Copilasi de Iulie-August 2004 * (24) * LMA
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Inseamna ca eu cand plec in iulie (tot in Polonia) totul v-a fi okay, ca i s-au intamplat ei destule. |
haa.. tu crezi asta? sau te incurakezi asa singura
sanatate multa Oanei, sper sa treaca viroza si sa se termine consemnarea
kim222 spune:
Noi am venit din parc acum, ne-am intilnit cu Luca de Maria!..miine marim trupa si cu Pat!
cristalina spune:
Buna dimineata!
La multi ani Tudor!
Mitzura, sa-ti traiasca voinicul!
Roxi, imi fac si eu curaj...
Am fost la petrecerea unui copilas ieri la locul de joaca de la mall-ul ala din berceni, grand arena.
Nebunie a fost, aproape 40 de copilasi erau acolo, o chiraiala si o alergatura de mai mare dragul...:)))
Mi-a fost mila de Ioana pentru ca am lasat-o acasa, dar a fost mai bine aseara si azi dimineata nu a mai facut febra! Poate plecam la bunici in weekend daca se simte bine ...:)
Mie mi-au iesit masuratorile ieri asa ca prezentarea pentru cracovia incepe sa arate frumos... (fiecare cu ce-l doare...:))))
Maine de ziua Mariei facem ceva micut, i-am dat comanda de un tort cu printese si o sa vina verisorii ei pe la noi...Ca sa am dupa cine sa fac curatenie...
O zi excelenta si o luna minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
TUDOR
Cristal, maine va chefuiti si voi, yuhuuu
Sa pui poze cu fetele-cucuiete
Eu azi sunt la servici dupa care sunt freee, fetele`s in excursie, abia astept sa nu fac nimic acasa
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
Sa ai numai bucurii Tudor!!! Adela sa-ti traisca!
Monicule la fel si tie..sa te bucuri de Maria..asa cum numai tu o stii! La multi ani!
roxanaz spune:
ziua buna!
Tudor la multi ani!!! sa fii sanatos si fericit si iubit! MItzu sa va traiasca copiii si sa va bucurati de ei!!
Cristal distractie placuta. cred ca a fost nebunie la party... asa a fost saptamana trecuta cu Patrick.. daca te uitai din usa balamuc era un cuvant mult prea bland pentru ce era acolo noroc ca ei s-au simtit bine
Oliv hehe ati facut avanpremiera
Daria woah, singura??!! dementa... vez ca o sa te plictisesti de moarte
restu treceti la apel!!!
szivarvany spune:
Rox, nu-i bai am si plan de plictiseala: cumpar pizza si pepsi si am sa stau la tv si la pc
Kim, sunteti ok, da ?
Luca ? Cum mai sta cu vorbitul in lb romana si engleza ?
Restu` ???
Toate in vacanta ?
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
cristalina spune:
Iaca si poze cu zanele mele...
http://family.webshots.com/album/573322275potgef
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
de ce le-ai tuns ? de ce ? au un par atat de frumos
Cristalina, te bat de la 650 km departare
Sa-ti traiasca printesele
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !