Copilasi de Iulie-August 2004 * (24) * LMA
Raspunsuri - Pagina 7
cristalina spune:
Neata!
Aseara ma gandeam sa va povestesc ca sunt extrem de bucuroasa ca si-a revenit Maria, am iesit pe afara, au primit cu ocazia asta invitatii la ziua unui vecin ...nebunie...
Nu le mai bagam in casa, dar oricum noi nu avem program prelungit vara...daca la 21.00 nu am terminat cu baia si nu suntem in pat sa astepte lapticul e de rau )
Noroc ca nu am zis, pen' ca inainte de culcare, a mea , a vomitat si a umplut patul, pe ea, pe mine, a trezit-o pe galusca mica, noroc ca n-a vomitat pe ea, i-am schimbat raza de actiune in ultimul moment ...nebunie. Se ineaca de la muci, nici nu-i sufla nici nimic...Dar am fost calma de data asta
Roxi, multumesc ca ma mai linistesti...:) Va urez sa ajungeti la program normal de somn cat mai repede.
Daria, lasa ca nu e musai sa fie bec...
Dana, la inceput e cam stresant, tot timpul te gandesti la concursuri, evaluari...Pe urma te obisnuiesti. Daca n-ai proiecte n-ai bani, asa ca mai bine sa ai proiecte!
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
neata
maaaiii dar chiar unde sunteti toate???
Cristal, multumim, noi tot prost cu somnul... dar deja a devenit o obisnuinta deci nu mai zic nimic. sper sa fiti mai bine cu mucii.
ia treceti rapid la raport pe ziua de azi ca una-doua scot
eeeee....
szivarvany spune:
Buna dimineata,
semnez asa pe scurt, am o groaza de lucru
suntem bine, mancam toata ziua visine si cirese si piersici sa avem energie
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
kim222 spune:
Situatia la noi sta cam asa,azi depunem pt a 3 oara la primarie. Daca nu primim viza singura solutie este actionarea in judecata ..deci chestie de 4 ani in medie, ca durata.Tati nu este dispus sa accepte situatia si vorbeste de revenirea in toamna in USA.
Ginditi-va si voi la mine zilele acestea..am nevoie de energii pozitive . De aceasta saptamina depinde viitorul nostru ...ce timpenie!
Am inceput de 2 zile si accupunctura pt reglare psihica, sa vedem ..
La multi ani tuturor copiilor pe care i-am ratat..la fel tie,Gabi si sotului tau!
Cristalinule cind apari prin zona sa ne vedem?
Danule tu cind ai zis?
carmenp spune:
ei doamneee, is pe spate
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Noi am lipsit motivat..am fost la Bucuresti si am rezolvat cu testul pt masina, dus tata la spital,vizite la Ministerul sanatatii..apoi am fost 3 zile la Alexandria la sora mamei . Am reusit sa ducem copilul in Cismigiu sa vada lebedele, in parcul Tineretului..si toate parcurile din Alexandria. Va las doua linkuri,primul cu casele tiganilor din localitatea Buzescu (as vrea sa va vad reactia:)): http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Buzescu?authkey=Gv1sRgCOPq-Myuy7qJCg#slideshow/5350258425282792242 http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Iunie2009?authkey=Gv1sRgCJK95NjXxpPv1wE#slideshow/5350255523555648274 |
baftaaaaa
szivarvany spune:
Kim, tin pumnii, sper ca stii, da ?
Eu am fost la minitoys, a sosit coletul, maine adaug acumulatorii si-l trimit la Ploiesti, yuhuuu
Restul de banuti ii impartim intre Bogdan si Sebi, da ?
Merg pe prima pagina.
Gata tranzactiile.
SA STITI CA OFERTA E VALABILA PT CINE VREA SA MAI TRIMITA BANUTI, II IMPART EU PENTRU CEI DOI COPII CE ASTEAPTA OPERATIILE, CA PUTIN CU PUTIN SE ADUNA,
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
g_ioana spune:
Neatza
Daria multe si multi pentru finalizarea actiunii cadoul lui Bradutz!....btw de fructe si energie mandra mea s-a axat pe pepeni care fatza de anul trecut sunt surprinzatori de dulci si buni
Vivia multa bafta si-ti trimit de la ieshi muuulta energie pozitiva..o sa se rezolve pana la urma!
Carmencita cum ie viatza la mamaia?:)))
sunt in zona,da' ma doare capul de vreo doua zile,nu stiu ce am..hai sa avem o zi buna,pupicei
roberta04 spune:
OLIVIA, bafta!!!
IOANA, de unde iei pepenii? Din piata sau de la supermarket?
DARIA, esti o scumpa! Multumim!
Sa va povestesc ca azi am fost la dermatologie pentru ca de vreo 3 saptamani mi-a aparut o chestie pe san, o pata care nu a cedat la nimic.
M-a bagat in boale doctorita, cica seamana cu o muscatura de capusa si mi-a dat antibiotice. Eu fac urat la antibiotice, daca nu fac alergie, atunci am cele mai urate reactii adverse posibile, de doua ori in ultima luna era sa ajung in perfuzii dupa ce am varsat o noapte intreaga...
Duminica plec pentru o saptamana si nu prea stiu ce sa fac...
Daca era capusa, am citit ca ar fi trebuit sa vad o ganganie acolo, eu m-am trezit cu pata respectiva intr-o dimineata.
roxanaz spune:
neata!!
Robi, nu poti cere o a doua opinie? stiu ca de obicei muscatura de capusa nu doare si nici nu o simti dar...nu stiu ce sa zic. nu ai o clasa de antibiotice care sa nu iti dea asa efecte adverse? la ce produse ai avut probleme?
Cristal sper ca ati avut o noapte mai linistita....
Ioana, io am inteles de la Carmen ca doar Ilinca e la Mamaia.... no?
io dau din coada de fericire, ieri ne-am luat un super espressor... asa ca acum beau caffe latte ca la bar.... mi-a facut barbata-miu damblaua ca il omor de vreun an la cap
ma duc sa termin supa. sa aveti o zi excelenta!!
szivarvany spune:
Mneazta !
Rox, trimite-mi si mie o cana mare sa-l folositi sanatosi si cu pofta
Kim, asteptam vestile bune
Roberta, cum esti azi ??? Si eu zic sa mai mergi la un doc.
-------
-------