Mamici de zmeurici de iulie-august (60)
Raspunsuri - Pagina 5
Moniland spune:
Elena, ai venit cu super vesti!Pai ai tai copilasi cresc intr-o saptamana cat altii in 2.
Vezi ce inseamna sa stai la repaus, cresc copiii. Bravo!!!!
Meleea, si fetita ta e o grasunica. 
Ma gandesc ca si fetitele mele au mai crescut ca am un burtoooooiii!!!
34+
Laura Ioana
Irina Maria
Rallu spune:
Ia uitati fetelor de unde vin bebeii:
http://www.trilulilu.ro/lsd10k/ea03e85edd360b
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 37+
Robert Constantin
AMR
5 zile
Asa arat eu acum
Rallu spune:
Am si eu o intrebare pt. fetele care nasc la Giulesti, mai ales cele cu cezariana.
Cum se procedeaza?
Atentia de la sfarsit se da numai medicului si apoi mai imparte el la mana a doua, etc...sau trebuie dat la fiecare pliculetul separat?
N-am idee cum sa ma pregatesc.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Robert Constantin
AMR
5 zile
Asa arat eu acum
adrianafedorca spune:
Rallu eu cand ma nascut la giulesti acum 4 ani n-am stiut ca mai e si mana a 2 a asa ca n-am mai dat ca oricum n-am stiut cine a fost eu deja faceam nani cand au venit doctorii, la anestezist l-am pus pe sot sa-i dea inainte ca sa fie atenta si sa aiba grija , celelalte fete au dat dupa, la dr pt ca stiam unde are cabinetul i-am dat dupa
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Galarina spune:
am gasit ceva dragutz apropos de cum ne tratam bebelusii. pentru cele interesate, enjoy!
reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=4&idart=58
elenada spune:
Moniland eu in pat am stat mai tot timpul. Din sapt 6 de sarcina eu am stat numai acasa si numai in pat. Cred ca ma ajuta mult acum faptul ca sunt efectiv indopata cu mancare. Si sunt indopata cu mancare sanatoasa. Multe proteine si legume. Traiasca tata care are grija de mine.
elena
+33
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
anemona27 spune:
Elena ma bucur ca ai vesti bune, abea astept sa vad bebeii tai si ai lui Moniland,dar am rabdare sa stea cat trebuie
Meleea felicitari pt bebe in grafic,referitor la cumnate,am si eu una de aceeasi varsta cu a ta.Eu de 3 ani tot incercam tratamente sa raman gravida,iar ea a nascut in toamna o fetita numa sa faca ceva inaintea mea.As vrea sa iti spun ca se schimba dupa nastere,dar nu am cum.Pe cea mica mai mult o cresc bunicii,carucior i-a cumparat la botez,in februarie si ea s-a nascut la sfarsitul lui octombrie,pana atunci nu a scos-o decat in brate in masina,afara nu ca e iarna.
Pe mine de cate ori ma vede,nu poate sa se abtina si sa-mi zica ce burta mare am eu in comparatie cu a ei.
Poate cumnata ta se schimba,cine stie...
37+
Alex
Motana spune:
Galarina, da, asta e site-ul romanesc de AP, cu ceva informatii, dar gasesti muuulte muulte in engleza, daca vrei iti pot da linkuri. Multumim pt articol 
Rallu, le tinem pe don'soarele majorete pe "ready", acusi le punem pe "go". Ti-a scos cerclajul sau cand e cezariana, cum ati hotarat?
elenada, ma bucur ca bbii cresc frumos, le place la caldurica acolo la tine, sa mai stea un pic! Am citit si eu articolul din Tabu, f nice 
Voi, cu caisele
vreau si eu!!! Si mi-am amintit de tarta cu visine 
preferata mea, (tocmai ca mama facea si tarta cu caise) of, nici nu am visine macar aici, si nici cirese! ma bag la un mango din gradina, ca altceva nu am acu' 
35+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
Rallu spune:
Motana, a renuntat sa mai desfaca firul pt. ca nu ma mai putea da acasa.
Am patit si eu ca Elenada...colul e sters, moale, se tine numai in cerclaj.
Si asa a zis ca nu baga mana in foc ca tine pana miercuri si de-asta m-a consemnat la pat, ce sa mai desfaca firul.
Robert Constantin
AMR
5 zile
Asa arat eu acum
alinutza78 spune:
MC2008 asa au aparut si la mine vergeturile...intai mancarimi pe anumite portiuni ale abdomenului..si apoi bubite mici si rosiatice...si intr-o dimineata..buummm
. Nu avem ce face....sa speram ca se amelioreaza dupa nastere cand o sa slabim
Galarina da..sunt implicata intr-un business cu fonduri europene (de vreo 7 ani)
Giova off...imi pare rau pentru indigestie...
Bine ca te simti ok acum. Si eu am experimentat in ultimele saptamani vreo 3 episoade de acest gen...ori am mancat prea mult (ma hamesisem la mancare chinezeasca
)...ori de la suc rece...sau fructe. Si nu aveam probleme inainte
.O fi ceva legat de sarcina
Elenada ma bucur mult ca bebelusii sunt in grafic si ca tu esti optimista...cred ca optimismul tau e mai eficient decat firul de cerclaj
. Sa dea Dumnezeu sa depasesti saptamana 35 si sa ajungeti voiosi pana la finish
Motana...tare ai fost "zgarcita" cu pozele tale in sarcina.
Nu ne trimiti si noua o poza cu Motana cu burtica..ca pe contul comun e numai Motana cu motanica
. Sper sa nu indraznesc prea mult
Si..tot curiozitatea bat-o vina
...ce diferenta de curs orar e intre Mexic si Romania?
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru