Nasterea naturala fara epiziotomie in Romania
Raspunsuri - Pagina 8
Ramonika spune:
nemora -
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
noce spune:
Izabela, ai un medic deosebit. Poti sa ne dai numele lui, poate va fi util altor fete?
Iti dorim nastere usoara, declansata natural si bb sanatos!
JuliaSM, multumim pentru film.
Nemora, felicitari pentru nasterea naturala si pentru indarjirea cu care ai cautat ginecologul potrivit. Poti sa ne spui unde si cu cine ai nascut? Sa-ti traiasca perlutele
Pentru fetele care vor sa vada nasteri naturale, unele fara medicatie sau cu medicatie redusa, exista un serial pe Zone Reality, Birth Stories, cate 2 episoade pe zi (2-3-4 nasteri pe episod), zilnic de la 13.50 si in reluare seara de la 19.00. Daca e corect programul pe care l-am gasit, aceleasi episoade sunt si dimineata de la 09.45. Eu am mai vazut serialul in iarna, mi-a alungat orice teama fata de nastere, desi nasterile filmate acolo sunt din Canada, dupa metoda Lamaze.
39+ Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
nemora spune:
Noce, multumesc
cu Dna Liliana Nestianu, la Filantropia
este o doctorita de nu am cuvinte...o iubesc
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
izabela603 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noce Izabela, ai un medic deosebit. Poti sa ne dai numele lui, poate va fi util altor fete? Iti dorim nastere usoara, declansata natural si bb sanatos! |
Medicul meu este Catalin Haiduc si este intr-adevar deosebit..nu stiu cum ma mai suporta. Am fost putin cam stresata in ultimul timp pentru ca nu mai vine BB si l-am tot stresat cu telefoanele (mai putin noaptea).
S-ar putea sa am noroc cu nasterea si sa se declanseze in cele din urma natural. Am contractii de duminica seara, azi au devenit mai dese si am fost in seara asta la spital unde am dat peste un medic care s-a comportat extraordinar, spre deosebire de medicul peste care am dat duminica seara cand am ajuns la spital deoarece aveam sangerari. Partea buna este ca a inceput sa coboare BB in bazin si sa se scurteze colul. Mi s-a spus ca pot ramane la spital in noaptea aste pentru ca este posibil sa nasc, dar am preferat sa vin acasa. Maine am stabilit sa ma consulte iar dr. Haiduc dar sper sa ajung la spital deja cu contractii sistematizate...
CarlaV spune:
Minunat, hai ca natura isi face treaba si o sa nasti cum ti-ai dorit .
Nemora, . Ai dreptate, doctorii care stiu sa faca treaba de moasa in Romania, adica sa pastreze perineul intact, se pot numara pe degetele de la o mana. Mai rau decat atat este faptul ca toti merg pe ideea "n-am vazut, nu stiu cum se face, inseamna ca nu se poate".
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andreea1608 spune:
Noce, eu am nascut cu acelasi doctor cu care vei naste si tu, acum 3 sapt, si nu mi-a facut epiziotomie, totul a decurs natural, dar din pacate am avut o mica ruptura pentru ca bebelina mea a iesit cu manuta la cap. Si repet, ruptura a fost fr mica, am doar 2 fire, iar bebelina mea a avut 3570 gr la nastere. Hai capul sus ca o sa fie bine, ai sa vezi.
noce spune:
Andreea1608 mi-ai dat cea mai buna veste! Ma bucur ca exista un precedent fericit (probabil sunt mai multe, dar nu le-am aflat eu), o sa ma duc mai curajoasa la spital Felicitari pentru nasterea naturala, sa fie sanatoasa bebelina!
39+ Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
nemora spune:
Carla
niste boulanjii
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
CarlaV spune:
Izabela, cum a fost la control? Sa punem majoretele?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andreea1608 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noce Andreea1608 mi-ai dat cea mai buna veste! Ma bucur ca exista un precedent fericit (probabil sunt mai multe, dar nu le-am aflat eu), o sa ma duc mai curajoasa la spital Felicitari pentru nasterea naturala, sa fie sanatoasa bebelina! 39+ Filip dpn 20 iulie Minunea Sfantului Nectarie http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png |
Cu placere. Sa nu iti fie frica sa ceri ceva , eventual sa ii spui la momentul respectiv ca nu ai vrea epiziotomie, ci vrei sa incerci normal. Eu una am fost foarte multumita de toate persoanele din sala de nastere.Oricum epiziotomia se face din ce am vazut si auzit eu, doar in cazul in care se observa ca este neaparat nevoie. Eu iti urez nastere cat mai usoara, si un bebe sanatos, frumos si cuminte.