Mamici de zmeurici de iulie-august (60)
Raspunsuri - Pagina 6
alinutza78 spune:
Galarina multumim pentru site
E interesant...
meleea felicitari pentru bebe grasunel
Dragut medicul asta al tau
...altul te lua pe sus "cucoana zi repede cate kg ai pus!"
Lucialu ti-am simtit lipsa astazi
Sper ca totul e ok si te simti bine
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
meleea spune:
Alinutza ,pai ce sa mai zica si el saracul isi da seama ca o femeie se deprima putin din cauza asta si nu insista,ca oricum te cantareste inainte de cezariana sau daca e natural, mai conteaza ca oricum inapoi nu ai cum sa dai la sfarsit. chiar asa i-am si zis acum nu mai conteaza si a zis si el ca mine
. Serios acuma ce sa mai faca doc daca ne ingrasam, mai bine tace si ne lasa in pace ca nu are ce sa schimbe.![]()

Meleea
34
AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
CriPOD spune:
Motana, m-au sunat azi de la biblioteca, a venit cartea de vaccinuri, maine ma duc s-o iau. Iti dau de stire cand imi fac o parere.
Am pus si eu niste burti artistice pe contul comun, asa cum am promis.![]()
AMARIAM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rallu Ia uitati fetelor de unde vin bebeii: http://www.trilulilu.ro/lsd10k/ea03e85edd360b "Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina." Atat e de mare burtica 37+ ![]() Robert ConstantinAMR 5 zileAsa arat eu acum |
super film, misto de tot. multam.
alinutza78 spune:
mqqm super tari pozele

fata ta are talent...as fi jurat ca ala e un pepene
. Cat despre burta (ca nu-i mai pot spune burtica
) este..incredibil de perfecta...parca e aplicata
se vede ca a venit vacanta...ca si mamicile au intrat in vacanta pe forum![]()
dau eu cafeluta de dimineata...
si ma pregatesc sa ies cat mai e racoare pe afara...astazi mi-am propus sa ajung la Bookfest
week-end placut gravidutze
Alinutza
Eric Alexandru
Rallu spune:
Neata si de la mine,
Eu raportez bagaj facut (in final mi-a venit mintea la cap
) si stat cumintica in pat.
Din pacate, cred ca de la emotii, a inceput sa-mi creasca tensiunea asa ca azi am 14 cu 10 mmHg. Cam marisoara dar totusi la limita. Sper sa nu se cocoate mai mult sau sa ma mai calmez eu.
Despre morcov, frunzele lui si iepurele aferent nici nu mai e cazul sa vorbesc pt. ca de mult nu se mai vad.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 37+
Robert Constantin
AMR 4 zile 
Asa arat eu acum
siacob spune:
neazta fetele,
Am fost aseara la dr si surprinza
colul meu s-a deschis.

. Prin urmare sunt consemnata la pat pana luni dimineata cand tb sa ma prezint la spital unde este posibil sa raman pana miercuri cand fac 37 de saptamni si apoi sa scoata pe bebe.
Sunt deja super crizata! O sa radeti de mine daca va spun ca nu ma asteptam....

36+
Beatrice
lucialu spune:
Neata!
Alinutza,cuscra draga si draguta
de citit va citesc. Dar nu pot sta mult la pc,am contractii dureroase.Azi-noapte eram intr-un picior ca imi trecusera,vad ca acum iar ma stramb.
Sper sa fie ok pana marti cand merg la dr si sa nu merg mai devreme.Am ajuns sa fiu bucuroasa ca sunt consti..ta.![]()
Imi pare rau ca ai avut probleme cu serviciul.
Adu-le tu aminte ca esti totusi gravi in stare avansata si deci nu supermana.Ase de la obraz,daca ei nu se simt.
Giova Doamne ajuta ca ti-ai revenit.Urat moment.
Elena
ma bucur ca sunteti pe baricade.
Alex@Sara cum stai cu burtica arsa?E mai bine?
Rallu curaj!Sigur veti fi bine!Si noi vom astepta aici vestile bune si va vom tine pumnii pt ele.

Pooh
sper sa ma simt ok mai tarziu si sa mergem sa luam si crema buclucasa...vreau neaparat sa inchei capitolul farmacie si sa-mi fac bagajelul pt orice eventualitate,macar imi da liniste la mansarda daca sunt cu bagajul facut si frezata non-stop.
Va dorim we frumos!!!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
alinutza78 spune:
Rallu felicitari pentru bagajelul de spital...si incearca sa te linistesti
. Dna dr. stii ca tensiunea marita nu face bine nici tie nici bebelusului...doar daca vrei sa ajungi mai repede la spital. Stai cumintica in pat si uita-te la toate comediile posibile si la ..telenovele
. Cand simti cate un atac de panica, incearca sa respiri adanc (inspira in abdomen) de mai multe ori...la mine are efect
.
Siacob calm down!!
Cum ai putea sa strici traditia zmeuricilor care se coc la 37 de saptamani...
Acum serios...fa-ti o listuta cu ce mai e de facut...imparte sarcinile sotului, mamei
...si cumintica la pat
Tinem pumnii...si de luni scoatem si pentru tine agitatele la incalzire...ca sa fie in forma pe miercuri
Alinutza
Eric Alexandru
alinutza78 spune:
Lucialu ce bine imi pare ca ai dat de veste
Aveam aseara..asa un feeling..ca nu te simti bine
. Ai monitorizat contractiile? Sunt diferite fata de cele pana acum? Stiu ca nu sunt bune acum pentru ca mai scurteaza din col
..Tin pumnii pentru marti la doctor...dar stai cumintica in pat pana atunci si cu optimism inainte. Ai vazut ce bine face optimismul la zmeurici...le convinge sa stea la caldurica..
Oricum eu cred ca durerile pe care le simti sunt mai mult provocate de endometrioza decat de dorinta pupei de a va cunoaste mai repede.
Alinutza
Eric Alexandru

5 zile