Mamici de zmeurici de iulie-august (60)
Raspunsuri - Pagina 7
noce spune:
Fetelor, eu nu mai am incredere deloc in doctorita mea. Desi la inceput auzeam numai lucruri bune despre ea, acum la sfarsit parca e numai invers.
Mi se pare ca e prea predispusa sa faca cezariene pe motive minore (si mi-a mai confirmat o mamica acest lucru) si mi-e teama sa nu-mi faca vreo surpriza. Pe langa ca la ultimul control mi-a spus ca "mai vedem daca iese pe jos sau pe sus" in conditiile in care bb e pozitionat corect, doar ca s-ar putea sa depaseasca 3,600. Iar acum i-a facut cezariana unei gravidute de la odiseea de mai iunie care la fel era pregatita pt nastere naturala, col sters si moale, copilul mic, care poate chiar avea sanse sa nasca natural.
Asa ca ma gandesc sa o schimb cu dr Dana Oprescu din Polizu. Voi ce stiti de Polizu? Cineva imi spunea ca acolo se aproba mai greu cezarienele.
35+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 5 sapt!!!
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
lucialu spune:
Alinutza si eu cred la fel,ca de la endo mi se trag multe.Contractii am avut cam pe toata per sarcinii,mai putine in trim 2. Vad ca ne grabim multe sa le facem concurenta serioasa albinutzelor.
Problema e cand apar dureri menstruale intense rau(asta s-a schimbat).Si cred ca pupa are un puseu mai lung de crestere de data asta. Ca mi-s toate inghesuite peste tot,iau cafteala grupa mare
cu pauze la contractii.Din una in alta
Am inteles ca la varsta mea de sarcina sunt normale alea BH,dar cu dureri???
In fine, stau cuminte.Ma duc in pat si marti tabar pe dl dr cu vaitatul.
Enjoy Bookfestul,eu l-am enjoyat pe Base la TV![]()
Sia stai cuminte ca si la voi va fi bine!
Au venit zmeuricile mai repede dar absolut toate sunt f bine.Hmmm ce frumos imi suna 37s

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rallu Ia uitati fetelor de unde vin bebeii: http://www.trilulilu.ro/lsd10k/ea03e85edd360b "Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina." Atat e de mare burtica 37+ ![]() Robert ConstantinAMR 5 zileAsa arat eu acum |
saraca barzapozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

lucialu spune:
Chestia e ca cel putin teoretic cica endometrioza stagneaza in sarcina,amenoree...

in fine, pupa tre sa inteleaga ca mai are de stat si alte zmeurici sunt vedete acum sau pe cale sa devina vedete si nu-i frumos sa le fure momentul![]()
chiar provoaca contractii mangaiatul burticii?ca nu stiam dar practicam![]()

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
pooh spune:
Neata!A venit mama si a dus-o pe Timea la ea,sper sa ramana fata pana pe la 14-15h.....Ar trebui sa fac un pic de ordine prin casa,dar nu prea am chef,ma zapaceste caldura asta

Si ce sa zic,noi nu avem AC,innebunesc....Azi merge al meu sa cumpere un aparat de clima mobila,habar n-am daca ar fi de treaba,dar nu mai suport caldura asta,si deja nu este timp de instalat Ac si spart pereti,facut curatenie.....Siacob,odihna,odihna.....si pregatim agitatele si pentru tine.....Wow,ce au zmeuricile,de vor sa iasa la 37 saptamani?Lucilau,off,imi poare rau ca nu te simti bine
,am si eu contractii dureroase insa nu ff. des.....In leg. cu crema,incearca totusi pe o portiune mai mica de piele,nu cumva sa te iriti,mai ales daca marti mergi la medic![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
Motana spune:
Hola!
Am fost pur si simplu captivata de niste videos, cam lungi, daca are cineva timp (mult), va pun aici linkurile: Nature, Nurture, & the Power of Love: Conscious Parenting (part 1 of 2) si Nature, Nurture, & the Power of Love: Conscious Parenting (part 2 of 2) . Cel de-al doilea e legat de copii si conceptie, primul e biologie/psihologie, dar pentru mine a fost asa ca o mile stone, un gen de revelatie
, cam greu de vazut dar foarte bine explicat si logic, deh, am stat toata ziua azi pe ele. Si www.brucelipton.com/" target="_blank">aici site-ul lui Bruce Lipton, care in principal zice ca perceptia fiecaruia influenteaza nivelul genetic, adica Nurture e cea care dtermina ceea ce suntem, devenim, si nu Nature.
Mai da la sf, niste site-uri www.birthpsychology.com/" target="_blank">BIRTH PSYCHOLOGY si www.atlc.org/Blueprint/TenPlus.php" target="_blank">Essential Truths. Gata la cap. asta
dar nu m-am putut abtine si sa nu share.
Alinutza, ce activa esti, si seara si dimineata!
De la sport ti se trage? hihi! La noi e cu 8 ore in urma, dar si orarul meu de somn e pe dos, adik 4 am pan pe la 12 la pranz, cand ma trezesc ca sa vb cu mama, ca de nu crek as mai dormi mai mult
. Uite si ceva poze facute mai mult din datorie pt bb, caci e asa cald de ziua nu prea ies din casa, doar la super market adik de la frig la frig si seara doar la o plimbare ca jogging nu mai e demuuult. Maine poate ii mai dam o tura de fotos ca tot incepe luna a 9-a
.
siacob, stai linistita si lasa, sa vina bebe cand o vrea, asa nu ne simtim niciodata ready, mai ai un pic de timp sa te pregatesti psihologic. Mie imi tot ziceau colegele ca vaai, spre final nu mai poti de nerabdare, abia astepti momentul, eu crek tocmai de aia m-am detasat asa tocmai sa nu ma stresez si mi se pare ca mai am o gramaaaada, dar cine stie. De aia nici nu am bagaje facute, chestii luate, is numa cu moaca in calculator si in niste carti, tot la cap. cercetare, care e nesfarsit pare-se. Dar daca e intr-o zi iau tot, stiu ce am nevoie, pe unde gasesc si stie si sotul ce si cum tre sa cumpere, in caz de...
mQQm, da' ce faceti din copila aia a voastra, pianista, pictorita... o puneti la munci artistice, eh? A pictat super fain
e si creativa si are si mana buna, brava la ea. Auziti, sa nu o stresati, lasati sa faca ce vrea ea, hehe! Hai ca ti-am brows-uit prin poze pe acolo
am vazut chestii multe si faine (besides u)
si wrapul nou, si rocking chair pt alaptat, am si io de ala e buun tare, si carutul e fain, are mister Pepit hainute o gramada si faine. Btw, pepit pepit da cum il cheama pana la urma? ![]()
Pernele de alaptat le.ai facut pe amandoua sau una e cumparata?
Abia astept sa dai parere despre cartea cu vaccinuri, macar asa sa am acces. Tre' sa citesti la biblio sau ti-o da acasa? Gasisem un site unde puteai sa o citesti ebook pt 30 zile apoi o stergea whatever, ideea era ca numai daca aveai ID de Washington aveai acces, hmm si nu am pe nimeni pe.acolo
Nici nu o rapuieste careva sa o puna pe net, of of!
meleea, io cand m-am maritat la 24 de ani ma simtem aiurea, prea tanara, imi era aproape jena... 
ma simteam ca bunica care se marita devreme, hehe desi nu eram prea tanara deloc. Si sa am bb pana in 30 de ani mi se parea... aiurea la un moment dat, hehe, deh, fiecare cu pasarelele. Dar orcicum, daca fratele si cumnata ta au hotarat sa faca pe bebe ar trebui sa isi bage si ea mintile in cap si sa actioneze in consecinta. Chiar azi in conferinta pe care am vazut-o zicea cat de mult influenteaza tot ambientul mamei, ceea ce gandeste ce zice ce tot... se transmite la bebe, e dovedit stiintific, si nu asa doar la nivel "ezoteric", el e ceea ce suntem noi acu, si inregistreaza la nivel celular absolut tot. Are butonul apasat pe Record (pana pe la vreo 6 ani, and incepe sa implice si constiinta proprie). Mai imparaseste-i tu din emotia de a avea un copil, poate e contagios 
35+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
danielle02 spune:
`neata burtici,e weekend si asa bine e ![]()
Ebonee doarme inca,eu m-am trezit la 8
alinutza,
ptr cafelutza,tare buna
giova,imi pare rau ca te-ai simtit rau,sper sa iti fi trecut pana azi,stiu cum e cand te apuca asa dintr-o data
lucialu,imi pare rau ca si tu te confrunti cu,contractiile
e mai bine azi?cum e?mie imi mai trec cu no-spa,de frica nici nu ma mai duc pe la vreun control,sa imi zica cate si mai cate,astept eco pe 29 si intalnirea cu moasa.
theea,eu nu stiu ce sa iti zic despre placenta asta,ai fost la moasa sau doc sa le ceri parerea?
rallu,siacob,mama mama ce putin mai aveti si va tineti puii in brate
eu nu vreau sa nasc,sa mai stea bebe in burta mult si bine,inainte sa mearga la scoala poate sa iasa![]()
ma enerveaza la culme ca trece timpul asa repede,la Ebonee numaram zilele ca nu stiu ce pana sa o nasc si parca nu mai treceau,acu e invers.
ma panichez cand vad cate zmeurici vor sa iasa mai repede,mai putin si intram in luna iulie,atunci sa vezi ce o sa ploua cu zmeurici
v-am 
sa aveti un weekend superb
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
elenada spune:
Siancob Rallu stati cumintele in pat ca vor sta si bebeii vostri cumintei. Relaxativa si nu vor fi probleme mai ales ca voi nu mai aveti mult de stat. Eu marti fac doua saptamani decand stau in pat cu colul sters si cu incarcatura dubla si intentionez sa mai stau doua. Bafta multa fetelor nastere usoara si bebelusi sanatosi.
Pupici tuturor
elena
+33
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
coccorina spune:
Apropo de caldurile astea, cred ca din cauza sarcinii ne asa de greu, eu nu aveam inainte probl cu caldura, dar acum...ma sufoc
De mangaiatul burticii nici eu nu staim dar am practicat intens....caci nu poci sa nu o mangai, mai ales cand impinge ea asa un piciorus si eu vreau sa i-l simt, asa de draga imi e de mor de ea
. In schimb contarctii am avut toataaa sarcina si nedureroase si dureroase, dar m-am invatat cu ele
, iar bebelina nu pare sa vrea sa iasa inainte, dar mai vedem la urmatorul control, care e abia peste 2 sapt.
Siacob, linistita la pat, si oricum fara griji ca bebeii nostri toti sunt foarte bine, au trecut de sapt 28, care e un prag de viabiliatate. Bineinteles ca e mai bine sa stea cat mai mult la mami in burtik, dar....parca e dupa noi![]()
Pooopici la toate

Viitoare Mami superr fericita!
35
Isabelle
AMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
MC2008 spune:
Neatza, fetelor,
Merci mult de raspunsuri, o sa ma interesez sa aflu asta despre Polizu, si o sa postez si aici ca sa mai informez si alte burtici.
alinutza, merci de info...si mie imi era frica de asta cu vergeturile. si m-am uns la greu toata sarcina
33 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 7 saptamani