Copilasi de Iulie-August 2004 * (24) * LMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hepi barzdai, lio! sanaatte, fericire si muulta iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, succes la treburi
Pako, ca de obicei, ai pus numai fotografi deosebite cu o familie frumoasa-foc Pupam buba mandrei

Noi "aseara" pe la 11 juma` am spalat cainele ... cand l-a vazut Giulia asa ud si mieunand ... a urlat ca l-am spalat de l-am lasat fara blana saraca Sela arata ca un sobolan ras ; asa ca am uscat-o pana a redevenit pufoasa

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani Lioooo!!! Sa fii sanatoasa si iubita!!

Andreea, nici eu nu am apucat sa te felicit pentru bb Nicholas!! Dar am vazut ieri seara pozele si vreu sa-ti spun ca aratati super!! Sa fiti sanatosi cu totii si sa cresteti frumos!! Arati foarte bine dupa nastere, bravo!!

Andries

Mergi la inceput

Am actualizat prima pagina.
Sa stiti ca Dodo si Mexxa au trecut grupa iul/aug2004 in listele lor,

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Jurnal de calatorie
Va anunt de acum ca asta e cea mai cea calatorie pe care am facut-o pana acum...

Daca aseara imi faceam griji multiple cum Dumnzeu o sa zbor pe furtuna, ca deh, iar s-a plimbat sf Petre pe cer, dimineatza, la ora 5, in Otopeni, mi-a trecut: nu zbor! Zborul spre Varsovia: anulat. Sa rad, sa plang? Sa intreb. Si stai la coada cu multi alti "norocosi". Si am gasit alternativa: prin Dusseldorf. Si asa nu ajunsesem niciodata in Germanica... Acu am fost. In aeroport. Io si inca 2 fete, care veneau si ele la un training. Si uite-asa hop sus la Bucuresti, da-te jos la nemti, stai o ora, urca-te din nou sus si gata, am ajuns la destinatie. Dupa 4 ore. Si ca sa nu fie totul terminat ma urc intr-un taxi pirat. Un taxi normal costa 40 pln (10 eur). Io dau 130... ca's mai desteapta. Acu pe seara ajung la hotel, ma cazez, gresesc liftu', cobor si ma'c uni trebe. fac un dush, ma mulg, ma imbrac sa ies sa mananc ceva si... incepe o furtuna cu gheatza cum n-am mai vazut decat pe Discovery. Si ma apuca un ras isteric. Fetele cu care venisem aveau program artistic de vizitare a Varsoviei seara. Le-o fi bine? Ma gandeam ca grasa sunt, am de unde sa slabesc. Las' ca iau o cioco din minibar. Astia is in recesiune rau, minibaru' e gooo. Imi fac un ceai si ma culc. Asa ca va urez somn usor si poate ne mai auzim si maine, daca ploo

PS Sa-mi traiesti cu numele, puiule! Sa fiti sanatosi Petrici si Paulici!

Va pupa, Dana din Varsovia sub ape...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahah Danule bine ca ai ajuns ok. auz tu ai zis ca sta Cristal acasa si ai zis sa ii iei locul? eee... ia ai grija! sa iti traiasca baietii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eli si andries, multumim, multumim
pako, super pozele
dana, m-ai amuzat teribil
azi am iesit si noi in lume la mine la serviciu, ce bine e sa mai vorbesti cu adultii, am stat vreo 2 ore, apoi ridicat copilu cel mare de la gradi unde a fost pt cateva ore, biblioteca, ceva cumparaturi, mancare, acum bebe se pregateste de alaptat, philip la desene cu tati si eu bantui pe aici. deja ma gandesc la cele cateva ore de somn din prima repriza de somn a lui Nicholas :)
ieri am fost pe carari de munte, am pus si ceva poze
pup la gasca
ps daria, eu ma simt asa prost ca n-am trimis bani pt bradut, dar cum paypal nu e si soacra e inca aici, n-am stiut altfel cum. in schimb, am donat bani pt sebi, se pune?

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!
hahaha chiar ca e bine sa iesi putin Andreea.... chiar daca numai la servici, e altceva
eu am dormit!!! adica Eva s-a culcat la 9, a dormit pana la 5... doamne ce bine e!! (a doua oara in 5 luni....te pomenesti ca ii mai vine si ei somnul pe la gene... ). haha ce putin imi trebuie sa fiu relaxata
ma duc sa fac paturile.. treceti la raport.
si o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Buna dimineata
Azi e marti, mai e oleaca pana vineri Ce motive de bucurie am si io
Andreea de Pupi, am vazut de ieri pozicile ca te-am citit dincolo Ce frumosi sunteti

Noi azi avem gimnastica, merge M sa vada de-o piscina si inot iar maine va duce ploada si pe finu` si cateii in excursie Na, daca omu` are conced si se plictiseste, isi da de facut

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui roller025

Jurnal de calatorie
Va anunt de acum ca asta e cea mai cea calatorie pe care am facut-o pana acum...
................
Va pupa, Dana din Varsovia sub ape...

E clar, Dana mi-a luat locul...
Dana, sper ca peripetiile sa se opreasca aici si sa ai timp sa te bucuri un pic de excursia asta.

Inseamna ca eu cand plec in iulie (tot in Polonia) totul v-a fi okay, ca i s-au intamplat ei destule.

Eu am fost cu Maria aseara la petrecerea finutului cel mic. Am avut niste mustrari pentru ca am lasat-o acasa pe Oana...ofof...si virusata si nedusa la petrecere.
Inca nu stiu ce are, n-am apucat sa chem doctorul, am zis ca azi dupa amiaza ne intalnim cu el. Azi e petrecerea unui vecin, Oana povesteste intr-una cum se duce la petrecere cu copiii, mi-e o mila de ea pentru ca e consemnata in casa...ofofof
Asta e, Doamne fereste de mai rau.
O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput