Mamici de zmeurici de iulie-august (60)
Raspunsuri - Pagina 20
icmanu spune:
si mai am o rugaminte sa imi trimte-ti parola si userul de la contul comun
merci mult!!!!
http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png
ely_cta spune:
Buna fetelor!!!!
Dupa o foarte lunga pauza,va scriu si eu....de cateva zile ma chinui sa recuperez ultimele 3 capitole,dar gata,am terminat de citit!
In primul rand felicitari celor care au nascut,va doresc BB-i mancaciosi si sanatosi si voua recuperare cat mai rapida si nopti linistite!
Noi suntem foarte bine,nu am mai avut timp sa va scriu pt ca am fost foarte activa,iar seara nu mai aveam chef sa deschid laptopul.Acum mai m-am linistit un pic cu agitatia,dar tot simt ca mai am multe de facut!
Am fost la eco vineri,David e un grasun,are deja 2000g,dar problema e ca inca nu s-a intors.La voi cand s-au intors puiutii?
In rest am luat patutul,hainute,lenjerie,cadita,masa de infasat...mai avem caruciorul,am pus ochii pe unul de la MotherCare.
Vroiam sa va intreb,aspirator nazal ati luat?Electric sau manual?
Promit sa intru zilnic ,sa mai scriu cate ceva!O sa va pun si niste poze in seara asta!
Sper sa am mai mult timp!Faza e ca m-a apucat nebunia sa-mi dau si dizertatia,dar cand am auzit ca trebuie sa o sustinem pe 28 iulie,cred ca o s-o las balta.De 3 ani ma chinui sa o dau si am zis ca am sa reusesc acum,pt ca pe urma cu bebele,cu o afacere de condus si toate activitatile in care sunt implicata,chiar ca nu voi mai avea timp...dar sa vedem,cu putin noroc,poate nu nasc pana atunci...
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
PS :Fetelor din Cta,naste vreuna la Clinica Isis?
31 + sapt cu
David Andrei
MC2008 spune:
fetelor,
hai sa va zic o poveste la care nu stiu daca sa rad sau sa plang: am fost acum la o eco normala 2D, la un medic la care am mai fost doar o data acum mult timp, pentru masurare si greutate.
boooooon, toate bune si frumoase, cand vad ca imi spune un fel de "vai...". Deja era sa sar de pe masa. Si imi spune ca bebe nu s-a intors, ca am insertie pelviana, daca asa am retinut ca se numeste. Eu am fost la atatea eco sarcina asta, iar acum ceva timp mi s-a zis ca bebe s-a intors.
Acum sunt la servici, dar abea astept sa ajung acasa sa ma uit peste toate eco facute. Chiar mi se pare ciudat... oi fi inteles eu gresit???
Oricum, am inteles ca nu sunt complicatii mari, doar ca trebuie cezariana (pe care o aveam deja discutata cu dr meu). Aveti idee care este cauza? Sau daca pot aparea alte complicatii? Este vina mea? Bebe e grasut, are 2370 g. Tocmai de asta mi-a zis dr ca nu se mai intoarce acum (deja sunt aproape 34 sapt si este maricel).
Va pup
33 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 7 saptamani 
elena_adina spune:
Buna mamicilor,ma primiti si pe mine,sunt incepatoare si nu prea am curaj.Ma numesc ADINA si sunt mamica de august a unui 
Alex@Sara spune:
MC2008,nu a zis dr de prezenta pelviana?Ca asta inseamna ca inca nu s-a intors bebele,e cu curutu' in jos.Si Alex a fost asa,la 2 sapt inainte sa nasc,si Sucui mi-a zis ca daca nu se intoarce facem cezariana,eram programata pt luni la consultatie (mai aveam cam 10 zile pana la DPN) si eu vineri dupa amiaza am nasscut normal si ff usor.S-a intors flacaul intre timp si a gasit si iesirea.Tu ai pb,cum de faci cezariana,ca stiu ca Suciu e cam impotriva,marseaza ff tare pe naturala.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
33sapt+ 
alinutza78 spune:
icmanu si ely_cta bine ati revenit printre noi
elena_adina bine ai venit la zmeurici
. Sa ai o nastere usoara si un zmeurel sanatos, frumos si cuminte
. Scrie 10 mesaje ca sa scapi de moderare (acum apar cu intarziere).
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena_adina Buna mamicilor,ma primiti si pe mine,sunt incepatoare si nu prea am curaj.Ma numesc ADINA si sunt mamica de august a unui ![]() |
Bine ai venit Adina!!!!

Sa ai o nastere usoara si un copilas sanatos.
Hai spune-ne mai multe despre tine.
Daniela_b, FELICITARI!!!!! Un bun venit pe lume si din partea mea pt Dinu Maximilian. Sa fie sanatos si voios, curajos si frumos!
34+
Laura Ioana
Irina Maria
elenada spune:
Daniela_b sa iti traiasca baiatul sa fie sanatos sa creasca mare si sa va umple viata de bucurie. Felicitari!
Am puse poze cu burtica fotografiata ieri pe contul comun. Am facut si o poza in costum de baie. Sa nu vs speriati![]()
elena
+33
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elena_adina spune:
Merci pentru primire.Sunt o mamica de 21 de ani,insarcinata in 31s.Totul este ok cu bebelul si cu mine,dar...mi-e frica de nastere.