Copilasi de Iulie-August 2004 * (24) * LMA
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Mneazta ! Rox, trimite-mi si mie o cana mare sa-l folositi sanatosi si cu pofta |
trimis!!! multumecs
roberta04 spune:
'Neatza! Vreau si eu o cana tripla!!
Nu stiu daca am astazi timp sa mai merg la un medic, daca nu, o sa incerc sa iau antibioticul prescris.
Fetili, eu am inteles ca Ilinca e la mamaia, adica la bunica si nu la mare Carmen, receptie pentru confirmare!!
Eu azi fug sa imi aduc copilul, nu stiu cand vin dar ii fac baie si poate apuc sa ii spal din haine, maine fac mancare pentru 3 case, fug pe seara sa il duc inapoi acolo, iar sambata noaptea poate am si eu timp sa imi fac bagajul Scuzati ca ma tot plang dar deja e cam mult chiar si pentru mine...
Soacra mea ma dispera, in fiecare zi imi zice ca nu mai poate, ca e foarte greu sa stai cu Matei, ca e mofturos, ca e alintat, ca nu mananca, ca ea e bolnava, ca nu stie ca sa ii mai faca... Azi i-am zis sa il mai tina o saptamana, dupa care il incui in casa, singur la etajul 9. Eu nu imi recunosc copilul in ce zice ea, daca e asa e din cauza ca il alinta in exces. Eu acasa nici nu simt ca am copil in casa.
Cam atat...
carmenp spune:
mamaia&tataia, 5 margarete;))
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp azi ne indreptam spre marasesti city, ilinca pleaca in excursie la mamaia;)) excursia de vara |
szivarvany spune:
Roberta,
ai incercat sa ii dai un salar soacrei ? Poate o ajuta sa nu mai boleasca atata Serios vb, o cale de compromis prin care sa o multumesti. Sigur exagereaza sau pur si simplu habar nu are cum sa il ia pe Matei pe care tu il simti si il stii. Cine stie, poate e ca Giulia, cand te simte "moale" si fara idei sau imaginatie, isi iese din piei si ti se urca pe cap din plictiseala
Sper ca ajungi si la doc sau macar sa iei antibioticele care nu-ti fac rau
Si cine a zis ca doar tu te plangi, ha ??? Eu te admir ca reusesti sa te aduni cu asa un program concentrat, insa sunt sigura ca vei face tot.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
kim222 spune:
Robi eu sint campioana la plins in ultimul timp!
Daria ,am trecut RAR-ul si fara spaga ..acum sa vedem la inscrisul masinii in circulatie..
Roxa asa deci la expresso ma invitasi!..Ieri am ratat..dar nu mai ratez!
g_ioana spune:
Neatza,neatza...ma inscriu si io la cafelutza la Roxi!!
Robi noi luam pepeni de la..aprozar,pe bune s-a deschis in cartier un aprozar unde au tot felul de fructe si legume multe din import dar si din romanika...tinem pumnii sa le rezolvi pe toate...meii io nu stiu de unde ai atata energie!
Viviahai meii ca dupa ploaie iese si soarele sigur!!
Si io intelesesem la fel ca Ilinca este la mamaie...btw Carmencita anu asta tot in italika va bronzati?
Io m-am hotarat azi sa-mi iau de luni concediu si sa plec la buzau cu cupilu,asa pot sa lucrez si io linistita la teza si mandra sa se joace si sa fie supravegheata de altcineva,ca la servici cu ea nu prea fac mare branza...si cum de azi intr-o saptamana suntem la mare...parca mai prind si io niste energie..
sunt in zona incerc sa-l impresionez pe sef
carmenp spune:
olvia, am citit da` n`am inteles ce problema aveti cu viza da`nteleg ca s`au strins mai multi nori pe strada voastra, las` ca da el si soarele
roberta, , ai o soacra buna tare...
