ca in we nu o sa va putem citi.
Pupici la toti copilasii!!!! 
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
dyanira spune:
Genny mult succes iti doresc si multa rabdare.Stiu cum e si mie mi-a fost tare greu dar incet incet trec toate acum nici nu imi vine sa cred ca Andrei are deja 10 luni.Si acum e greu dar nu se compara cu primele luni.Deci rabdare ca vin si vremuri mai bune si asta ti-o spune o mamica care a fost super disperata!!!![]()
Cristina, Irina am vazut ca ati fost pe la dentisti imi puteti recomanda unul bun!!!!
Miha concediu placut, plecam si noi marti sau miercuri la munte in functie de tati!!!
Ale si Andrei musca si plezneste nu il prea pot dezvata degeaba ii spun eu serios ca el rade doar la taica su intelege ca e ceva serios si nu trebuie sa faca!!!
Ahh siam uitat sa va spun avem si o maseluta de fapt un colt doar sus noi le asteptam pe alea de jos si a iesit sus!![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
_irina_ spune:
Sa va spun si eu problema mea kakacioasa, poate stie careva ce sa mai fac.
Deea are de 3 zile diaree, 3 scutece puturoase, de dimineata. Dupa-amiaza nu mai face nimic. In prima zi i-am dat banana si cand am vazut ca nu mai face am zis ca am scapat, dimineata, surpriza, am luat-o de la capat. Ii dau cam ce imi trece mie prin cap ca ar putea sa o stranga la burtica, morcov, orez, branzica... dar nu mai stiu ce as putea sa ii dau.
In rest nu are nici un alt semn, temperatura sau altceva.
Ieri maica'mea i-a dat mar ca am uitat sa ii zic sa nu ii dea asa ca azi nu am prea am avut mari sperante. Dar poate maine... o fi mai bine.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
Roxyn spune:
Buna dimineata!
Noi avem 3 dinti, facem progrese![]()
Bpaula, cand ne-am intalnit in centru ai spus ca ai luat umbreluta de la unguri. Poti sa-mi spui mai exact de unde si cat a costat?
Multumesc
http://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Sa va spun si eu problema mea kakacioasa, poate stie careva ce sa mai fac. Deea are de 3 zile diaree, 3 scutece puturoase, de dimineata. Dupa-amiaza nu mai face nimic. In prima zi i-am dat banana si cand am vazut ca nu mai face am zis ca am scapat, dimineata, surpriza, am luat-o de la capat. Ii dau cam ce imi trece mie prin cap ca ar putea sa o stranga la burtica, morcov, orez, branzica... dar nu mai stiu ce as putea sa ii dau. In rest nu are nici un alt semn, temperatura sau altceva. Ieri maica'mea i-a dat mar ca am uitat sa ii zic sa nu ii dea asa ca azi nu am prea am avut mari sperante. Dar poate maine... o fi mai bine. de Andreea-Maria "Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi." Gabriel Jose Garcia Marquez |
irina, da-i smecta, face minuni.....mie homeopata mi-a zis sa nu ii dau banana in primele 2 zile ca nu face bine la burtica; noi ne-am tratat cu orez cu morcov, lapte fara lactoza+cereale simple de orez,pufuleti(fac bine ca au amidon de porumb si strang la burtica),branzica......
sper sa treaca repede....incearca sa nu o mai scoti afara 1-2 zile....pediatra cu care am vb la tel a zis ca ea a observat ca, copilasii fac diaree in perioadele cand dau astia cu substante in aer....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Fancy spune:
Roxyn, bravo pt dintomani:)
Cristina, da, asa cunoscuta e faza aia cu bebe imbratisandu-mi picioarele si eu spaland vase:)...ce sa le facem!? asta este!vb ta, ne descurcam cum putem.......Iulia papa mai binisor, adica papa putin dar e super ca mananca:), probabil atata are organismul ei nevoie...am reusit in sfarsit sa ne dublam greutatea de la nastere la 11 luni:)
eu plec maine la Brad la socri cu Iulia vreo 2 saptamani, nu ne mai "vedem" pe aici, va citesc atunci cand ma intorc...
aaaa, am fost ieri la pasapoarte la mall, nu am stat mult....dupa pasapoarte am fost la Star Bucks, s-a deschis de curand, e bestial localul....adica eu sunt o impatimita a cafelelor de tot soiul si imi place:)...ar trebui sa ne dam o intalnire acolo data viitoare cand vrem sa ne vedem:)
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
_irina_ spune:
Lucia
saru'mana frumos pentru sfaturi, o sa incerc sa vad ce reusesc. Azi noapte a fost groaznic, m-a apucat si pe mine si era si ea cu dureri de burtica asa ca am facut kilometri intre baie si Deea sa ii schimb scutecul.
Am primit de la doctorita Bitocs si Furazolidon. Sper sa isi faca efectul daca nu bag smecta.
Mi-ai facut o pofta cu Starbucks-ul...ca imi ploua in gura.
Roxy felicitari pentru dintoci! Cum se mai simte Vladut?
Dya dentista mea nu stiu cat de de buna, e o buna prietena (amica) a mea, imi place ca lucreaza atent si cu grija si tot timpul face tot posibilul sa nu ma doara. Joi mi-a bagat 2 anestezii ca inca ma mai durea dupa prima. A fost greseala mea ca am fumat inainte si de aia nu a prins. Din pacate ca si frizerul e in celalalt capat al orasului, ca imi era aproape de serviciu.
Cristina wow, fara anestezie. Eu as muri fara anestezie. Esti curajoasa!
Meli ?
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
genny76 spune:
Fetelor noi suntem pe drumul cel bun, dormim mai bine si mancam mai bine,avem si colici seara de obicei incepe pe la ora 22.00 si ii trece pana la ora 24.00, dar acum eu m-am lipit de o tuse seaca si am racit putin, am luat sirop STODAL de ieri dar nici o ameliorare. Azi dimineata am luat si un paracetamol sinus, sper sa ma fac bine cat mai repede si sa nu o racesc si pe bebita mea. Voi cum v-ati tratat raceala in timpul alaptarii?
toshador tu cum te mai descurci? Ce-ti face bebita ta? E ok? Cum va descurcati cu colicile?
Roxyn spune:
genny78, intreaba medicul daca ai voie sa ieie Oscilococcinum. Eu asta am luat cand alaptam.
http://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz