Copilasi de Iulie-August 2004 * (24) * LMA
Raspunsuri - Pagina 9
kim222 spune:
DA S-A REZOLVAT ..DAR CU TAXA DE PRIMA INAMTRICULARE TRIPLA!!!..DOAR VREO 3000 EURO
Am uitat sa va spun ca Luca este in perioada de desenat...si am sa scanez ce-a desenat azi..pe mama in mormint!
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 DA S-A REZOLVAT ..DAR CU TAXA DE PRIMA INAMTRICULARE TRIPLA!!!..DOAR VREO 3000 EURO |
....aoleuu maica ce taxa
Leeloo felicitari pentru Stefan si concediu placut!!!!
Alice cuscreloo asa a fost si la mine,vreo luna de zile masina de paine a fost in exclusivitate jucaria lui tati,dupa care tot pe mine a cazut sa pun de paine ca altfel n-aveau ce manca...io recunosc ca nu mananc decat 2 feliute de paine toata ziualica...ce mai face Gizmo este in vacantza sau mai merge la gradi?
Carmencito referitor la sondaj,io anu asta m-am scos cu un bilet mai ieftin decat anul trecut,am mers pe mana surorii mele care a fost acum doi ani in aceleasi conditii si a fost multumita,asa ca mergem la eforie nord,la hotel petrolul,in perioada 3-10 iulie,cazare mic dejun si pranz pentru tot familionul doar 12 milioane juma!
Meii io cred ca Mitzu este deja plecata la bulgari ca parca asa zicea ca pleaca in perioada asta!
Daria s-ar putea sa ajungem si noi in orasul vostru in vara asta ca ma bate sotiorul la cap ca vrea sa-si revada locurile in care s-a nascut
szivarvany spune:
Kim, ce taxa
Mai, Luca e in perioada creativa, indiferent ce deseneaza. Si`apoi daca inca il preocupa problematica mortii, nu ai ce face
Ioanaaa, doar sa ma anunti din timp sa nu patesc cum am facut cu Polux ca aveam treaba
Giulia e in perioada de studiu insa e smechera.
Tot intreeaba cum se scrie cate o litera, apoi vine si ti arata de ex cum se scrie Sela sa pic jos. Stie sloganul meu cu ai atata timp sa inveti ... dar m-a invartit si tot a reusit
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alice2004 spune:
Oau, Olivia, maicutza, da' ce-ati inmatriculat ?? Naveta spatiala ?? Asata da taxa ... sau daca stau sa ma gindesc mai bine, au inclus si shpaga in pret ?? Uel, bine ca s-a terminat cu bine, zic io !!
Ioana, gizmoul nu mai mere la gradi, e in vacanta, mai erau doo saptamini pina pe 1 iulie cind puteam sa il duc, dar am optat pentru statul acasa,ca erau putini copii in grupa si cum el era maaare fan trezit dis de dimi.. Cu masina de piine sper sa ramina pe miinile lui Florin, ca daca ma mai apuc si de asta, chiar ca ma duc cu cercul pe cimpii !! El are timp de citit pe forumuri, de experimentat retete, io le am pale mele care oricum imi maninca 150 % din timp !!
Carmen, ca intrebai, noi vrem sa plecam in Bulgaria la mare anul acesta, ca m-am saturat de nesimtirea romaneasca si de preturile astronomice pe care le practica hotelierii nostri ! Asa ca ii imbpgatim pe pretenii nostri bulgaroii, macar dai un ban dar stii ca primesti ceva la schimb ! O sa il intreb pe Florin de date suplimentare si itz spun, ca tot el se ocupa de treaba asta administrativa !!
Asaaa, da, Mitz cred ca e si ea la bulgari, am uitat ca spunea ca pleaca !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
fuarte bine, bravo, scrie mare sa vada tuata lumea;))
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana Carmencito referitor la sondaj,io anu asta m-am scos cu un bilet mai ieftin decat anul trecut,am mers pe mana surorii mele care a fost acum doi ani in aceleasi conditii si a fost multumita,asa ca mergem la eforie nord,la hotel petrolul,in perioada 3-10 iulie,cazare mic dejun si pranz pentru tot familionul doar 12 milioane juma! www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele, gorodeii noi |
g_ioana spune:
As scrie si mai mic,da' nu se poate..prietenii stiu de ce...este un ochi in plus care ma monitorizeaza si imi puneam sperante in miopia lui
Alice asa am zis si io ca nu ma bag peste jucaria lui...da' nu puteam lua cupilului painea de la gura
A mea este in perioda de "zburd toata ziua"..primul lucru cand se trezeste intreaba"cand mergem afara"..iar afara se intalneste cu gasca de la gradi si face concurs de biciclete si de jucat cu mingea...mai au si perioade linistite cand deseneaza sau scriu cu creta...numai daca le promiti ca cine deseneaza mai frumos primeste un premiu
Btw pe voi va bat cupii vostrii la cap sa le cumparati colectia de la adevarul,magic english si enciclopedia disney...ca io deja nu mai fac fatza..iar vanzatorii de la ziare ma dispera
szivarvany spune:
Ioana, da
MagicEnglish, cartile cu povesti Adevarul, revista Barbie si Princess in lb romana si maghiara si va anunt ca va aparea revista HannahMontana
Alice, te-ai scos cu masina si munca sotului, super
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alice2004 spune:
Pai, cuscrelou, io ma declar multumita, cel putin momentan, ca sotzul meu personal se ocupa de piine, io am fost cu ideea sa luam masina, acum el chiar mi-a interzis sa mai cumpar piine de orice alt fel, ca Andreiush a mincat destul din asta "nashpa" !!
Si sint invidioasaa, pe gizmo tre sa il conving sa il scot afara, acum vad ca Mariutza are prieteni cu care se joaca, fii-miu e singur, cu nepoata-mea si fetele de pe scara e o intreaga epopee de povestit, greu sa te atingi de ele ... poate si din motivul asta am fost mai rara la vedere paicea, ca avusei o cearta cu cumnata-mea si am spus(aproape) ca nu mai vreau in viata mea s-o vad sau sa vorbesc cu ea !! Acu de vazut e mai greu de realizat, ca stam usa in usa, dar realmente mi s-a luat de figurile ei de primadona !! Si sint sigura ca ii interzice fie-sii sa vina pe la noi ... imaginati-va cum reusesc eu sa il tin departe pe Andreiush de verisoara lui, ca numa de ea intreaba ...
Cit despre tariful de la hotelul cu pricina, nush ce sa zic, are doar doo stele, io-s patita cu hotelurile astea de pe litoral, am spus ca anul acesta imi fac damblaua si nu mai dau bani la romani !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
A, si am uitat de reviste ... si la noi Magic English, am crezut io ca o sa aiba succes, dar a fost doar ceva de inceput, acum doar dvd-urile albastre sint cautate, cele cu joculete, playtime adica, celelalte galbene zac prin casa !! Si eu lipesc abtibildurile in carticica, hahaaa !! Au fost la rind Thomas, apoi Donald Duck, Power Rangers ... astea care au jucarii, dar nici una nu e in top ! Fii-miu e fan calculator, are site-urile si jocurile lui, ce-i trebuie carti ?? Clar nu seamana cu ma-sa !! I-am mai gasit niste carticele simpatice -cred de la crisan, nu stiu sigur, din care sa invete sa deseneze, sint niste desene simpliste pentru copii si realizarea lor pe bucatele, sa vada copilul ce si cum sa faca sa ajunga la forma respectiva, sa zic ca asta a fost mai savurata !!
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Gagici, am fujit acasa ... va doresc un uichend minunat, insorit, cu multa sanatate ! Sa aveti grija de voi ! Si celor care pleaca, un concediu super !
Alice si Andrei