gioana, n`am stabilit inca nimic cu concediu, am rata o croziera in italia pe motiv de perioada. acu incerc sa`mi gasesc ceva pe la turc da` ie nijte scoruri, breee, de`ti sta mintea;)) mai cat, inca n`a aparut oferta care sa ma multumesca:D
apropos, sondaj de opinie, voi unde plecati anul asta? ma inetreseaza iegzact hotel, iegzact peioada, iegzact pret
dario, sper sa ajung azi sa trimit banii, shame on me
leeloo2004 spune:
Buna fetele! Tocmai m-am intors de la serbare, Stefan a fost super (mie mi-au dat evident lacrimile...), si-a spus versurile la poezie (bine, nu singur, doamna ii soptea si el repeta ), dar a fost super,imi pare rau ca nu l-am filmat sa-l vada si taica-su, doar am facut fotografii...
La birou am multa treaba, dar nu conteaza ca miine sunt pe plaja...!!!!!!!!!
Apropos de sondajul lui Carmen, noi mergem acum o saptamina la mare, la Nesebar in Bulgaria - 7 zile in sistem all inclusive la hotel 5* (cred ca ii zice Sunny Beach, ai m-ai prins ca nu sunt sigura), cost total 4 persoane 790 euro. Mai mergem o saptamina in august (din 15) in Bucovina, la Hotel Sofia in Sucevita, cost apartament pt 4 persoane cu mic dejun, 1800 ron...satisfied??
Kim - nu cedati asa de usor...multa energie pozitiva catre voi!!!!! Si cind ma intorc, sa aud vesti bune!
In rest va pup pe toate, sa fiti cuminti cit lipsesc si sa ne auzim sanatoase pe 6 iulie!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo, felicitari absolventului
Si vacanta super insorita si relaxanta si frumoasa sa aveti
Carmen, , noi suntem alea fara vacanta de vara asa ca macar vremea sa tina cu noi sa mergem cat mai des la bai in Felix
Ioana, te-ai scos, tare fain planul
Kim, asa-asa, doar vesti bune de acum inainte, da ?!
Sa strig catalogul ? ...
Kro, Pako, Mitzu, Andries, Amironeanu, Corianai, Lia, Eli, Alice, Ina, Marina, Adema, Vrabiuta, Rain, Irrinuca, Nora, DoamnaBibi ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alice2004 spune:
Ooops, sa nu raguseasca Dariutza de atita strigari ... iote-ma, sint acilisha ! Nu am insa nimic nou de semnalat ... asa ca va citesc din umbra, sau ma rog, vorba vine ... ca la Bucuresti ori e soare orbitor si temperatura de salta mercurul din termometru, ori e furtuna si trasneste peste tot !!
La multi Ani tuturor sarbatoritilor pe care nu am apucat sa ii felicit, , sa fiti sanatosi si voiosi ! Am vazut si pozici ... am citit tot din urma ...
Pentru Roberta, in mod special, ca am vazut ca are o nelamurire cu capusele, este la Clinica virtuala aici pe forum un subiect despre capuse, citeste acolo eventual, ca scriu fetele ce si cum, de analize si ce trebuie facut ! Io sper ca nu e cazul de muscatura de capusa ! Pupici si sa ai grija de tine !
Daria, multumesc si eu pentru operatiunea "cadoul" !! Ai fost super !! Si de ce nu aveti concediu vara asta ?? Macar citeva zile ...
Oare ce mai face Mitzu ?? Ca vad ca nu a mai scris de ceva zile, cum o fi Tudor ?? Sper din suflet ca bine !!
Roxi, sa stapinesti sanatoasa masinuta de cafea !
Si noi ne-am luat masina de piine, Florin e super incintat, el e cu retetele si cu facutul, io cu partea finala, adicatelea cu mincatul !
Gabi, sa aveti un concediu minunat ! Si La multi Ani si pentru tine si pentru sotul tau, sa fiti fericiti si sanatosi impreuna, sa va bucurati de juniori !
Io-s pe aici ... mai (ma fac ca) muncesc, mai citesc pe forum ... dastea grele !
Va pup cu drag pe toate !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete