Mamici de zmeurici de iulie-august (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,de la caise/green tea ti s-a facut rau?Wow,cred ca te-ai speriatHai ca bag reteta,merge super rapid,cu orice fel de fructe..Noua ne si place ff. mult...am facut din capsuni sapt. trecuta,as fi facut si din visine,dar n-am chef sa scot samburii*2 pahare iaurt*3 oua*3 pahare faina*2 pahare zahar*1 pahar ulei*praf de copt*vaniliese amesteca totul,se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se pun fructele taiate peste si se baga in cuptorul preincalzit.Inainte sa se scoata din cuptor,se poate presara zahar peste praji(sau zahar+scortisoara la unele fructe-ex. prune)Eu am folosit un pahar de 200 ml,depinde de dimensiunea tavii....Tava mea nu e exagerat de mare,nu e tava de la aragaz....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Am ajuns la birou, nenea doc ne-a zis ca suntem f bine dupa ultima menstruatie avem 34+6 zile ecografic sunt 26+4 si avem 3kg , ne mai vedem pe 3 iulie si stabilim atunci data.

pai de 500 e pe luna urc si pana la etj.8 ; al meu e mai sensibil ,dar tot la vb mea ajunge mereu dar pana nu ma fierbe el putin nu se lasa

Meleea 34

AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

buna burtici,
eu nu am avut cea mai buna zi astazi...
m-am inarmat cu curaj si am plecat pe caldura mare la recoltat analize, pe jos, bineinteles dupa 15 min (drum pe care in mod normal il fac in 7 min)imi era rau de caldura si a trebuit sa fac un stop la adapat...in fine, ajung la centrul medical Sanador unde, stupefactie, "nu mai avem fonduri pentru analize gratuite, daca doriti cu plata" nu, multumesc, nu fac acte de "caritate" sa dau 250RON pe ceva ce ar trebui sa fiu scutita...din nou la drum (cu taxi de data asta, ca nu ma mai incumet cu masina din dotare) la un centru ProLife (singurul care mi-a trecut prin cap la ora aia) bineinteles sun inaite sa aflu daca astia sunt mai inzestrati cu fonduri, totul in regula, ajung la receptie- din nou surpriza: programul de recoltare este 7.30-11.00, ma uit la ceas 11.45 - nu mai are rost sa insist, nu a fost sa fie azi, plec descumpanita cu probele, balanganind inutil in gentutza si cu speranta pt. sapt viitoare...

Adya 29

Mergi la inceput

Nu am mai ajuns sa vad nepoata ,dar ne-a mai pus cumnatul niste poze noi ia uitatihttp://picasaweb.google.ro/maria.mamaruca/PrimaLuna#

Meleea 34

AMR 6 sapt pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am luat copil de la gradi si ne-am dus in mall, dat pe trambulina si alte tampenii, papat la KFC si inapoi acasa ca e super cald.
eu ma simt mai bine, slava domnului.
stranie combinatie am facut azi dim. si pe stomacul gol...asta cred ca a fost marea tampenie.
Siacob am luat tampoane pt. sani de la Johnson, la farmacie le-am gasit cu 20 lei. erau si mai scumpe, dar sunt bune si astea mai ieftine.
Pooh mersi de reteta...e un fel de chec? asa iese din compozitia asta? eu am un chec cu iaurt...tare bun e la gust.
Sper sa o fac si eu mai tarziu, acum e prea cald.
Steadya nasol...eu numai primele analize nu le-am platit, restul pe toate. trebuia sa stau ca nebuna la fiecare inceput de luna sa ma trec pe liste. si eu nu ma inghesuiam cu toti pensionarii...asta mai imi lipsea. din luna a 6- fac lunar urina si hemoleucograma, 45 lei, dar n-am incotro.
MC2008 depinde de maternitate. la noi te lasa cu hainute propri de la inceput. cel mai bine ar fi, daca ai posibiliotatea sa te interesezi la mat. unde vei naste.
Meleea ma bucur ca bb e ok si grasun! cred ca ai vrut sa scri 36 sapt. nu 26.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Giova , da asa am vrut sa scriu ,nu mi-am dat seama

Meleea 34

AMR 6 sapt pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

steadya poate tot raul spre bine. vinerea nu prea e zi de analize. in general probele asteapta pana luni pentru a fi prelucrate. mai bine mergi in alta zi.

am copiat si eu reteta de praji cu fructe

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 4 saptamani

Mergi la inceput

M-a intrebat doc asa poznas....cate kg am si i-am zis ca nu-i frumos sa intrebi o doamna lucruri dastea si sotul i-a zis ca ultima data aveam 55kg adica ieri si n-a mai zis nimic ,dar cand am intrat sa ma dezbrac (sa ma consulte pe masa) l-a intrebat pe sot cat am luat,da el care nu are habar a zis ca 20 si i-a zis ca nu mancam mult si mancam dietetic de felul nostru ,peste, salate, legume la gratar,fructe, fara prajeli deloc fara carne de porc singurele pacate ca am mancat si putin dulce dar nu exagerat si focaccia ca paine nu mananc decat in cazuri extreme si cam atat ca am aparut eu si se faceau ca vb despre altceva . oricum sotul mi-a zis ca nu putea sa se abtina...sifonul mic

Meleea 34

AMR 6 sapt pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

vai meleea, ce dulce e nepotica ta!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Revin si eu cu o intrebare am citit acum mai atent raportul pe care l- am primit de la ecografie . Acolo scrie ca am placenta posterioara cand eu am avut toata sarcina placenta anterioara se poate sa se fi schimbat? Bebita mea s- a asezat si ea in pozitie de nastere o fi posibil odata cu schimbarea pozitiei sa se fi schombat si pozitia placentei ca nu mai inteleg

Pupici

cezara

Mergi la inceput